Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Cikore, kol gelytes gyvos siulyciau perdaryti kad astresnis fokusas butu. toliau siek tiek jas viena nuo kitos padek wink.gif
Atsakyti
o dabar smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 26, 15:12)

smile.gif o makro žiedų heliošui neturi? su vienu žiedu butų arčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cikore @ 2013 02 26, 15:07)

kazkas ne taip su fokusu. Tu gal lb daug foto apkerpi? kazkaip kokybes truksta smile.gif Bandyk dar toliau viena nuo kito žiedus patraukti, daryk kur kas didesnius tarpus, pačiai bus lengviau 4u.gif
Nors šiaip gal išvis kitus objektus rinkis, nes tos gėlėm tikrai jau matosi, akd paskutinioji biggrin.gif
Atsakyti
[quote=cikore,2013 02 26, 15:33]
Sveiki, pakartoju 1 ND smile.gif tikiuosssss tiks nes gėlių lapeliai byra vien prisilietus biggrin.gif kaži ar rytojaus beišlauktų biggrin.gif

Ar man cia atrodo, ar fokuso truksta? g.gif, jai neiseina su rankom, sus tovu pabandyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 26 vasario 2013 - 15:13
QUOTE(kristalines @ 2013 02 26, 15:11)
kazkas ne taip su fokusu. Tu gal lb daug foto apkerpi? kazkaip kokybes truksta smile.gif Bandyk dar toliau viena nuo kito žiedus patraukti, daryk kur kas didesnius tarpus, pačiai bus lengviau  4u.gif
Nors šiaip gal išvis kitus objektus rinkis, nes tos gėlėm tikrai jau matosi, akd paskutinioji biggrin.gif

biggrin.gif
ne ... tik biski kad iscentruoti smile.gif
ismeciau geles po paskutinio fotografavimo biggrin.gif nebeiseina lapeliu pakelti, perdaug nuglebo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 02 26, 15:11)

Ar man cia atrodo, ar fokuso truksta?  g.gif, jai neiseina su rankom, sus tovu pabandyk

su stovu fotkinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 26, 13:18)
Mano nick'as: silvute1  4u.gif

pakvieciau, parasyk ar pavyko smile.gif

QUOTE(Ka @ 2013 02 26, 14:40)
Into the spring...

man patinka tas melsvumas, toks tyrumas, grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
Šiandien saulėta. Bandžiau šiaip kažką iš savo vaiko pagaut, ne pagal užduotį biggrin.gif turiu tokį kadrelį. Įdėjau visiškai nekoreguotą foto, ir vieną apkarpytą, pakoreguotą. Pati aprašiau, ką dariau ir norisi gaut patarimų, ar išvis bent vykęs į šeimyninį albumą dėt rolleyes.gif

Jei kas nors vis dar nematot, dėkit į draugus mane, patvirtinsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 26, 16:53)
pakvieciau, parasyk ar pavyko smile.gif
man patinka tas melsvumas, toks tyrumas, grazios spalvos smile.gif

Aga, radau, prisijungiau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Norėjau čia brūkštelti. Mano flickr rasit ne tik mano foto, bet ir atvirukus, kuriuos gaunu smile.gif Nesumaišykit kur mno, kur ne mano. Paprastai pavadinimo nerašau prie foto, bet jei yra užrašas postcard, reiškia atvirukas smile.gif
Atsakyti
Inza, dėkui, jau prisijungiau prie grupės. Būtų smagu ten bendrauti, nes Sm greit žinutės prisipildo.

Merginos, kurios man parašė ir jungiasi į mūsų grupę, junkitės flicr ir pradedam bigsmile.gif
Atsakyti
Na šiandieną paskutinis mano bandymas smile.gif jau ir taip vaikas vos fotoaparato nenuvertė, kol žvalgiausi po namus, ką galėčiau parodyti biggrin.gif
beje nieko nekarpiau smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cikore: 26 vasario 2013 - 16:43