Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 02 26, 00:10)
sbo, oki 4u.gif parašysiu artimiausiu metu kas ir kaip 4u.gif

Inza, atrašiau 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Kokios geros naujienos is ryto bigsmile.gif Aciu Gotte, kad sutikai buti Mokytoja wub.gif

QUOTE(gotte @ 2013 02 26, 01:21)
ok 4u.gif

tuomet turiu tris mokines ax.gif gal kuri gali sukurti privačią grupę flickr, kur galėtume dėti ir komentuoti darbus...aš niekad nebandžiau kurti blush2.gif

Reik man prisijungt prie flickr, nesu ten isvis ax.gif Padarysiu tai vakare, nes kaip suprantu, kol neidedi ten nuotrauku, negali prisijungt, ar ne? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 02 26, 09:35)
Reik man prisijungt prie flickr, nesu ten isvis  ax.gif Padarysiu tai vakare, nes kaip suprantu, kol neidedi ten nuotrauku, negali prisijungt, ar ne? smile.gif

tai nik'a man tuomet parasyk, pakviesiu i grupe smile.gif
Atsakyti
Labutis, kviečiu aktyviai dalyvauti naujame konkurse thumbup.gif

http://www.flickr.co...57632859039085/

Fotokonkursas
"Spalvota fotografija"
Fotografuokime ir mėgaukimės spalvomis!!!
Nuotraukos naujos, ne iš archyvų!

- Sepija ir nespalvotos nuotraukos netinka.
- Nuotraukai sugalvokite pavadinimą.

Nuotraukas pradedame kelti jau dabar, konkurso pabaiga - kovo 16 d.
Nugalėtojas paskelbiamas kovo 17 dieną. Jam bus išsiųsta dovanėlė wink.gif.

Konkurso laimėtojas skelbia kito konkurso temą ir taisykles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 26 vasario 2013 - 12:02
Sveikos smile.gif

Gotte gal ir mane i mokines priimtum? ax.gif Labai retai dalyvauju temoje ir konkursuose, bet visada stengiuosi sekti tema ir viska perskaityti. Groziuosi tyliai visu darbais rolleyes.gif Labai noriu pati kuo daugiau fotografuot ir tobulet, bet deja laiko tam beveik visai nelieka. Bet jei priimtum mane i mokines ir labai su terminais nespaustum, buciau labai labai laiminga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 26, 09:56)
tai nik'a man tuomet parasyk, pakviesiu i grupe smile.gif

Pasirodo jau gruodį buvau prisijungusi biggrin.gif

Mano nick'as: silvute1 4u.gif
Atsakyti
Into the spring...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 26, 13:40)
Into the spring...

wub.gif rasiau jau flickr kad man labai
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 26, 14:40)
Into the spring...

Labai patiko, ir spalvos kokios grazios wub.gif
Atsakyti
Ka, pabūsiu pikta žiežula devil.gif nors gal ir nusišnekėsiu smile.gif man norėtųsi šviesiau ir mažiau mėlynos (smulkūs žiedeliai net nesimato tokioje mėlynoje šviesoje). Žiedeliai pabarstyti - kodėl? man jei sveiki, gyvybingi žiedai, neturėtų byrėti. Vazelė. Man ji neatrodo tinkama tokiems žiedeliams. Pačių žiedelių norėtųsi iš arčiau. Šviesa gražiai apgaubia šakeles. Kažkas yra užburiančio. Tai tik mano pamąstymai.. Pats sprendimas kitoks ir jis įdomus. Parodyk kitą smile.gif noris, kad širdis atsigautų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 26 vasario 2013 - 13:59
QUOTE(Endži @ 2013 02 25, 21:51)
pridejau dar foto, jei kas netingint pakomentuokit 4u.gif
http://www.flickr.co...tos/jelena1981/

pakomentavau flick 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 25, 21:53)
mano patarimas labiau atsirinkti foto, nekelti perdaug iš tos pačios fotosesijos.

va ta reikia naujokem sismokti, kartu ir man, atrodo mums visos grazios sunku issirinkti smile.gif

QUOTE(gotte @ 2013 02 25, 22:33)
truputį žiaurokas vietomis...tik prie vaikų nežiūrėk 4u.gif
Aš neturiu mokinių (nežinau ar galėčiau būti mokytoja blush2.gif ), bet galėčiau pagelbėti, kam reikia 4u.gif

labai prasau, jai ne per velu ir mane i savo buri, kad nebut pametinukei 4u.gif ax.gif 4u.gif
[quote=Ka,2013 02 26, 14:40]Into the spring...

pakomentavau jau flick 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 26 vasario 2013 - 14:13
QUOTE(Endži @ 2013 02 26, 13:57)
wub.gif rasiau jau flickr kad man labai

QUOTE(Veronika~ @ 2013 02 26, 13:58)
Labai patiko, ir spalvos kokios grazios  wub.gif

aciuks.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 26, 13:58)
Ka, pabūsiu pikta žiežula  devil.gif nors gal ir nusišnekėsiu smile.gif man norėtųsi šviesiau ir mažiau mėlynos (smulkūs žiedeliai net nesimato tokioje mėlynoje šviesoje). Žiedeliai pabarstyti - kodėl? man jei sveiki, gyvybingi žiedai, neturėtų byrėti. Vazelė. Man ji neatrodo tinkama tokiems žiedeliams. Pačių žiedelių norėtųsi iš arčiau. Šviesa gražiai apgaubia šakeles. Kažkas yra užburiančio. Tai tik mano pamąstymai.. Pats sprendimas kitoks ir jis įdomus. Parodyk kitą smile.gif noris, kad širdis atsigautų smile.gif

Pabūk. biggrin.gif O aš dabar atsakysiu.
Šviesiau nebenoriu, nes pradės degt. Man norisi šešėliu, bet tuo pačiu ir lengvo šviesos įsiliejimo, kaip paties pavasario. Dėl mėlynumo, na, gal ir sutinku, šiek tiek mažiau jo reiktų. g.gif
Žiedai prie vazelės pabarstyti, nes jie lipa į ją. biggrin.gif Kaip žolytė, snieguolės tarsi iš niekur atsiranda, tai ir čia, link kulminacijos viskas eina. ax.gif
Pabandysiu kitur pamerkti ir dar pažaisti. Ačiū. 4u.gif
Ai, o iš arčiau nebeišeina. Fotografavau iš pačio minimaliausio atstumo. unsure.gif Nebent karpyti, bet taaaaaip nenoriu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 26 vasario 2013 - 14:14
Sveiki, pakartoju 1 ND smile.gif tikiuosssss tiks nes gėlių lapeliai byra vien prisilietus biggrin.gif kaži ar rytojaus beišlauktų biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti