Įkraunama...
Įkraunama...

2011m. Užsienietės Mamytės ir Nėštukės

QUOTE(gedvy @ 2013 05 22, 17:48)
O jau kokios naujienos liniuoteje bigsmile.gif  wub.gif  Sveikinu !!!!!!
Kur northstar dingus? g.gif

Sveikos mamytes 4u.gif Tunisa, sveikinimai ir lengvo nestumo 4u.gif

Gedvy, maniske uzgrobe kompa ir leidzia Masha istisai doh.gif doh.gif As jau visus multikus mintinai moku, man jie sapnuojasi hihihi.gif As jai sakau gana jau dukryte tos Mashos, o ji man - "Don't worry!" irnesakyk.gif

Zhiu, dukrytei balionelis 4u.gif

Crazy brains, simtas metu, bus antra dukryte? bigsmile.gif Kaip nesiojimas?

Sedziu ir galvoju ar pradet daryt jogurtini torta ax.gif Laikas eina, vis sedziu, o tortas pats nesidaro doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2013 05 23, 20:08)
Crazy brains, simtas metu, bus antra dukryte?  bigsmile.gif Kaip nesiojimas?

aha biggrin.gif sese pilve auginam, na, jei nesumelavo. siaip puse velnio, tik placenta zemai,d ar dideli bembi prognozuoja, tai uz 3sav vel einu scana daryt ir ziures ar placenta pakilo ir koks beibio dydis, nes jei didelis beibis , tia skaitns anskciau, ebt cia dar kai nezinojo apie placenta, o jei palcent anekila, tia galimas cp. zodizu, ziuresim. dabar sedziu, nieko daryt negaliu, jokios fizines veiklos bla bla bla.
Atsakyti
Tai sunku vaikscioti tada. Pas mane buvo placenta previa, nuskyre cp, jo nedalaukus, nakti pradejau kraujuoti ir dare emergency.
Po 35 savaites nesinores niekur vaikscioti, nes pilvas zemyn trauks ir skaudes unsure.gif Tampytis tikrai nereikia, pasisaugok.

Torta darysiu rytoj, siandien ant greicio padariau cupcakes su kokosu ir lime rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2013 05 23, 21:47)

Torta darysiu rytoj, siandien ant greicio padariau cupcakes su kokosu ir lime  rolleyes.gif

cia treniruojiesi pries Norutes gimtadieni ax.gif biggrin.gif
Papildyta:

Zhiu, kaip mazosios sveikata? g.gif 4u.gif

Ir Raffaele su 2-uoju gimtadieniu!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(northstar @ 2013 05 23, 21:47)
Tai sunku vaikscioti tada. Pas mane buvo placenta previa, nuskyre cp, jo nedalaukus, nakti pradejau kraujuoti ir dare emergency.
Po 35 savaites nesinores niekur vaikscioti, nes pilvas zemyn trauks ir skaudes  unsure.gif Tampytis tikrai nereikia, pasisaugok.

scanas jau neuzilgo, ziuresim ka sakys, aisku, tikiuosi, kad pakilo, nors patampyti Iziu vis tiek tenka, va uzvakar, tirka didvyre, paravet uzsinorejau, mb rekia, akd eiciau sedet, kur tua, isroviau nu 4-5 kpiktzoles pasilenkus, vsio, pilva skauda doh.gif biggrin.gif labai durnai jauciuos sitiap, nes is esmes viskas kaip irg erai, savijauta normoj, tai toks vaizdas lyg simuliuoju biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Amelija jau sveika, tik laukiam kol spuogai dings iki galo smile.gif Aciu kad klauset smile.gif

Raffaeliuka su gimtadieniu dar karteli smile.gif

Crazy Brains - negerai placenta nusileidusi, tikekimes bus pakilusi per kita skana... Tikrai geriau nesitampyk ir pasiilsek smile.gif

O as megajauosi ramybe (kuri deja neilgai truks hihihi.gif ) Nubus Matas su Amelia ir vel maratonas is naujo prasides smile.gif

MB atostogu savaite gavo, si vakara dar 18val nueis i darba, padirbs iki 2val nakties ir iki kito antradienio nebeeis smile.gif Pabus namie smile.gif

Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2013 05 24, 01:00)
cia treniruojiesi pries Norutes gimtadieni  ax.gif  biggrin.gif

Aha, ziuresiu kuris skanesnis ax.gif Jogurtini jau padariau, stingsta saldytuve, rytoj ragausim kas ten gavosi rolleyes.gif

Raffaeli su 2-uoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif Simuonele visai dingo g.gif

Zhiu, savaite atostogu , remontuosites?

Crazy brain, savijauta ir man buvo gera, kol nevaiksciojau. I pabaiga ir trumpiausias atstumas buvo per didziausias pastangas. Su placenta nejuokauk, pasisaugok.

Kompas kazko stringa, Nora buvo numetus ne karta, matyt oziuotis pradejo.
Atsakyti
Siandien "atradau" beliasus bigsmile.gif Kokie skanus, nesitikejau kad tokie iseis, darysiu daznai rolleyes.gif
Siandien buvom pasivaikscioti ryte, rinkom pienes, ramunes, saulutej pasisildem wub.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

Kaip sekasi? Kaip ligas savaitgalis? (Tos kuios gyvena UK)
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Orai vel subjuro doh.gif Kazkokia nesamone, kelias dieneles pasidziaugem saulute ir vel prakiuro blink.gif
Knisuosi po tortu receptus, turiu mintyse kokio noriu, bet nerandu. Turbut kursiu pati, deliosiu receptu dalis ir ziuresim kas gausis ax.gif
Sekmadieni nuvaziavom i hyde parka, galvojau pasersim antytes, gulbes, pasivaiksciosim, Nora pamacius vandeni plaukiojancias antis nusprende kad nori prie ju prisijungti doh.gif
Atsakyti
labas rytas!
northstar, imesk beliashu recepta, as viena deina juos nei is sio nei is to prisiminiau ir labai panorejau...tarybinius laikus primena hihihi.gif

o torta as tecio deinai dabar meistrausiu, noriu triju sokoladu, nu jis jau taaaip apetitnai man atrodo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Sokoladine svajone thumbup.gif wub.gif Rimtas tortas, labiau skirtas suaugusiems.
O as radau du man patinkancius tortus - vienas su sokoladu, karamele ir riesutais, kitas "Rafaello" kokosinis wub.gif Neissirenku kuri daryti, gal darysiu abudu ax.gif
O beliasai prasom- 200ml silto pieno,
1 pakelis sausu mieliu, saukstas cukraus
apie 400g miltu,
1-2 saukstai aliejaus, saukstelis druskos
400-500g farso su druska, pipirais, kiausiniu, svogunu, (as dar idejau 0.5 saukstelio cumin)

iberk mieles i piena ismaisyta su cukrumi, kai uzsides "kepure" supilk i miltus ir uzmaisyk tesla, idek druska ir alieju. Tesla turi buti labai minksta beveik lipni. Palik apie valanda siltai kol pakils. Po to padalink i nedidelius rutuliukus(man gavosi 9), kociok kiekviena i apskritimus, dek farsa i viduri ir uzkelk krastus kad gautusi kaip gele, kad matytusi farsas per viduri. Farso dek daug, apie 1,5-2 saukstus. Ikaitnk alieju ir dek farso puse pirmiausia zemyn i alieju. Kai apacia paruduos apversk, ziurek kad mesos sultys neisvarvetu, tada bus sultingi. Aliejaus as pyliau kad apsemtu tik apie 1/2 beliaso, na gal 2/3 nedaugiau. Tik iskepti buna liuks, sultingi thumbup.gif Nors ir ant rytojaus pasildziau buvo skanu. Va tokie gavosi smile.gif

user posted image

Oras vel grazus thumbup.gif Begam rengtis, eisim skinti gelyciu biggrin.gif
Atsakyti