Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 10:53)
Ir del statyvu klausiau, niekas neatsake, o tikrai juk naudojates  ax.gif

As naudoju toki . Man pilnai uztenka, naudoju auto portretams ir dar kartais megstu vakare fotografuoti, tai irgi pravercia smile.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 03 05, 10:55)
atnešu truputį saldaus pavasario konkursui "Spalvota fotografija"

gizzy, man labai taviškis auto, šviesa gražiai, dėl rūbo spalvos buvo patarimų, bet man ir juodas žiūrisi, paslaptingai taip..

Grazu, spalvos tokios svelnios smile.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
Turiu dar keleta savo auto is savaitgalio ax.gif Nors po paskutinio truputi nedrasu kitus kelt, nes mano nuomone tas buvo geriausias ir sie jau nublanks, bet vis tiek noriu parodyt blush2.gif Labai laukiu kritikos, nuomoniu, patarimu ax.gif

user posted image

Dar pora yra cia ir cia
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 07:53)
Sakykit, kai fotografuoji autoportreta veidrodyje, kaip Jus fokusa nustatot, kad butu pvz.i veida ar i akis?

Ir del statyvu klausiau, niekas neatsake, o tikrai juk naudojates  ax.gif

as perkadruoju,sufokusinu akis veida ar ka reik,nespaudziu iki galo pakreipiu fotika ten kur noriu ir nuspaudziu iki galo 4u.gif

turiu as bet net nzn koks pavadinimas senas toks ale tiek kiek as ji naudoju drasiai pakanka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 05, 11:22)
ačiū  4u.gif
Ryto žiūriniai: Andrea Hübner

man asmeniškai ne visos jos foto patinka, bet ji turi kažkokio šarmo. Nors Jums visoms kaip pavyzdį gilesnėms studijoms norėčiau duoti ne tokius fotografus, bet matyt ir tokių kartais reikia inspiracijoms smile.gif

man labai patiko. Primena vienos iš mūsų stilių, vienoj net akių atitraukt negalėjau, vienas prie vieno kaip matytoj nuotraukoj.
Atsakyti
Labu 4u.gif

aš ir vėl Jus trukdau su savo namų darbu - dabar jau 4ND ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 05, 11:22)

Labai patiko aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 05, 10:22)
ačiū  4u.gif
Ryto žiūriniai: Andrea Hübner

LABAI ACIU, NUOSTABUS DARBAI wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 03 05, 10:22)

toks tikras grožis...
Papildyta:
gizzy man šita, tavo įkeltoji labai graži wub.gif aš visiškai žalia, bet man šita labai labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 05, 13:44)
gizzy man šita, tavo įkeltoji labai graži wub.gif  aš visiškai žalia, bet man šita labai labai 4u.gif

Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 03 05, 10:55)
atnešu truputį saldaus pavasario konkursui "Spalvota fotografija"

skanu. patinka spalvos, svelnumas. nors desine graziai saulute apsviesta, o vat kaire tamsoka, foto tarpusavy skyriasi spalvine gama, koliazhas turetu buti "vientonis". gal bandyti siek tiek siltinti kaire? ir siek tiek sviesinti.
Papildyta:
QUOTE(gizzy @ 2013 03 05, 13:06)
Labai patiko  aciuks.gif

ir man. kai kurios foto superines.
Papildyta:
kazkokia nesamone radau http://fotokudra.lt/...si.php?aut=4246
pralinksmino, norejau pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 03 05, 14:41)
skanu. patinka spalvos, svelnumas. nors desine graziai saulute apsviesta, o vat kaire tamsoka, foto tarpusavy skyriasi spalvine gama, koliazhas turetu buti "vientonis". gal bandyti siek tiek siltinti kaire? ir siek tiek sviesinti.

aha, tikrai skiriasi spalvos dėl skirtingo apšvietimo, maniau, kad priartėjau, bet visgi ne taip, pasibandysiu dar, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 05, 12:56)
aš ir vėl Jus trukdau su savo namų darbu - dabar jau 4ND ax.gif

Skirtumas matosi, bet man objektas tai nelabai blush2.gif Bet palauk ka dar kitos pasakys smile.gif
Atsakyti