nu sveikos,
as turbut kaip ir daugumas tik ilendu paskaitau, aisku jeigu buna kas parasyta, ir viskas kazkaip nebesiraso man.... atitrukau nuo sm...
tai kaip su meetu reikalai, ar organizuojat kas , ar vel man savo namucius paruosti vaikuciu ir mamyciu susibegimui
Gedvy, tik dabar pastebejau, Enolai 2 metukai, buvau isvaziavus, nepastebejau liniuotes Kaip atsventet, sakei darysi juros tema? Maniskei turbut reikes daryti kaciu tema , taip jai patinka visos kisos
Del meeto, Agne isvaziavus i NY, ji kazka minejo del organizavimo
O mes visur gastroliuojam jau be vezimo Kai Nora pavargsta pakelia rankutes ir sako - tired!, reiskia mamai reikia nest
Ar dantukus sveiciat vaikuciam su pasta ar be? Bandziau su pasta,nepatiko, issisiepe ir sako fuuu! Gal reikes kitokios pastos nupirkti kokios gal vaisines
O mes visur gastroliuojam jau be vezimo Kai Nora pavargsta pakelia rankutes ir sako - tired!, reiskia mamai reikia nest
Ar dantukus sveiciat vaikuciam su pasta ar be? Bandziau su pasta,nepatiko, issisiepe ir sako fuuu! Gal reikes kitokios pastos nupirkti kokios gal vaisines
hallo
del meto sake Agne kita sav..pas save darys
del meto sake Agne kita sav..pas save darys
QUOTE(northstar @ 2013 04 26, 15:56)
Gedvy, tik dabar pastebejau, Enolai 2 metukai, buvau isvaziavus, nepastebejau liniuotes Kaip atsventet, sakei darysi juros tema? Maniskei turbut reikes daryti kaciu tema , taip jai patinka visos kisos
mes su vaisine plaunam, bet ir tai tikrai ne kasdien, o kaip uzeina
Laba diena
Kaip mamytes gyvenat? Meetas ateinancia sav pas mane. O kada visoms tiktu?
As negaliu pirmadieni bet betkuria kita diena man tinka!
QUOTE(Agne1983 @ 2013 04 28, 15:07)
Laba diena
Sveika sugrizusi Kaip NY?? Ispudzius prasom detaliai (nepamirstant blynu )
O kuriam rajone tu gyveni? As penktadieni nelabai galiu, nes sestadieni vaziuojam i Jorksyra aplankyti uosves, tik isleido is ligonines su Parkinsonu, tai reikes penktadieni suruosti ka vezti, kepti pyraga be cukraus, daryti spec blynus i t.t.
QUOTE(northstar @ 2013 04 28, 15:04)
Sveika sugrizusi Kaip NY?? Ispudzius prasom detaliai (nepamirstant blynu )
O kuriam rajone tu gyveni? As penktadieni nelabai galiu, nes sestadieni vaziuojam i Jorksyra aplankyti uosves, tik isleido is ligonines su Parkinsonu, tai reikes penktadieni suruosti ka vezti, kepti pyraga be cukraus, daryti spec blynus i t.t.
Super atostogos buvo daug pamatem daug aplankem daug valgem blynai super tokie purus mmmm dar bizono steiku ragavom tai niam niam niam
As gyvenu Lee SE12 tai tau nuo Elephant & Casle apie 30/45 min. Jei nekirsti pirmos zonos tai reiks 2 traukinius pakeisti jei vaziuoti iki London bridge tai viena kart reiks pakeisti
Darom tada antradieni, treciadieni arba ketvirtadieni!
Oi kaip fain! Per meeta paruosk nuotraukas Man tos trys dienos irgi tinka, jei kitoms nera jokio skirtumo, tai tu spresk kuri diena tau geriau tinka
Parasyk savo adresa man i AZ ir jei reikia nuo stoties vaziuoti autobusu parasyk kokiu
Papildyta:
Tiesa, pazadu kad neatsinesiu cheesecake'o
Parasyk savo adresa man i AZ ir jei reikia nuo stoties vaziuoti autobusu parasyk kokiu
Papildyta:
QUOTE(northstar @ 2013 04 28, 20:28)
Oi kaip fain! Per meeta paruosk nuotraukas Man tos trys dienos irgi tinka, jei kitoms nera jokio skirtumo, tai tu spresk kuri diena tau geriau tinka
Papildyta:
Papildyta:
Su nuotraukom prastai nes fotika palikau USA!!!
As tau iseitu penktadieni i meeta?
QUOTE(Agne1983 @ 2013 04 29, 18:08)
Su nuotraukom prastai nes fotika palikau USA!!!
Zinok prie geriausiu noru neiseis Bet kuria kita savaite butu nesvarbu, bet si penktadieni turesiu labai daug darbo, nes turiu tik popiete laisva, juk is ryto dirbu. Uosviene atgal i ligonine isveze, su sveikata labai prastai, turim butinai vaziuoti si sestadieni. O kas dar ateis i meetuka?
Svekutes,
Northstar i meeta visada tospacios mamytes renkasi, kitoms tai laikas, tai vieta, o gal ir kompanija netinka
Klausei del Enolytes gimtadienio, tai taip zuvyciu tema dariau. O ar pavyko tai padaryti tai reiketu svečių klausti Yra nuotrauku fb ikeltu
ErikaJura kaip tavo pilvukas?
Northstar i meeta visada tospacios mamytes renkasi, kitoms tai laikas, tai vieta, o gal ir kompanija netinka
Klausei del Enolytes gimtadienio, tai taip zuvyciu tema dariau. O ar pavyko tai padaryti tai reiketu svečių klausti Yra nuotrauku fb ikeltu
ErikaJura kaip tavo pilvukas?
Gedvy, svarbiausia kad Enolai zuvytes patiko, juk cia jos diena
Pagaliau po ilgu dvejojimu uzsakiau Norai leliu vezimeli, laukiam
Tai mamytes ar susitaret del meeto? Gal ketvirtadieni? Atsinesciau tada citrininio pyrago su kokosu Jei visom mamytems tinka tik penktadienis tada linkiu gero pasisedejimo ir gal susitiksim kita kart
Pagaliau po ilgu dvejojimu uzsakiau Norai leliu vezimeli, laukiam
Tai mamytes ar susitaret del meeto? Gal ketvirtadieni? Atsinesciau tada citrininio pyrago su kokosu Jei visom mamytems tinka tik penktadienis tada linkiu gero pasisedejimo ir gal susitiksim kita kart