QUOTE(northstar @ 2013 06 10, 21:30)
Gerai kad buvau padarius dar braskini-avietini jogurtini torta. Man tas pertepimas su kondensuotu
tortas lb grazus
rafaelo torto nesu ragavus, bet rafaelo saldainiai tai man
bet turbut irgi skaniau jogurtini valgyciau, ypac vasara, kai gaivaus vis norisi, rafaelo gal palikciau ziemos sventems, nes man atrodo jis turetu busti sotus
tai va, sveikos, gryztu pas jus pagaliau, prapuolus jau visai buvau....
.... vis uzsieme reikalais tai man tai mazyliui tai teciui, dar bandziau bendrauti lt nestukiu ir mamyciu temoj, bet nepasiveju as ju, ner kada man po 50psl kasdien skaityt
jauciuosi normaliai, masaziz brolis makaluojas kai varle kisenej, duoda jau man i sonkaulius, jau pastebejau ritma kada jis ramus,o kada duodasi, tai mazdaug ryte tik prabudus ir vakare tik atsigulus vyksta pilvo bangavimo mega sou, o diena, kai ko uzvalgau tada makaluojasi, ar jei maksas cypauja ir su tevu duksta, tai ir jam reikia matai dukti
vyresnysis brolis tai kasdien vis labiau padykes, bet ir stebina savo protingais poelgiais, musu kalbos supratimu, disciplinuotu ir geru poelgiu
auga ne dienom o valandom....i ugi tyyysta ir tyyysta, is pradziu galvojau, kad blogai ugi pamatavom jam kai suejo 2 metukai, bet db ziuriu,kad jis visgi kas menesi po 2-3cm uzauga, svoris mazdaug tas pats, laksto daug, tai kur jam ekstra svoris bus....viskas isbegiojama:D vyras pareigose gavo paaukstinima, tai alga didesne, ir binusai prades eiti , tai lb tuo dziaugiames, ypac kai tuoj gims naujas seimos narys ir tu pinigeliu tikrai reiks:)
tase i ligonine jau beveik viska susipirkus, naujagimiui ir paugejusiam rubus irgi turiu (99% makso rubeliai
), nebent gal viena kita smulkmena reiks nupirkt jei pamatysim kad truksta, karieta ir lova yra, lentynos jau paskirtos, kai sakant beveik viskas gatava. vis veduosi sarasa darbu, kad ko nepamirstumem:) ypac su mano dabartine atmintim, tai isvis gerai kad i lauka apsirengus iseinu
pagal sarasa beliko ivairios smulkmenos (ten pampiai kudikiui, man kelnaites vienkartines, serveteles asarotis po gimdymo
) ir viskas. is didesniu daiktu tai skambinsimes baldininkui, kad mum komoda pagamintu specialiai rubams ,pampiams laikyt, ir kad ant virsaus uzdejus ta sauskelniu keitimo lenta galeciau pervystyt, nes nakti ant lovos nebus kur, kadangi mb dienom dirba, tai nakti lova uzimta
ir pirksim kokia dovanele Maksiukui nuo mazylio, kad musu vyresnelis nesijaustu gimdymo diena nuskriaustas ir be demesio, nes taip jau tiems vyresneliams nutinka, nuspaudzia i kampa ir tik naujagimi tysina, tai reikia ir vyresneliui demesio skirti: (cia remiantis ir savo patirtim ir psichologiniu straipsniu), mastem kokia masinele jam nupirkt, nes ant masinu pasineses
nu va, pavariau paklode