norhstar, ar bandei ta rafaelo pagal naujai rasta recepta?gal gali nuoroda i mest aciu
na va meetinates, faina, orai megaujates. o aps mus jau vesu na paie 20, bet nebekarsta jau. ir daznai lyja. vakar isejom i parke, tai lindom po medziu, siandien tas pats. reiks jau sketi nesiotis ir guminisu batus
QUOTE(eduke @ 2013 07 29, 18:02)
norhstar, ar bandei ta rafaelo pagal naujai rasta recepta?gal gali nuoroda i mest aciu
na va meetinates, faina, orai megaujates. o aps mus jau vesu na paie 20, bet nebekarsta jau. ir daznai lyja. vakar isejom i parke, tai lindom po medziu, siandien tas pats. reiks jau sketi nesiotis ir guminisu batus
Pas mus irgi jau po truputi vesta nors dar tikiuosi neilgam, juk pries akis dar visas rugpjutis
Buvau pamirsus Recepto nuorodos neturiu, drauge man buvo isvertus is italu kalbos, tik vertimas pas mane ir likes. Biskvita as darau standartini - pan di spagna - jei daug laistysi gali kepti be riebalu ir kepimo milteliu tik is miltu, daug kiausiniu ir cukraus, nors man nedidele stiklinaite aliejaus nemaiso, biskvitas buna dregnesnis ir pjaunasi geriau. Idesiu recepta i SM saldumynus. Zinai, kaip ir buvai pastebejus, vafliu kreme nelabai jautesi, bet ta traskuma pridave migdolu skilteles, o siaip as ji kita kart dengsiu smulkintais vafliais sumaisytais su kokoso drozlem, tada tikrai turetu tas vaflinis traskumas islikti
Siandien pirma kart po daugelio menesiu Nora pasiprase eiti i lauka su vezimu. Tuo paciu isejus apsipirkau kad vezimas net braskejo, isnaudojau proga taip sakant
Labuka mamytes
Kaip gyvenat? Kad geresnio?
Norejau paklausti kaip pakeisti nicka cia sm?
Man jau prasidejo mm tai jausmas ne koks po tokio ilgo laiko
Kaip gyvenat? Kad geresnio?
Norejau paklausti kaip pakeisti nicka cia sm?
Man jau prasidejo mm tai jausmas ne koks po tokio ilgo laiko
QUOTE(Agne1983 @ 2013 08 06, 16:11)
uzjauciu
Labas
Agne - as nezinau kaip o kodel nori keisti jei nepaslaptis?
Beje kaip atostogos Lietuvoje praejo?
Kaip visos kitos laikotes?
As tai nusprendziau nebetempti gumos ir nupirkusi neperslampamu patiesaliuku I lovyte pradejau be pamperso isvis laikyti ir migdyti, nes tik painiojom vaika, namie nededam, jei kur vaziuojam dedam ir t.t... Tad vakar be pampio migdziau ir atsibudo sausas ziuresim kaip sianakt bus bet pradzia Gera jau net ir ilgesniam laikui vaziuojant kur be pamperso veduosi ji gal pavyks atsikratyti jau ju
Amelia jau ropineja, visur pilna jos, Mata erzina nes priropojusi ardo jo statinius is Lego ir t.t...
Man siektiek palengvejo, kol ji savais reikalais uzsiemusi buna galiu apsitvarkyti ar kazka pasidaryti
Agne - as nezinau kaip o kodel nori keisti jei nepaslaptis?
Beje kaip atostogos Lietuvoje praejo?
Kaip visos kitos laikotes?
As tai nusprendziau nebetempti gumos ir nupirkusi neperslampamu patiesaliuku I lovyte pradejau be pamperso isvis laikyti ir migdyti, nes tik painiojom vaika, namie nededam, jei kur vaziuojam dedam ir t.t... Tad vakar be pampio migdziau ir atsibudo sausas ziuresim kaip sianakt bus bet pradzia Gera jau net ir ilgesniam laikui vaziuojant kur be pamperso veduosi ji gal pavyks atsikratyti jau ju
Amelia jau ropineja, visur pilna jos, Mata erzina nes priropojusi ardo jo statinius is Lego ir t.t...
Man siektiek palengvejo, kol ji savais reikalais uzsiemusi buna galiu apsitvarkyti ar kazka pasidaryti
Labas rytas :)
Aciu :4u:
Tu dar laikaisi?
Ai seip noriu linksmesnio nicko :)
Šaunuolis Matas as ir Danielei nebenaudiju pampiu jau pora men :) aisku buna nelaimiu bet dazniausiai viskas ok :)
Turiu neperslampanciu paklodziu ir jau kelis kart paryciais pasipraso per miegus saukia 'noriu sysiu' :D
Bet kartais tarkim geria daug vandens vakare ar valgo arbuza dar uzdedu nakciai bet jau laaabai retai :)
Faina kai jau gali uzsiimti biski patys vaikuciai ;)
QUOTE(ErikaJura @ 2013 08 07, 10:39)
uzjauciu :4u: :4u: :4u:
Aciu :4u:
Tu dar laikaisi?
QUOTE(zhiu @ 2013 08 07, 20:00)
Labas :)
Agne - as nezinau kaip :) o kodel nori keisti jei nepaslaptis? :)
Beje kaip atostogos Lietuvoje praejo? :)
Kaip visos kitos laikotes? :)
As tai nusprendziau nebetempti gumos ir nupirkusi neperslampamu patiesaliuku I lovyte pradejau be pamperso isvis laikyti ir migdyti, nes tik painiojom vaika, namie nededam, jei kur vaziuojam dedam ir t.t... Tad vakar be pampio migdziau ir atsibudo sausas :bigsmile: :) ziuresim kaip sianakt bus bet pradzia Gera :) jau net ir ilgesniam laikui vaziuojant kur be pamperso veduosi ji :) gal pavyks atsikratyti jau ju :)
Amelia jau ropineja, visur pilna jos, Mata erzina nes priropojusi ardo jo statinius is Lego ir t.t... :D
Man siektiek palengvejo, kol ji savais reikalais uzsiemusi buna galiu apsitvarkyti ar kazka pasidaryti :)
Agne - as nezinau kaip :) o kodel nori keisti jei nepaslaptis? :)
Beje kaip atostogos Lietuvoje praejo? :)
Kaip visos kitos laikotes? :)
As tai nusprendziau nebetempti gumos ir nupirkusi neperslampamu patiesaliuku I lovyte pradejau be pamperso isvis laikyti ir migdyti, nes tik painiojom vaika, namie nededam, jei kur vaziuojam dedam ir t.t... Tad vakar be pampio migdziau ir atsibudo sausas :bigsmile: :) ziuresim kaip sianakt bus bet pradzia Gera :) jau net ir ilgesniam laikui vaziuojant kur be pamperso veduosi ji :) gal pavyks atsikratyti jau ju :)
Amelia jau ropineja, visur pilna jos, Mata erzina nes priropojusi ardo jo statinius is Lego ir t.t... :D
Man siektiek palengvejo, kol ji savais reikalais uzsiemusi buna galiu apsitvarkyti ar kazka pasidaryti :)
Ai seip noriu linksmesnio nicko :)
Šaunuolis Matas as ir Danielei nebenaudiju pampiu jau pora men :) aisku buna nelaimiu bet dazniausiai viskas ok :)
Turiu neperslampanciu paklodziu ir jau kelis kart paryciais pasipraso per miegus saukia 'noriu sysiu' :D
Bet kartais tarkim geria daug vandens vakare ar valgo arbuza dar uzdedu nakciai bet jau laaabai retai :)
Faina kai jau gali uzsiimti biski patys vaikuciai ;)
sveiki
zhiu - AMELIA saunuole ir Matukas maladec!!!
agne - dar dar laikausi:)
as tai dar bijau nakciai nemauti pampio, nes jis lb pilnas ryte buna, bet mes ir benaudojam tik naktiniam miegui, o seip su triusikiukais ir i ilgesnes keliones vykstam, ir dienini miega ramiai ismiegam, jei ka visada turiu atsargoj pora sortuku ir trusikeliu su savimi nelaimiu dar nutinka, bet laaabai retai. nakciai dar nepasiryzau....o jusiskiu pampersai ryte sausi budavo,kad ryzotes nakciai nebedeti?
as tai dar bijau nakciai nemauti pampio, nes jis lb pilnas ryte buna, bet mes ir benaudojam tik naktiniam miegui, o seip su triusikiukais ir i ilgesnes keliones vykstam, ir dienini miega ramiai ismiegam, jei ka visada turiu atsargoj pora sortuku ir trusikeliu su savimi nelaimiu dar nutinka, bet laaabai retai. nakciai dar nepasiryzau....o jusiskiu pampersai ryte sausi budavo,kad ryzotes nakciai nebedeti?
QUOTE(ErikaJura @ 2013 08 08, 09:46)
sveiki
as nustojau deti kai sunaudojau pampius, ebt sausa budavo ryte, ens jei pampis slapias ryte, tai tikrai sysioja. arba anskciau duok gerti piena jei geria pries miega
Labas visoms
Pas mane ryt pussesere su seima is Airijos kelioms dienom atvaziuoja, laukiu
Ryt atsikelus reikes eiti tvarkytis nes Sian patingejau tikiuosi spesiu issikuopti namus nes ryte atskrenda
ErikaJura - kaip tu?
Zinok Mato slapi pampersai budavo rytais, bet pradejau be ju guldyti ir jis nustojo sysioti naktimis, kolkas jokios avarijos nebuvo dar tik pries pat miega tiek gerti Kiek anksciau nebeduodu
Ryt atsikelus reikes eiti tvarkytis nes Sian patingejau tikiuosi spesiu issikuopti namus nes ryte atskrenda
ErikaJura - kaip tu?
QUOTE(eduke @ 2013 08 09, 12:29)
as nustojau deti kai sunaudojau pampius, ebt sausa budavo ryte, ens jei pampis slapias ryte, tai tikrai sysioja. arba anskciau duok gerti piena jei geria pries miega
Zinok Mato slapi pampersai budavo rytais, bet pradejau be ju guldyti ir jis nustojo sysioti naktimis, kolkas jokios avarijos nebuvo dar tik pries pat miega tiek gerti Kiek anksciau nebeduodu
QUOTE(eduke @ 2013 08 09, 13:29)
pienuka tai jau savaitele kaip nebegeriam isvis, bet vistiek kazka jis nori atsigerti, tai atsigeria arbatytes ir ka nors uzkanda, bet pampis buna prisysintas net jei nedaug atsigeria ir nueinam i tualeta pries miega.
QUOTE(zhiu @ 2013 08 09, 21:10)
Labas visoms
ErikaJura - kaip tu?
ErikaJura - kaip tu?
as normaliai:) sulaukiau siandien 37 savaites pradzios, tai as jau rami:) siandien issiskalbiau auto kedutes uzvalkaliuka ir dekliukus, ir seip blizginu visus namus ir negaliu sustoti...lizdelio sukimas konkretus....pries tai bijojau tvarkytis, kad netycia neisjudinciau sau gimdymo, bet dabar, kadangi jau sulaukiau 37 savaites pradzios, esu rami, tai po truputi darbuojuosi, su pertraukelem:) Maksiukas pas mano mamos atostogauja nuo vakar, keletui dienu, nes nebegaliu gerti magnio, kuris man apramina tonusus, tai jei netycia ir sukiltu veiksmas tai mazyliukas jau butu pas mociute:)
Sveikutes visos!
Erikajura - Ar LT karsciai jau atslugo?
Nora nuo pat mano gimtadienio ismiega visa nakti be prabudimu Maniau kad tik bus pora nakteliu, bet laime vis tesiasi...
Gal kas norit pasikavinti pas mane? Kvieciu
Erikajura - Ar LT karsciai jau atslugo?
Nora nuo pat mano gimtadienio ismiega visa nakti be prabudimu Maniau kad tik bus pora nakteliu, bet laime vis tesiasi...
Gal kas norit pasikavinti pas mane? Kvieciu
northstar, nika pasikeitei???
labas rytas
labas rytas