Labuka :4u:
QUOTE(northstar @ 2013 05 15, 13:21)
Ateik ir musu aplankyti. Tu juk masinuota, o mes juk nesam labai toli :)
Reikes dar ieskoti tnkamos grupes po pietu. Radau ta Gymboree veikia kai kuriom dienom po pietu, bet tik chelsea rajone, o ima jie uz tris men i prieki apie 230 svaru. Man kazkaip toks isipareigojimas netinka, juk vaikas gali susirgti, ar mamos planai pasikeisti. Menesiui tai nieko, bet ne ilgiau.
Kita kart butinai reiks aplankyti :)
QUOTE(gedvy @ 2013 05 15, 22:37)
Sveikos,
Ziuriu cia tik Agne ir Northstar belikusios, liudna :(
Northstar, tikrai iskeptum ir pati torta, juk puiki seimininke esi :bigsmile: O didele svente darysit?
O pas mus kaip ir nieko naujo... Enola isdykus pasidare ir labai kaprizinga, islepinta tevelio princese :rolleyes: As dar kazkiek sudrausminu, o jau tevas tai leidzia viska ir visada :oh
Beje, penktadieni gal norit kavos pas mane susibegti :mirksiukas: :4u:
Man sy penktadieni neiseis :( bet as seip kada galiu atlekti kai tu laiko turi ;)
QUOTE(zhiu @ 2013 05 16, 07:10)
Labas rytas :)
Agne - kaip sekasi atpratinti nuo mp Daniele? :)
NorthStar - tikrai kad pavyktu ir paciai torta pagaminti manau :) Nors aisku, nieko blogo ir su uzsakomu nera :)
O pas mus kaip ir nieko naujo, siektiek namus tvarkomes, per du metus net svetaines nenudazem tad dabar po truputi judintis pradejom, tik kad nesutariam ka ir kaip daryti, mb visiskai be skonio :oh :D aisku juokauju, tik nuomones nevisiskai sutampa bet sutarsim kaipnors, nors kolkas gincyjames del visko, nuo kokia spalva dazyti sienas, iki kokias plyteles pirkti ar tapetus ir apskritai kurias sienas tapetuoti :rolleyes: :)
Gedvy - o kurioje vietoje dabar gyvenate? :)
Zinok visai neblogai gauna (.) vakare pries mieguti ir viskas
aisku nori ir diena bet ryte nebeverkia kad (.) reikia!
Man remontai patinka :) as megstu atsinaujinti! Zinai gaila maziukes bet is dalies ir gerai kad susirgo atsirgs ir ramu! O manoji taip ir nepasigavo :( gal vis tik susirgs iki pilnametystes!