Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gizzy @ 2013 03 05, 14:51)
Skirtumas matosi, bet man objektas tai nelabai  blush2.gif Bet palauk ka dar kitos pasakys  smile.gif

sutinku. man estetishkai nepatinka, todel neuzhskaitau.
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 05, 12:13)
Turiu dar keleta savo auto is savaitgalio ax.gif Nors po paskutinio truputi nedrasu kitus kelt, nes mano nuomone tas buvo geriausias ir sie jau nublanks, bet vis tiek noriu parodyt  blush2.gif Labai laukiu kritikos, nuomoniu, patarimu  ax.gif

Sitam man atrodo horizonto linija truputi svyra i desine, nors gal ir ne, nelabai aisku patampa del rukelio ten gale smile.gif ir pati tavo tamsi figura atrodo kaip iklijuota i si sviesu fona biggrin.gif bet man grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 03 05, 15:13)
Sitam man atrodo horizonto linija truputi svyra i desine, nors gal ir ne, nelabai aisku patampa del rukelio ten gale smile.gif ir pati tavo tamsi figura atrodo kaip iklijuota i si sviesu fona biggrin.gif bet man grazu  thumbup.gif

Dekui smile.gif Horizonta tiesinau, bet gal nutiesinau i kita puse biggrin.gif Ar kitom irgi atrodo, kad svyra?
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 05, 15:19)
Dekui  smile.gif Horizonta tiesinau, bet gal nutiesinau i kita puse  biggrin.gif Ar kitom irgi atrodo, kad svyra?

Galiu ir klysti, as dar cia "sviezia" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 05, 13:51)
Skirtumas matosi, bet man objektas tai nelabai  blush2.gif Bet palauk ka dar kitos pasakys  smile.gif

4u.gif ačiū! reikia kitą idėją igyvendint!

QUOTE(Maggie @ 2013 03 05, 13:52)
sutinku. man estetishkai nepatinka, todel neuzhskaitau.

ok, bandau galvot ką kitą, nors man dabar po apsilankymo pas dantų gydytoją tik grąžtai ir adatėlės... biggrin.gif

ačiū, kad nepraleidžiat lengvai - to reikia! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 05, 15:03)

Ot šaunuolė. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 05, 12:20)
as perkadruoju,sufokusinu akis veida ar ka reik,nespaudziu iki galo pakreipiu fotika ten kur noriu ir nuspaudziu iki galo  4u.gif

turiu as bet net nzn koks pavadinimas senas toks ale tiek kiek as ji naudoju drasiai pakanka  blush2.gif

Dekui, isbandysiu smile.gif Siaip esu bandzius, bet taip ir nesupratau tada, ar pavyko man...

QUOTE(Miraval @ 2013 03 05, 16:03)
4u.gif  ačiū! reikia kitą idėją igyvendint!
ok, bandau galvot ką kitą, nors man dabar po apsilankymo pas dantų gydytoją tik grąžtai ir adatėlės... biggrin.gif

Pas jus kazkas muzikantai? smile.gif Is nuotrauku bandau spresti smile.gif

Aciu gizzy del statyvo 4u.gif
Atsakyti
Vis nespeju parasyti. Alabamos auto labai fainas. IR Maggie auto patiko. Spalvos labai geros toje kur rankos virs galvos . GAL vos is zemiau buciau fotografavus. Rittule tavo Foto pastebejau beträgt is telefono Rasau tai pakomentuosiu is namu. Saule nuostabi silta o mano nuotaika SH. VA suplakiau nesamone. Sorrx
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 05, 16:16)
Vis nespeju parasyti. Alabamos auto labai fainas. IR Maggie auto patiko. Spalvos labai geros toje kur rankos virs galvos . GAL vos is zemiau buciau fotografavus. Rittule tavo Foto pastebejau beträgt is telefono Rasau tai pakomentuosiu is namu.  Saule nuostabi silta o mano nuotaika SH. VA suplakiau nesamone. Sorrx

Imk balionėlį nuotaikai pataisyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 05, 12:13)
Turiu dar keleta savo auto is savaitgalio ax.gif Nors po paskutinio truputi nedrasu kitus kelt, nes mano nuomone tas buvo geriausias ir sie jau nublanks, bet vis tiek noriu parodyt  blush2.gif Labai laukiu kritikos, nuomoniu, patarimu  ax.gif

Man patiko smile.gif
Atsakyti
Daviau užduotį (augalas ir šviesa) savo mokinėms, tai nutariau ir pati kažką pabandyti...

Pavasaris už lango

user posted image

Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 05, 20:30)
Daviau užduotį (augalas ir šviesa) savo mokinėms, tai nutariau ir pati kažką pabandyti...

ech, labai grazu smile.gif
Atsakyti