Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2013 02 25, 22:33)
truputį žiaurokas vietomis...tik prie vaikų nežiūrėk 4u.gif
Aš neturiu mokinių (nežinau ar galėčiau būti mokytoja blush2.gif ), bet galėčiau pagelbėti, kam reikia 4u.gif

As neturiu mokytojos rolleyes.gif
Atsakyti
Aš neturiu mokinių (nežinau ar galėčiau būti mokytoja blush2.gif ), bet galėčiau pagelbėti, kam reikia 4u.gif

parasiau tau az smile.gif
Atsakyti
SBO, tai prašykis pas Gotte 4u.gif
Gi puiki mokytoja bus.
o aš iš tos laimės nebepamiegosiu, širdis spurda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 23:28)
SBO, tai prašykis pas Gotte 4u.gif
Gi puiki mokytoja bus.
o aš iš tos laimės nebepamiegosiu, širdis spurda bigsmile.gif

Tai prasausi, Gotte biggrin.gif 4u.gif Ar cia reikia i AZ rasyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 25, 16:22)
DAR IS VAKARIKSTES FS

Labai labai skauda žiūrint, kaip išbalinai jos odą.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 25, 22:44)
Labai labai skauda žiūrint, kaip išbalinai jos odą.

na del susalusiu galuniu teko tai daryt 4u.gif
o del foto kiekio, keliau specialiai tas kurios mano manymu buvo normaliausios is fs, norejau zinot ir kitu nuomone, jeigu yra klaidu noriu jas zinot, kad ateity ju nedaryt, kaip kitaip mokintis, nes man gal atordys kad foto gera, bet is tikruju ji tokia nebus, todel ir norejau labiau patyrusiu nuomones, sorry jei uzkysau su jom blush2.gif 4u.gif ir didelis dekui visom pasisakusiom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 25 vasario 2013 - 23:02
sbo, oki 4u.gif parašysiu artimiausiu metu kas ir kaip 4u.gif

Inza, atrašiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 25 vasario 2013 - 23:11
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 25, 20:52)
As vel apie flickr...zirziliux, ar pas tave ne vienos foto nera, ar visos privacios matomos tik draugams?

Nera schmoll.gif Prisesiu kada ir ikelsiu tai, ka turiu... cool.gif
Atsakyti
truputį žiaurokas vietomis...tik prie vaikų nežiūrėk 4u.gif

Aš ir norėčiau ax.gif Pagaliau jau ne taip greit temsta, galima spėti ne prie lempos šviesos kažką nuveikti ax.gif Ar dar yra vietų?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 25, 23:40)
Aš ir norėčiau  ax.gif Pagaliau jau ne taip greit temsta, galima spėti ne prie lempos šviesos kažką nuveikti  ax.gif Ar dar yra vietų?

ok 4u.gif

tuomet turiu tris mokines ax.gif gal kuri gali sukurti privačią grupę flickr, kur galėtume dėti ir komentuoti darbus...aš niekad nebandžiau kurti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 26, 01:21)
ok 4u.gif

tuomet turiu tris mokines ax.gif gal kuri gali sukurti privačią grupę flickr, kur galėtume dėti ir komentuoti darbus...aš niekad nebandžiau kurti blush2.gif

bet turi kažkuri iš jūsų grupelės sukurti. Mane vakar Kike pamokino. Eini flickr į goups, create groups. Ir paskui ten pasirenki private. Kai sukūri grupę, tuomet pakvieti dalyvius iš flickr. Ir viskas
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 26, 01:21)

Aciu Yvette 4u.gif

Grupe sukuriau, tik dabar reikia narius pakviesti. Parasykite savo "screen name, real name or email" wink.gif bandysiu pakviesti smile.gif
Atsakyti