QUOTE(northstar @ 2013 03 11, 17:46)
Erikajura, o koks tavo regejimas, na skaiciukais? As irgi esu trumparege, akinius nesioju tik namie,reikia kitaip nematyciau betvarkes
zinok net nzn
paskutini kart kai tikrino, pries simta metu, tai buvo kaire akis 0.9 desine akis 1. tipo geras regejimas, tai akiniu darbui tereikejo, bet vat po gimdymo kai krito, tai dabar net nzn koks yra, nieks manes jau seniai neklause iki kokios eilutes matau
tik su aparatu patikrina, stikliukus paderina ir viskas. tai vat po Maksiuko gimdymo patikrino ir teko keisti visai stiklus ir nesiot kasdien. vakar patikrino, tai regejimas nepasikeite, tik vienu laipniu pakoregavo kairiai akiiai ryskuma, nes reikalauja ryskiau. sake dabar kol akiniu nenesiosiu gali kankinti galvos skausmas, nes akys stengiasi ryskiai ir aiskiai matyti, itemptai dirba, del to skauda. jau antra diena taip ir yra,,ir tokios dar dvi savaites laukia.
QUOTE(Angelomama @ 2013 03 11, 18:03)
Erikut, bent ne viena as kovoju virtuves musiuose- jau atsikovojau bent tokia tvarka, kad virtuvej laksto, nebebegioja po kamabarius.
geros dienos visoms. As irgi siandien per langa stebiu puga, vejas stoga namo kilnoja, zole balta, apsnigo ir vel mus, o as jau maniau busiu nuo LT ziemos pabegus, tai ne, ana mane atsivijo pavymui
.
manasis tai periodiskai, dvi dienos eda, dvi ne...
bet vat i vaisius tai ikrites, banano is burnos neistrauksi
o del sniego, tai pas mus jo nebera, bet kaip salta uztad.....siryt -10, saule ritinejasi, o nosis ledyja islindus laukan
ir visa savaite nezada ne menkiausio pliusiuko
QUOTE(gedvy @ 2013 03 12, 09:43)
labas rytas, pabudome ir kelkimes
oh... kad kas rimtai tokius pusrycius padarytu
sveikutes,
nieko naujo mano grycioj
jauciuosi normaliai, pilvuko nebeskauda, nebent ciaudeju
tik nugaryte beskauda, bet tepala uztepa mb ir vel ramu. pilvukas po truputi auga, bet vis dar nedidelis, mb sako net nesitiki kad cia 4 menesiai
o as galvojau, kad tuoj kai issprogs arbuzikas del antro nestumo, o cia , teip letai, vos vos biski paauga....bet tuoj atsigriebsiu, jau turi vat prasidet tas augimas