QUOTE(BangaS @ 2013 03 01, 22:31)
Ar mano sugalvotas namo modelis yra bent kažkuo neatitinkantis PN esmės (išskyrus židinį)? Ar yra numatyta 100m2 pietinio šlaito saulės kolektoriams?
Nėra ir milžiniškos akumuliacinės talpos. Viskas į temą.
Šilumos šaltinis lietuviškam PN yra būtinas.
Aš palaikau "beprotiškas" idėjas ir nelaikau to PN terorizmu. Milao reikalingas pasyvus namas (beveik nulinės energijos namas), nes kiekvienas kWh jam labai brangiai kainuos. Saulės išnaudojimas PN yra labai pagirtinas dalykas, šiuo atveju gal ir kiek persistenga, todėl diskusijas pratesim pas Milao.
Banga, be zidinio jusu planai yra zemiski, igyvendinami ir logiski. Cibulis posle kokich-to legkich 50g. jus maiso su Milao. Ryt issiblaives turbut atsiprasines.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2013 03 01, 22:50)
Jūs ne velnio nesupratote ir nesuprantate PN idėjos. Skleidžiate erezijas ir tiek. Aš jums rašau, ką reiškia 15 kWh, jūs aiškinate, kad tai 5 kWh šildymui ir karštam vandeniui ruošti. Tamsuma visišika. Kiek jums metų? Gal jau tas amžius, kai informaciją blokuoja orgonizmas?
Papildyta:
Kaip juokinga?
Geriau pasakyk,kur savo name padarei pravalą, o ne visus čia mokyk. Viliaus klaidos.
1. Vientisa namui i garažui PP. Vėliau skaldė.]
2. Liktiniai klojiniai - per brangu ir nedavė laukiamo rezultato.
3. Stogas - neoporo,medinių gegnių ir putų mišinys. Pradės pelyti po metų kitų.
4. Tikėjosi namą šildyti vien su akumuliaciane ir saulės kolektoriais. Dabar jau pyksta ant lietuviškų firmų ir nori kinų ŠS šūdo.
5. Murlotas - šilumos šaltinis Nr, 1,
6. Sandaru o testų neskelbia.
7. Bet žino už visus geriau, kaip pastyti šiltą namą,
Toks analitikas, taip viska analizuoja ir sekit TIK 7 punktai
Cibuli, nebegerkit, alkoholis analitikai labai kenkia
Taip "silpnai" dar nebuvote pavares
Visi supras, kad tai tik girto cipolino kliedesiai, todel papunkciui neatrasinesiu