Cikore, kol gelytes gyvos siulyciau perdaryti kad astresnis fokusas butu. toliau siek tiek jas viena nuo kitos padek
QUOTE(cikore @ 2013 02 26, 15:07)
kazkas ne taip su fokusu. Tu gal lb daug foto apkerpi? kazkaip kokybes truksta Bandyk dar toliau viena nuo kito žiedus patraukti, daryk kur kas didesnius tarpus, pačiai bus lengviau
Nors šiaip gal išvis kitus objektus rinkis, nes tos gėlėm tikrai jau matosi, akd paskutinioji
[quote=cikore,2013 02 26, 15:33]
Sveiki, pakartoju 1 ND tikiuosssss tiks nes gėlių lapeliai byra vien prisilietus kaži ar rytojaus beišlauktų
Ar man cia atrodo, ar fokuso truksta? , jai neiseina su rankom, sus tovu pabandyk
Sveiki, pakartoju 1 ND tikiuosssss tiks nes gėlių lapeliai byra vien prisilietus kaži ar rytojaus beišlauktų
Ar man cia atrodo, ar fokuso truksta? , jai neiseina su rankom, sus tovu pabandyk
QUOTE(kristalines @ 2013 02 26, 15:11)
kazkas ne taip su fokusu. Tu gal lb daug foto apkerpi? kazkaip kokybes truksta Bandyk dar toliau viena nuo kito žiedus patraukti, daryk kur kas didesnius tarpus, pačiai bus lengviau
Nors šiaip gal išvis kitus objektus rinkis, nes tos gėlėm tikrai jau matosi, akd paskutinioji
ne ... tik biski kad iscentruoti
ismeciau geles po paskutinio fotografavimo nebeiseina lapeliu pakelti, perdaug nuglebo
Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 02 26, 15:11)
su stovu fotkinu
QUOTE(sbo @ 2013 02 26, 13:18)
Mano nick'as: silvute1
pakvieciau, parasyk ar pavyko
QUOTE(Ka @ 2013 02 26, 14:40)
Into the spring...
man patinka tas melsvumas, toks tyrumas, grazios spalvos
Šiandien saulėta. Bandžiau šiaip kažką iš savo vaiko pagaut, ne pagal užduotį turiu tokį kadrelį. Įdėjau visiškai nekoreguotą foto, ir vieną apkarpytą, pakoreguotą. Pati aprašiau, ką dariau ir norisi gaut patarimų, ar išvis bent vykęs į šeimyninį albumą dėt
Jei kas nors vis dar nematot, dėkit į draugus mane, patvirtinsiu
Jei kas nors vis dar nematot, dėkit į draugus mane, patvirtinsiu
QUOTE(Inza @ 2013 02 26, 16:53)
pakvieciau, parasyk ar pavyko
Aga, radau, prisijungiau, aciu
Inza, dėkui, jau prisijungiau prie grupės. Būtų smagu ten bendrauti, nes Sm greit žinutės prisipildo.
Merginos, kurios man parašė ir jungiasi į mūsų grupę, junkitės flicr ir pradedam
Merginos, kurios man parašė ir jungiasi į mūsų grupę, junkitės flicr ir pradedam