Įkraunama...
Įkraunama...

2011m. Užsienietės Mamytės ir Nėštukės

sveikutes,

oras tikrai pasakiskas, nors siandiena saulutes nebera , bet vistiek silta jau wub.gif

Enola irgi nenusedi prie stalo doh.gif

jau pradejau rinktis idejas Enolytes 2-ajam gimtadieniui. Atrodo dar visas menuo, bet man laikas taip sparciai lekia doh.gif kad galiu ir nesuspeti visko ka sumascius esu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Buvom sveciuose fainai pabuvom, mazoji prisizaide tai gryzom makaronus kad kirto bigsmile.gif p dabar parpia…

QUOTE(zhiu @ 2013 03 05, 12:36)
Labas rytas  smile.gif
Oras superinis tai isvedziau vaikus laukan, gera valanda prabuvom, Matas kaimynu kates vaikesi, zaidimu aiksteleje duko ir poto grizes pats i lova nuejo, apsiklojo, labanakt pasake ir nuejo miegoti  biggrin.gif

Man paskutiniu metu nuotaikos kazko nera, pati nezinau kodel, rutina gal siektiek atsibodo, atsikeli ryte ir varai estafete iprasta iki vakaro... Noretusi bent retkarciais nors truputeli laiko sau skirti, bet su dviem mazais vaikais, kvailu mb darbo grafiku ir visom kitokiom nesamonem laika kad i wc nueiti planuotis reikia, ka jau kalbeti apie isejima kurnors

Neliudek 4u.gif paaugs vaikuciai biski Matukas i darzeli iseis ir pi truputuka atsiras laiko sau! Gal cia ir tie dar hormonai nuo maziukea veikia… as atsimenu nors ir mama buvo ir galejau iseiti bet vistiek budavo liudna net apsibliaudavau neaisku ko…

QUOTE(northstar @ 2013 03 05, 21:17)
*Kiek ziurejau gan brangokai iseina, bet jei apsistosit pas puske vien bilietai ir pragyvenimas puse velnio  smile.gif Kiek su visais kalbejau visi labai giria NY.
pas mus ta pati problema, be (.) nemiega, nebent jei pavargus tai vezime uzmiega, arba tetukas uzmigdo ant ranku  rolleyes.gif
Rasei kad Danielyte pradejo daugiau valgyti  thumbup.gif Zinai maniske irgi kazkaip pradejo dazniau uzkandziauti ypac suri pamego ta plesoma Dairealy ar kaip ten..

**O svoris po truputi krenta, noriu pries atostogas i savo yprasto dydzio drabuzius ilyst  biggrin.gif O del valgyt darymo tai turbut ir priaugciau jei netureciau namie geru valgytoju  ax.gif Nors stengiuosi aisku nepadauginti. Norute irgi padeda mamytei svori mest, juk maitinimas atima iki 500 kaloriju per diena  cool.gif

*ziurejom skrydis mums apie £1000 išeina o apsistotume pas pusesere tai tik išlaid ten reiktu dar biski… žodžiu žiuresim kaip čia bus nes ryt vyras eina i USA ambasada del vizos eis g.gif
O Danielyte ačiu D.... vis dar valgo!!! Džiaugiuosi ne tas žodis gal ir svoris prades augti biskuti!

**kaip faina kad svoris krenta 4u.gif man vietoj stovi sad.gif

Jus neuzilgo keliausit i Maroja?!? Ar maisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2013 03 06, 15:03)
sveikutes,

oras tikrai pasakiskas, nors siandiena saulutes nebera , bet vistiek silta jau wub.gif
jau pradejau rinktis idejas Enolytes 2-ajam gimtadieniui. Atrodo dar visas menuo, bet man laikas taip sparciai lekia doh.gif kad galiu ir nesuspeti visko ka sumascius esu blush2.gif  biggrin.gif

O ka plajuoji jos gimtadieniui? smile.gif Man idomu nes ir apie Matuko gimtadieni galvoti po truputeli pradedu smile.gif

QUOTE(Agne1983 @ 2013 03 06, 15:11)
Laba diena  4u.gif

Buvom sveciuose fainai pabuvom, mazoji prisizaide tai gryzom makaronus kad kirto  bigsmile.gif p dabar parpia…
Neliudek  4u.gif paaugs vaikuciai biski Matukas i darzeli iseis ir pi truputuka atsiras laiko sau! Gal cia ir tie dar hormonai nuo maziukea veikia… as atsimenu nors ir mama buvo ir galejau iseiti bet vistiek budavo liudna net apsibliaudavau neaisku ko…
*ziurejom skrydis mums apie £1000 išeina o apsistotume pas pusesere tai tik išlaid ten reiktu dar biski… žodžiu žiuresim kaip čia bus nes ryt vyras eina i USA ambasada del vizos eis  g.gif
O Danielyte ačiu D.... vis dar valgo!!! Džiaugiuosi ne tas žodis gal ir svoris prades augti biskuti!

**kaip faina kad svoris krenta  4u.gif man vietoj stovi sad.gif

Jus neuzilgo keliausit i Maroja?!? Ar maisau  g.gif

Gal dar ir hormonai kokie sudurniuoja, nezinau blush2.gif Nes atrodo nera net realiai ko liudeti o vat buna uzeina kad viskas blogai atrodo ir viskas.. ax.gif

Arba gal miego trukumas laikas nuo laiko pasireiskia taip ax.gif

Nes sianakt geriau pamiegojau, dar vakar nieko nedariau namie visai, sian grynam ore pabuvau tai iskarto ir nuotaika geresne smile.gif

Kaip fainai del JAV, tikiuosi pavyks gauti viza jums, kiek ten visko pamatyti juk galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2013 03 06, 18:25)
O ka plajuoji jos gimtadieniui? smile.gif Man idomu nes ir apie Matuko gimtadieni galvoti po truputeli pradedu  smile.gif
Gal dar ir hormonai kokie sudurniuoja, nezinau  blush2.gif Nes atrodo nera net realiai ko liudeti o vat buna uzeina kad viskas blogai atrodo ir viskas.. ax.gif

Arba gal miego trukumas laikas nuo laiko pasireiskia taip  ax.gif

Nes sianakt geriau pamiegojau, dar vakar nieko nedariau namie visai, sian grynam ore pabuvau tai iskarto ir nuotaika geresne  smile.gif
Kaip fainai del JAV, tikiuosi pavyks gauti viza jums, kiek ten visko pamatyti juk galima  smile.gif

Amelyte neleidzia naktim miegot? Maniske I Tsidare prasideda apie 3-4 nakties pilvuko skasmai, sianakt iki 7 prasikankino, o pries 8 jau Denis prabudo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amore @ 2013 03 06, 16:45)
Amelyte neleidzia naktim miegot? Maniske I Tsidare prasideda apie 3-4 nakties pilvuko skasmai, sianakt iki 7 prasikankino, o pries 8 jau Denis prabudo  doh.gif

tai ir tu miego negauni 4u.gif

Anksciau ji gan neblogai miegodavo palyginus (nubusdavo kelis kartus bet lengvai ir vel uzmgdavo), o dabar eme muistytis naktimis labai, spardytis kojytemis, verkslenti, o as Kai ja pas save imu I lova tai ir paciai miegoti nelabai iseina. Ir anksciau jei nubusdavo (.) iduodavau ir ramu budavo, o dabar kartais ir papulio nebeima tik muistosi istisai...
Bandziau ja I jos lovyte paguldyti bet tik isvis isiverkia joje paguldyta tai neistverusi pasiimu atgal.
Atsakyti
QUOTE(Agne1983 @ 2013 03 06, 18:11)
Laba diena  4u.gif

Buvom sveciuose fainai pabuvom, mazoji prisizaide tai gryzom makaronus kad kirto  bigsmile.gif p dabar parpia…
Neliudek  4u.gif paaugs vaikuciai biski Matukas i darzeli iseis ir pi truputuka atsiras laiko sau! Gal cia ir tie dar hormonai nuo maziukea veikia… as atsimenu nors ir mama buvo ir galejau iseiti bet vistiek budavo liudna net apsibliaudavau neaisku ko…
*ziurejom skrydis mums apie £1000 išeina o apsistotume pas pusesere tai tik išlaid ten reiktu dar biski… žodžiu žiuresim kaip čia bus nes ryt vyras eina i USA ambasada del vizos eis  g.gif

**kaip faina kad svoris krenta  4u.gif man vietoj stovi sad.gif

Jus neuzilgo keliausit i Maroja?!? Ar maisau  g.gif

Sekmes su vizom, pamirsau kad LT pasui reikia vizu ax.gif

Esi normalaus svorio, nelabai ka yra nukratyti 4u.gif

Aha, kovo pabaigoj vaziuosim i Maroka, braukau dieneles ant kalendoriaus biggrin.gif Metus laiko jau nebuvom, pasiilgau saules, sviezios zuvies ir pasivaiksciojimu prie vandenyno wub.gif

Siandien darau naminius burgerius, mano mamos megstamiausia patiekala rolleyes.gif Pragyveno visa amziu neragavus jokiu burgeriu, dabar atsigriebia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2013 03 06, 21:03)
Sekmes su vizom, pamirsau kad LT pasui reikia vizu  ax.gif

Esi normalaus svorio, nelabai ka yra nukratyti  4u.gif

Aha, kovo pabaigoj vaziuosim i Maroka, braukau dieneles ant kalendoriaus  biggrin.gif Metus laiko jau nebuvom, pasiilgau saules, sviezios zuvies ir pasivaiksciojimu prie vandenyno  wub.gif

Siandien darau naminius burgerius, mano mamos megstamiausia patiekala  rolleyes.gif  Pragyveno visa amziu neragavus jokiu burgeriu, dabar atsigriebia  biggrin.gif

Ačiu 4u.gif as ir Daniele vizas turim nes musu pasai nauji 'raudoni' mes internetu uzpildem ir gavom 2 metam o vyro pasas senas tai jam vizos reikia i ambasada eiti! Seip nieko neprisidirbes tai turetu duoti biggrin.gif

Oi svorio yra nuo ko numesti daug nenoriu mesti bet biski noriu wink.gif

Kaip faina jums as dievinu siluma wub.gif mano vyras labai nori i Maroka gal kada ir mes ta šali aplankysim biggrin.gif

Mama prie anglisko maisto pripratinai hihihi.gif
Atsakyti
NorthStar - baltas pavydas del Maroko smile.gif
Mes Ameliai uzpildem ir issiunteme visus dokumentus pasui, laukiam dabar kol gausim ji tad jei poto rasim kokia kelione uz padoria kaina gal ir mes kur nuleksim smile.gif

Agne - as taippat manau kad nelabai tau ka mesti yra, viena kita kg nebent ir tai klausimas ar tikrai reikia smile.gif Mano nuomone graziai atrodai smile.gif

Kalbejau su pussesere is Airijos, zadejo su seimyna savo si pavasari I svecius atlekti smile.gif ziurinejasi jau bilietu, laukiu kaip! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne1983 @ 2013 03 06, 23:39)
Ačiu  4u.gif as ir Daniele vizas turim nes musu pasai nauji 'raudoni' mes internetu uzpildem ir gavom 2 metam o vyro pasas senas tai jam vizos reikia i ambasada eiti! Seip nieko neprisidirbes tai turetu duoti  biggrin.gif

Oi svorio yra nuo ko numesti daug nenoriu mesti bet biski noriu wink.gif

Kaip faina jums as dievinu siluma  wub.gif mano vyras labai nori i Maroka gal kada ir mes ta šali aplankysim  biggrin.gif

Mama prie anglisko maisto pripratinai  hihihi.gif

Tu neklausk, viena kart del idomumo nuvedziau i macdonalda ir viskas - junk food addict lotuliukas.gif Del manes burgeriniu gali nebut, na macdonaldo ledu kartais nusiperku ar kavos ir tiek rolleyes.gif Siandien paragavo mano darytu burgeriu ir labai patiko, gal atsipaisysiu nuo macdonaldo nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne1983 @ 2013 03 02, 19:18)

Labai norim i Amreika nulekti kol Danielei nesuejo 2 metukai… ir kaip tik savo didijy 30 atšvestciau  ax.gif žodžiu žiuresim kaip viskas susitvarkys ir jau uz poros sav zinosim skrisim ar ne…

kaip faina bigsmile.gif ko nepasigyrei?

QUOTE(gedvy @ 2013 03 06, 18:03)
sveikutes,

jau pradejau rinktis idejas Enolytes 2-ajam gimtadieniui. Atrodo dar visas menuo, bet man laikas taip sparciai lekia doh.gif kad galiu ir nesuspeti visko ka sumascius esu blush2.gif  biggrin.gif

nag nagi ka planuoji rolleyes.gif ?
QUOTE(northstar @ 2013 03 06, 23:03)

Aha, kovo pabaigoj vaziuosim i Maroka, braukau dieneles ant kalendoriaus  biggrin.gif Metus laiko jau nebuvom, pasiilgau saules, sviezios zuvies ir pasivaiksciojimu prie vandenyno  wub.gif

bigsmile.gif jetus kaip faina sakes.gal kada ir mes nuleksim.nes dbv visi pinigeliai tauposi ant namuko,noresis iki ziemosisikurti bent 1 a. ax.gif

labas damos 4u.gif

labai nemuskit,gryztu blush2.gif

amores mergyte su menesiuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ziu laikykis brangioji,bus lengviau kai orelis atsils,toks oras kai sedi namie i depresija varo tikrai. 4u.gif

northstar lb butu faina susibegt,pamenu kvietei i svecius,sakau kai vaikams bus Velyku atostogos gal susimatom? mirksiukas.gif

arba darom grand meeta visu mamyciu ka manot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2013 03 06, 16:03)

ir as jau mastau rolleyes.gif

QUOTE(disa @ 2013 03 07, 10:55)
arba darom grand meeta visu mamyciu ka manot? bigsmile.gif

as uz grand meeta, bet darom Klaipedoj biggrin.gif thumbup.gif blush2.gif

sveikos,
siandien su mazuliu peskom nuvarem iki turgaus, tai radom seklyciu braskiu thumbup.gif tai gryzom pasodinom braskyciu seklas i loveli, palaistem ir dabar ilgai ir kantriai lauksim biggrin.gif dar beje, turguj nupirkau trusikiukus Maksui, tai pratinsimes be pampiu namie buti, ant puoduko jau noriaisedasi, tai nutariau zengti new step thumbup.gif tik reiks rimta reikala gaudyt, nes i puoduka dar ne sykio nepadare jo, tik sysiuka unsure.gif smile.gif
kaip ir nieko naujo pas mus, tik pratinames lipt,nulipt laiptais be mano pagalbos (su siltais rubais ir striuke, ne taip lengva:))) o seip, kasdien i lauka pats prasosi, trinas prie duru su, batus atnesa,kepure apsimauna, gerai kad saulute sviecia, tai noro yra islysti:) deja, netrukus vel zada gera minusa, nakti -10, tai diena irgi ne ka silciau bus.... laukiu kada pagaliau atsils padoriai...

niu va, issiskalbe maziuko triusikiukai, einu iskabint, kai isdzius pradesim pratinimasi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaJura: 07 kovo 2013 - 12:27
Labas rytas smile.gif
Kadangi vakar smagiai kieme pasibuvom tai nusprendziau ir siandien laukan iseiti, kol su abiem maziais issiruosiau beveik pusantros valandos praejo, o isejus i kiema ziuriu lyja doh.gif (mb sake kad tik apsiniauke...) susinervinau, bet poto prisiminiau kad ketvirtadieniais play grupe yra tai i ja nuejau, iki siol bijojau viena su abiem maziais i ja eiti bet maze neverke visai, Matas savo reikalais uzsiemes ten buvo, as su kitom mamkom paplepejau tai visai smagu buvo smile.gif

As noreciau visai i meetuka jei organizuosit ir jei mb pasirasytu mane nuvezti vel smile.gif
Atsakyti