nesu as jokia konditere patyrus, to sokoaldinio torto nesu darius. as tik mokausi bet rafaelo daugeliui patiko, snikeris riebus, gal delto daug kam nepatinka. man asmeniskai sitie visi tortai jau pabode, tai kolkas man napaleonas skaniausias. o siandien sokoladini su mascarpone ir avietem valgem tecio dienai. labai skanus ir gaivus. vaiku gimtadieniui su kava gal nelabai daryciau...o puosti gali su sokoladiniu kremu kokiu, jei turi su svirkstu, bus grazu ir skanu
o mes siandien galvojom akd grazi ir silta diena...jau taip nusivylem. zodziu, isauso garzus sauletas rytas. ir silta buvo. susiruosem ir nuvarem prie juros. aisku bevaziuozant temperatura po truputeli krito. namuose buvo 18 silumos ryte, o nuvaziavus liko 12.5!!!ir dar lyt pakeliui pradejo. kelio 2 val vaziuot. islipo, o salta, o vejas. suvalgem ka turejom pasieme ir atgal namo 4 val kelio kaip suniui ant uodegos. o galejom kiemelyje sau degintis...tai vsio, ryt niekur nevaziuoja, nes lyg zada grazia diena ,eisim laukan saulytej pasikaitinti
Laba diena
Kur Agne kazin dingo?
Jau nupirkau bilietus i "In the night garden" pasirodyma, su Upsy Daisy, igle pigle ir maka paka Norutei labai patinka ta programele, ziurim kiekviena vakara
Hey as cia
Ir as pasigirsiu jau turim bilietus i Lt išskrendam 6 Liepos ir grystam 27
Amelyte su dantukais ir geru atostogu!!!
Oi zinok as pirmyn ir atgal su tuo svoriu tai 74 tai 68 niekaip nesugebu numesti ir islaikyti numesto visokie tortai ir bandeles reikala gadina
Northstar jauciu zinau apie koki šokoladini torta tu sneki man jis ziauriai skaaanus as ji puosiu šokoladiniu gaistu ir kepintais nuluptais lazdyno riešutais šis tortas mano special tapo <3
QUOTE(northstar @ 2013 06 01, 18:39)
Kur Agne kazin dingo?
Jau nupirkau bilietus i "In the night garden" pasirodyma, su Upsy Daisy, igle pigle ir maka paka Norutei labai patinka ta programele, ziurim kiekviena vakara
Hey as cia
Ir as pasigirsiu jau turim bilietus i Lt išskrendam 6 Liepos ir grystam 27
QUOTE(zhiu @ 2013 06 01, 20:06)
Baikite jus su savo beliasais or tortais... Ir vienus ir kitus dievinu o jus erzinat
Pirmadieni I LT dviems savaitems vaziuojam negaliu jau sulaukti, noriu aplinka bent trumpam pakeisti
O siaip visa kita kaip buve
Amelia du dantukus uzsiaugino gyvsidabriukas darosi, energijos pilna, nori vis kanors daryti, zaisti su Matu vis daugiau zaidzia Abu masinytes varineja
Pirmadieni I LT dviems savaitems vaziuojam negaliu jau sulaukti, noriu aplinka bent trumpam pakeisti
O siaip visa kita kaip buve
Amelia du dantukus uzsiaugino gyvsidabriukas darosi, energijos pilna, nori vis kanors daryti, zaisti su Matu vis daugiau zaidzia Abu masinytes varineja
Amelyte su dantukais ir geru atostogu!!!
QUOTE(Amore @ 2013 06 02, 21:16)
O man svoris ne tik kad nenukrito, o dar labiau uzaugo po 2 gimdymo ir po poros men sveriau vel tiek pat, Kiek pries gimdyma,todel teko imtis priemoniu
Oi zinok as pirmyn ir atgal su tuo svoriu tai 74 tai 68 niekaip nesugebu numesti ir islaikyti numesto visokie tortai ir bandeles reikala gadina
Northstar jauciu zinau apie koki šokoladini torta tu sneki man jis ziauriai skaaanus as ji puosiu šokoladiniu gaistu ir kepintais nuluptais lazdyno riešutais šis tortas mano special tapo <3
QUOTE(eduke @ 2013 06 03, 00:50)
nesu as jokia konditere patyrus, to sokoaldinio torto nesu darius. as tik mokausi bet rafaelo daugeliui patiko, snikeris riebus, gal delto daug kam nepatinka. man asmeniskai sitie visi tortai jau pabode, tai kolkas man napaleonas skaniausias. o siandien sokoladini su mascarpone ir avietem valgem tecio dienai. labai skanus ir gaivus. vaiku gimtadieniui su kava gal nelabai daryciau...o puosti gali su sokoladiniu kremu kokiu, jei turi su svirkstu, bus grazu ir skanu
o mes siandien galvojom akd grazi ir silta diena...jau taip nusivylem. zodziu, isauso garzus sauletas rytas. ir silta buvo. susiruosem ir nuvarem prie juros. aisku bevaziuozant temperatura po truputeli krito. namuose buvo 18 silumos ryte, o nuvaziavus liko 12.5!!!ir dar lyt pakeliui pradejo. kelio 2 val vaziuot. islipo, o salta, o vejas. suvalgem ka turejom pasieme ir atgal namo 4 val kelio kaip suniui ant uodegos. o galejom kiemelyje sau degintis...tai vsio, ryt niekur nevaziuoja, nes lyg zada grazia diena ,eisim laukan saulytej pasikaitinti
Orai tai tikrai kaip koks pasityciojimas, as irgi buvau apsigavus ne karta Beje zada labai vesia vasara, nors tikiuosi ju prognozes nepasitvirtinks kaip ir visada.
Padariau tortuka apsilimui, puse jau suniokota MB ir sunaus
Cia bus suaugusiems, vaikuciams darysiu rafaela
Man siaip labai patinka jogurtiniai, bet seimynai nelabai
Agne ir man jis laaabai patiko, esu kavos prisiekusi megeja, tai man pats tas Napoleonu tiek daug skirtingu receptu kad sunku rasti ta "pati, pati" skaniausia, man asmeniskai jie patinka su rugstele. Nesu ragavusi skanaus napoleono turbut jau 20 metu Gal reikes kada padaryt, tik su lakstais daug knebeliojimosi
Einu kelt mazaja, eisim pasivaikscioti ir geliu skint Pas mus visos aplinkines pievos nusiaubtos musu su Nora
Einu kelt mazaja, eisim pasivaikscioti ir geliu skint Pas mus visos aplinkines pievos nusiaubtos musu su Nora
o jau tortas kaip skaniai atrodo niam niam kaip noreciau gabalelio su vakarine arbata
seip man visokie tortai patinka, bet vieni yra tik skanus , o kiti LABAI skanus
pagaliau ir pas mus vasara atejo
Sveikos,pasirodom ir mes kad sveiki gyvi.orai puikus,tai istisai gardene sedim...birzelio 16 skrendam I LT seneliui anukeles parodyti o siaip daugiau nieko naujo,Denis ir toliau isdykes kaip velniukstis,Daisie ramesne,tik labai jau vyturiukas,5-6 jau keliames.Denis jau pradeda didesni vis demesi jai rodyti ,vis prieina,paciupineja
QUOTE(gedvy @ 2013 06 03, 23:09)
o jau tortas kaip skaniai atrodo niam niam kaip noreciau gabalelio su vakarine arbata
Prasom gabaliuka
Tikiuosi vasarele pabus ilgiau nei dienele
Northstar tortukas atrodo super! As dar kepintu, skaldytu lazdyno riesutu tarp pertepimu dedu
Orai pasaka tai kas diena parkas bus
Amore fainuoliai tavo vaikuciai kaip butu faina susimatyti kada
Panos ka skanaus padaryti is kalakutienos farso??? Bet ne kotletus!
QUOTE(Agne1983 @ 2013 06 04, 21:35)
Northstar tortukas atrodo super! As dar kepintu, skaldytu lazdyno riesutu tarp pertepimu dedu
Aciu Galvoju dabar kaip rafaelo tortuka papuosti, ar paprasciausiai padengti su baltom kreminem rozytem ir pabarstyti kokosu ar dengti visa cukrine mase ir puosti cukrinem gelinem
Is kalakutienos farso gali daryti mazus, dideles vysnios dydzio kukuliukus padaze arba jeigu turi iesmelius apspausk farsu ir kepk griliuje
QUOTE(Agne1983 @ 2013 06 04, 21:35)
Agne,visada prasom I svecius
labas rytas,
Norute su 2-uoju gimtadieniu! Auk didele, sveika ir grazi mergaite
Norute su 2-uoju gimtadieniu! Auk didele, sveika ir grazi mergaite
QUOTE(gedvy @ 2013 06 10, 09:46)
prisidedam prie sveikinimu