QUOTE(Agne1983 @ 2013 03 15, 14:44)
Vargsiuke ilsekis gal jau neuzilgo pageres! O man išvis neatsirado jokios juostos
tkiuosi...kai magni geriau tai savijauta buvo kaifas, bet ji gerti tereikejo desimt dienu, tam kad tonusus gimdos sumazintu....o dabar visi skausmai gryzta, net nugaros tepalas nepadeda...visa diena juosmeni ir pilva skauda, bijau,kad vel tonusai nebutu sukile per daug nieko blogo nemisliju, pirma reik pas gine eiti, antradieni app bus, tai apziures, gal vel echo darys ir pasakys nuo ko man cia taip viskas skauda: ar nestuminiai skausmai tie normalus, ar visgi vel tonusiukai gimdos sukile ir vel gresme aysiradus persileidimo. ilsiuosi kiek tik isgaliu, bet jug ir vaika patysinti tenka, pakilnoti, jau net stengiuosi i joki stresa nereaguoti, tai mb sako ignora uzmeciau ant visko nu ziuresim, gal viskas tvarkoj:) o gal vel magnio israsys.
tikiuosi tie gimdos tonusai apsiramins nes visa nestumo nenoreciau pergyvent, kad neduok D prasides prieslaikinis gimdymas, o su nugaros skausmais net nesuprasciau kad cia jau saremiai ir reik reaguoti rimtai, o ne eiti vel tepala teptis ir tiketis kad praeis.
del juostos, tai skaiciau, kad kai krioms net neatsiranda
QUOTE(Amore @ 2013 03 15, 14:59)
mazyle per menesi kilograma priaugo, 5.22 dabar
sauniai pupa auga
QUOTE(tunisa @ 2013 03 15, 16:34)
ErikaJura,o kada su Maksiuku judesius pajautei?siaip anksti dar,as pamenu gal 22 sav tik supratau,kad judesiai,o ne siaip burbuliavimai.o ta juosta tamsi man dar veliau atsirado,na kai pilvas gerokai issoko
su Maksiuku irgi apie 19-20 sav pajutau pabaksnojimus, o apie 22, jau gerus spyriukus. kadangi nestumas antras, judesiukus tureciau pajausti anksciau, net 3-4 sav, nes jau atseit moku juos atskirti nuo duju burbuliuku cia taip straipsniukai raso, o kaip is tikruju bus, tai ziuresim. teorija yra teorija, ziuresiu kaip praktika parodys gi ir gimdymas mano tip top attitiko teorija (truko 12 val), tai pagal teorija , antras gimdymas, su nedideliu tarpu, turetu trukti iki 6-8 val. tikiuosi daugiau netruks, ilgiau nenoriu
o ta tamsi juosta pas mane buvo baiiiisiai ryski...ir kuo toliau i nestuma tuo tamsesne...ir isnyko gal tik po beveik metu, net nervas pamenu paemes buvo,kodel nenyksta
QUOTE(Amore @ 2013 03 15, 22:43)
As deni Irgi tuo paciu pasveriau, tai nedidelis 11.40 jis dar Kai kuriuos drabuzius 12-18 men nesioja
Maksas irgi nedaug sveria ir rubeliai kai kurie iki 18 men (jau po truputi i mazaja puse, bet dar tinka), bet gydytoja sake vaikas sveikas judrus, tai viska pralaksto. paskutiniu metu ir yra tapes padykes
regejimas biski atsigavo, nebereikia tiek artinti teksto, tai biski pasitaskiau
beje, kaip Matukas jauciasi?