QUOTE(Kites @ 2013 03 22, 18:05)
Yra tokie PVC cokoliniai profiliai
Cokolinis profilis. Is apaciuos istisus pvc, kuris ir apsaugo nuo grauziku,
nepersala ir siaip grazi uzbaigimo cokolio detale.
Super, kažką panašaus ir sau įsivaizdavau, kad reikėtų daryti. Kur tokius profilius įsigijot?
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2013 03 22, 18:05)
Net ir liktinių klojinių atveju, jei nori klinkerio plytelių, reikės dėti armavimo tinklelį. O kad tas tinklelis laikytųsi ir kad laikytų klinkerio plyteles, tinklelį reikės tvirtinti smeigėmis.
Su liktiniais, aš tikrai rizikuočiau nesmeigiuodamas.
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2013 03 22, 18:27)
Ne nu pzdc, uzklausiau del siltinimo storio, tai pasipyle komentarai ir isejo, kad as reklamuoju 5cm apsiltinima, remdamasis kaimyno patirtim. Is tikruju, neturiu isvis patirties statybose ir ieskau savo kelio, skaitau jusu postus, bet nepuolu kritikuoti ir maisyti su sh.. Prie ko cia ereziju skleidimas - tai ir rasykit, kad naujokai nepageidaujami ar atidarykit pasyvaus namo begineriu tema, kad asams netrukdyti. Cia visi viska nusimano, net zino, kokia temperatura kosmose ir kaip ji perduodama - gal visgi labiau pasidomekit, jei jau aiskinat, a? As jusu nuomone gerbiu, tai prasyciau neissipi.. ir gerbti manaja. Arba meskit mane is cia nx, nes lixiu ir klausinesiu toliau. Jei forumas skirtas dalintis informacija, tai ir stenkimes, kad jis atliktu sita funkcija, nes bet kuris uzklydes cia, elgsis 1:1 kaip ir as. Drasa ir pasiputimas sedint pasislepus uz kompo tikrai kvailai atrodo, tad bukime pakantesni galu gale, visi buvote naujokai sitoje srityje kazkada.
Super, mes gerbiame besidalinančius patirtimi ir išmintimi, padedam, kiek galim naujokams. Bet kai atėjęs žmogus viską žino ir nieko daugiau nenori sužinoti, nes jis nori pasilaikyti prie savo nuomonės, nu tai ką aš žinau. Nepakeliui man asmeniškai su ta nuomone, kurią nori sau pasilikti, o dėl tos nuomonės kurią išsakei, tai kadangi tai absoliutus briedas, aš asmeniškai jaučiau pareigą tai ir parašyti.