Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Dalyja @ 2013 02 25, 16:35)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif
jei horizontas būtų tiesus pasakyčiau TAIP  4u.gif

smile.gif
Va čia jau yra įprotis - fotografuoti netiesiai biggrin.gif

Atsakyti
Giniatte, sveikinu 4u.gif
QUOTE(Endži @ 2013 02 25, 15:22)
DAR IS VAKARIKSTES FS

man šis spalvotas labiau patinka, j/b kažkaip veidas labai jau baltas blynas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 vasario 2013 - 16:45
QUOTE(cikore @ 2013 02 25, 17:42)
smile.gif
Va čia jau yra įprotis - fotografuoti netiesiai  biggrin.gif

Kol kas tiesink, o vėliau kai išmoksi geriau fotografuot, galėsi kreivint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2013 02 25, 16:53)
Kol kas tiesink, o vėliau kai išmoksi geriau fotografuot, galėsi kreivint  mirksiukas.gif

gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 25, 15:07)
O žinok man patiko, iš pat pradžių žmogaus siluetą pamačiau, o ne šakutę  lotuliukas.gif

Oje, kaip malonu, galvojau kaip visada praslysiu nepastebėta ax.gif 4u.gif

Sakykit dabar-jei flikre padarau, kad tik draugai matytų, tai kontaktai nemato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 25, 16:57)
Oje, kaip malonu, galvojau kaip visada praslysiu nepastebėta ax.gif  4u.gif

Sakykit dabar-jei flikre padarau, kad tik draugai matytų, tai kontaktai nemato? g.gif

tada kontaktai nemato. schmoll.gif todel vat tie kontaktai pyksta ant manes, kad nesužiūriu, kuriuos į draugus pridėt blush2.gif
Atsakyti
Labas,

Amade, manes irgi neidejai, nematau apie ka cia tokia inirtinga diskusija hihihi.gif

Man apskritai tame Flickr reikia ismokti visko.. Dar nesigilinau. Gal kai turesiu, ka sukelti ten hihihi.gif

As pastebejau, kad kaip visada savaitgalio temai nieko nespeju. Lyg ir sugalvoju minti galvoje, o fotiko taip ir nepaimu, nes savaitgaliais simtai kitu reikaliuku atsiranda su seima doh.gif Nu gal kada sudalyvausiu konkurselyje smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 25, 14:31)
Rekomenduoju estų ir suomių dramą, vakar žiūrėjau. Labai patiko šis filmas. Praktiškai visą filmą "fotkinau" doh.gif žiauri liga jau čia darosi biggrin.gif
Fotografine prasme patiko spalvos, aktoriai (ypač filmo pagrindinė herojė), patiko šviesa.
Filmas apie moterų likimus. Verta pažiūrėti. Bet vat trailer'is tai man neypatingas kažko: PUHDISTUS

jei kas žiūrėsite, parašykit įspūdžius 4u.gif

Siunčiuosi filmą, labai tikiuosi pažiūrėti vakare.

Mergaitės , o kaip Jūsų projektas su mokytojais ir mokiniais ,,siurbėlės ir objektai"? Gal pas kokį mokytoją vietų atsirado ar jau visi išsiurbti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 25, 20:20)
Mergaitės , o kaip Jūsų projektas su mokytojais ir mokiniais ,,siurbėlės ir objektai"? Gal pas kokį mokytoją vietų atsirado ar jau visi išsiurbti? blush2.gif

idomu ir man smile.gif
Atsakyti
Amade, ir as nieko nematau iskyrus sakutes biggrin.gif Nors as tave isidejau i draugus, bet tu manes ne...tai ir namatysiu nieko jei nepakeisi mano statuso ax.gif
Atsakyti
Spindulele, parodyk savo flickr.
Atsakyti