Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 25, 21:42)
Spindulele, parodyk savo flickr.

Neturiu aš ten nieko schmoll.gif
ND kėliau iš fotki. blush2.gif O nuotraukas sakėt pamiršk iki to (SM pradžiamokslio), tai ir nekėliau nieko. Tik vakar flirk susikūriau, kad galėčiau SM grupę matyt. Nors kai peržiūrinėju kitom akim dabar ir neturėčiau ko kelt doh.gif
O mokinė aš stropi ir pareiginga šiaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 21:46)

jei prie to paties tu pūkuota (tikiuosi supratai kokia prasme šį žodį vartojam biggrin.gif ), brūkštelk man až smile.gif
Atsakyti
pridejau dar foto, jei kas netingint pakomentuokit 4u.gif
http://www.flickr.co...tos/jelena1981/
Atsakyti
As vel apie flickr...zirziliux, ar pas tave ne vienos foto nera, ar visos privacios matomos tik draugams?
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 25, 21:51)

mano patarimas labiau atsirinkti foto, nekelti perdaug iš tos pačios fotosesijos.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 08:27)
Tai jau ND baigt? Galiu pilnateisis narys būti?  unsure.gif

Su kuo ir sveikinu 4u.gif Dabar jau fotografuok ir rodykis pamažu mirksiukas.gif

QUOTE(Ogiene @ 2013 02 25, 09:22)
Cia niekas ir nepyksta smile.gif .Tiesiog  jei raso,kas negerai,tai noreciau,kad ir parasytu,kas negerai.Nes man paciai po to neaisku,kuria vieta dar pataisyt ir kaip smile.gif

Gal visgi pasirink kitus objektus, nes nesižiūri vis tiek - nors geriau dabar nei pirmas variantas. Tiesiog pasidėliok įvairius daiktus, kuriuos namie turi (geriau paprastesnius kokius), ir pažiūrėk, kas gražiau, estetiškiau atrodo. Tikiu, kad rasi kažką tinkamo mirksiukas.gif

QUOTE(Amade @ 2013 02 25, 11:01)
jau eikit žiūrėt. pakilot pareigose  cool.gif  biggrin.gif Nesužiūrėjus iš tikro kai kurių jūsų dar...  blush2.gif

Kaip sudėtingai ten tam Flickr... aš ir nežinojau, kad dar ir draugų galima turėti, ne tik kontaktų doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Giniatte @ 2013 02 25, 11:17)
Jatau nesitikėjau, kaip džiaugiuosi, o dar tiek abejojau, dėti nedėti  blush2.gif clap.gif  group.gif  notworthy.gif

Sveikinu laimėjus 4u.gif Nusipelnei tikrai.

QUOTE(Endži @ 2013 02 25, 15:22)
DAR IS VAKARIKSTES FS
j/b variantas 4u.gif

Žiauriai nemoku portretų komentuoti, bet šitas man kažkuo mielas. Kliūva desperatiškai į švarkelį įsikirtusios rankos, ir kairė akis kažkokia keista, kaip juodas blynas. Na ir dėl spalvų abejoju - dėl to rinkčiausi j/b.

QUOTE(cikore @ 2013 02 25, 16:21)
Sveiki  smile.gif sudomino Jūsų pamokėlės, tai norėčiau išbandyti save ir aš ...

1 ND

Aš tai gal susilaikysiu... fokusas man rodos kiek paplaukęs, dėl kompozicijos nesu tikra (tokia betvarkė šiek tiek), lyg tamsoka vos, ir horizontas čiuožia.

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 20:46)

Tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 25, 20:53)
mano patarimas labiau atsirinkti foto, nekelti perdaug iš tos pačios fotosesijos.

4u.gif ok
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 25, 21:53)

Yvette, parašiau 2 laiškus.
Man berašant prasilenkėm 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 22:12)
Yvette, parašiau 2 laiškus.
Man berašant prasilenkėm 4u.gif

aš atsakiau. Sveika atvykus į mano sekta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 25, 22:20)
aš atsakiau. Sveika atvykus į mano sekta  biggrin.gif

clap.gif Jau laimės kiek, net negalėjau tikėtis. Dabar belieka užduočių laukt ir stengtis kuo geriau atlikt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 19:20)
Siunčiuosi filmą, labai tikiuosi pažiūrėti vakare.

truputį žiaurokas vietomis...tik prie vaikų nežiūrėk 4u.gif

Aš neturiu mokinių (nežinau ar galėčiau būti mokytoja blush2.gif ), bet galėčiau pagelbėti, kam reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 25, 18:51)

nepastebejau ar "seniokes" ta minejo bet kiek skaitau niekad nebuvo pamineta kad nekapoti galuniu nepalikti nupjauto pirsto nes labai skaudziai tai atrodo 4u.gif bet labai fainai kad turi galimybe pakankint panele thumbup.gif

noreciau kokia uzduotele ir as gaut liudna be mokytoju nors man labai laiko trukumas verysad.gif begu skubu nespeju viska suruosiau saukstam paariau foto o sutvarkyt laiko nebeliko, ai ka cia tik pasiaiskinimai kaip sake norint imanoma bet kartais jegos nepatempia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 25 vasario 2013 - 21:37