Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2013 03 05, 22:32)
as raw perziuriu per ps bridge nes bandziau ziuret per picasa ciut infarkto negavau kur dingo fokusai ir kokybe

o ka tu sukoreguoji fotike?

Fotike daug ka galima koreguoti, sviesuma, kontrasta, juoda balta galima daryt, WB, dar ten kazka...

Aciu gotte, pabandysiu pazaisti, sukeliau viska jau i kompa, pasirodo buvau nustacius, kad fotografuociau abiem formatais iskart JPG ir RAW smile.gif
O auto namu uzduoti kelti i musu grupes Flickr? Perdariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 21:43)
Fotike daug ka galima koreguoti, sviesuma, kontrasta, juoda balta galima daryt, WB, dar ten kazka...

Aciu gotte, pabandysiu pazaisti, sukeliau viska jau i kompa, pasirodo buvau nustacius, kad fotografuociau abiem formatais iskart JPG ir RAW smile.gif
O auto namu uzduoti kelti i musu grupes Flickr? Perdariau smile.gif

Tai vat viską tą patį reguliuoji fotošope, o ne fotike, tikrai neturėtų būti sunku 4u.gif o ir ekranas didesnis.

taip, auto pradžioje kelk į mūsų grupę flickr mirksiukas.gif
Atsakyti
Didziuojuos savimi, viskas imanoma pasirodo biggrin.gif Koreguoju, tik vat beda, kad nezinau, ar tinkama linkme ax.gif
Atsakyti
kai susiskirstėm mokiniais ir mokytojais, pagausėjo tikrai gerų darbų temoje.
Faina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 kovo 2013 - 22:31
QUOTE(gotte @ 2013 03 05, 20:30)
Daviau užduotį (augalas ir šviesa) savo mokinėms, tai nutariau ir pati kažką pabandyti...

Pavasaris už lango

labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 05, 12:42)
man labai patiko. Primena vienos iš mūsų stilių, vienoj net akių atitraukt negalėjau, vienas prie vieno kaip matytoj nuotraukoj.

kurios stilių primena bigsmile.gif ir kuri čia foto.
Jau antrąkart pastebiu kad užuominom į kažkokius panašumus rašai.

Foto tai geros. Kai kurios spalviškai nerealiai patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 kovo 2013 - 22:50
QUOTE(Yvette @ 2013 03 05, 22:48)

ačiū, kad pastebėjai mano auto, labai smagu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 05, 23:53)
ačiū, kad pastebėjai mano auto, labai smagu. smile.gif

ir man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 03 05, 23:03)

Kad tu pastebėjai, man irgi labai smagu biggrin.gif
Atsakyti
Aš pastebiu visų foto, bet deja laiko vis mažiau turiu rašymams. Iš telefono nervina rašyti, nes nemoku išjungti tos funkcijos kur iškart žodžius taiso ar parenka, bet į vokiečių. Tai kol įtikinu, kad man būtent to žodžio reikia ir ne kažkokio kito...
Mačiau vistiek įvėliau vokišką žodį, nors stengiausi sužiūrėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 05 kovo 2013 - 23:16
QUOTE(Alabama @ 2013 03 06, 00:11)
Kad tu pastebėjai, man irgi labai smagu biggrin.gif

ir man, kad tu lotuliukas.gif

vienzo. pagavarili ;]
Atsakyti
Sveikos

QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 20:09)
Mergaites, pirmakart snd fotkinau su RAW, ka dabar toliau daryt? Kelt i kompa kaip iprastai ar ne? Atsidarys man toks formatas kompe? g.gif

Aš turiu parsisiuntusi Microsoft papildinį http://www.microsoft...s.aspx?id=26829, tai nuotraukas kompe matau lygiai taip pat, kaip JPG, tik apačioj juostoj iš informacijos atpažįstu ar tai JPG ar RAW

Ryto žiūriniai Labai patiko wub.gif

Atsakyti