Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 03 06, 14:56)
noriu Ka pagirti, pastaruoju metu proveržis smile.gif

Taip, tikra tiesa.Ka tikra šaunuolė.ir Vienintelė irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 06, 12:04)
imu, jei nori ir pažadi nesimuliuoti biggrin.gif turi skaipą?

You made my day!!!yep yep yep!Vakare i AZ brukstelesiu;)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 06, 15:11)
Taip, tikra tiesa.Ka tikra šaunuolė.ir Vienintelė irgi  smile.gif

o kuri iš jūsų čia nešaunuolė? smile.gif Pastaruoju metu, ne viena džiuginate mūsų akukus, ir gan dažnai smile.gif)))
Atsakyti
Sveikos, kazkaip mazai cia besireiskiu, gal pamirsot jau biggrin.gif Tokiu tikrai fainu foto paskutiniu metu cia keliat, smaguma bigsmile.gif

Labai grazus autoportretai, o ir pacios labai grazios wink.gif Visad galvojau kad fotografes dazniausiai negrazios buna (ir is kur tokia mintis buvo.. doh.gif ) ir cia se tau biggrin.gif Labiausiai istrigo man Magie autoportretas rolleyes.gif spalvos, poza, modelis, super smile.gif

Vieninteles man labiau spalvota patiko..

Nors dar tokia labai zalia esu, bijau cia labai ir komentuot, kad nenusisneket.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 06, 15:14)
Su dideliu malonumu skaitau-
http://www.efoto.lt/...5734/komentarai

Kas tas Albertas, eisiu ji buciuoti biggrin.gif

Oi geras, labai patiko biggrin.gif dazniau tokiu imeskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 06, 15:20)

o KODĖL labiau patiko spalvota, prašau plačiau.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 03 06, 09:50)
Paimkit ir mane kas i mokines bo visai stagnacija fotografijoje unsure.gif
Say, Yvette ir kitos mergaites ryskinancios juosteles namuose.

ir as noreciau, kad kazkas paimtu mane as well unsure.gif
nezinau kas cia pasidare, bet fotiko nelaikiau puse rudens ir visa ziema. nekas.

beje, pandre, saunuole, zaviuosi. daug is musu, kurios fotografuoja i juosta, nedrista, arba paprasciausiai tingi prasideti su ryskinimu. kodel Tu nusprendei ryshkinti pati? as tai gal ir noreciau, bet laiko to ir taip mazai.. vakarais as su mielu noru filma pasiziuriu, arba dar kazka..
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 06, 11:38)
ateinu su klausimu smile.gif)
kažkaip pasiklydau savyje smile.gif)
turiu nuotrauka kurios ideja man labai patinka bet dvejoju kuri geriau, o gal išvis nieko gero ?

ojej. nuostabu. as busiu nepopuliari, bet man auto priesh tai ne itin patiko, nekomentavau nieko, nes is tiesu nezinau, kas ir butent nepatiko. bet sis darbas yra nuostabus. ir net nezinau kuris variantas labiau, bet kaip Edeva pasake, langas blasko, kai jau ji "pamatai".
patiko auto'intis? ax.gif kartais tai buna tikru azartu, ypac kai gaunasi taip, kaip noreta.
QUOTE(Edeva @ 2013 03 06, 11:53)
vienintele jb variantas. nes spalvotas labai langas blasko

o geras. as net nepastebejau. man kai patinka foto, tai nieko nebematau biggrin.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 03 06, 16:11)

labai pritariu.

dar Afre gera mergaite, Spindulele lyg ir. 4u.gif
Atsakyti

oi kaip smagu kad mane prisimeni smile.gif ir aš pagirsiu Ka, daug puikių darbų

QUOTE(DoVi @ 2013 03 06, 15:20)

Nors dar tokia labai zalia esu, bijau cia labai ir komentuot, kad nenusisneket.. rolleyes.gif

smaguma

QUOTE(Maggie @ 2013 03 06, 15:54)

ojej. nuostabu. as busiu nepopuliari, bet man auto priesh tai ne itin patiko, nekomentavau nieko, nes is tiesu nezinau, kas ir butent nepatiko. bet sis darbas yra nuostabus. ir net nezinau kuris variantas labiau, bet kaip Edeva pasake, langas blasko, kai jau ji "pamatai".
patiko auto'intis?  ax.gif kartais tai buna tikru azartu, ypac kai gaunasi taip, kaip noreta.

o geras. as net nepastebejau. man kai patinka foto, tai nieko nebematau biggrin.gif

dėkui, faina kad patiko, o dėl auto juk negali visiems patikti, užgimė įkvėpimas fotkinti modelio nebuvo šalia tai ir išnaudojau save, bet šiaip faina, buvau pamiršus kaip juos smagu daryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 03 06, 15:54)
labai pritariu.
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 06, 16:16)
oi kaip smagu kad mane prisimeni smile.gif ir aš pagirsiu Ka, daug puikių darbų

Jūs fainos. wub.gif
Atsakyti
Sveikuts,noriu pasveikinti yvete laimejus nuotraukytei kontr astu temcfai.visu grazus AUTO,Gaila.kad alabamos auuto nematau.kuri daug pagiru sulauke kiek skaiciau per mob
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti