Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

oj, Sweikinimai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 04 kovo 2013 - 23:06
QUOTE(lunameja @ 2013 03 04, 19:36)
Afre, patiko tavieji bandymai.  smile.gif

Man ir, šaunuolė thumbup.gif

Sveikinimai Yvetei ir Afrei 4u.gif
Atsakyti
AČIŪ VISOMS 4u.gif

Sveikinimai Yvettei 4u.gif

O mano favoritė visgi Alabamos vaikai,gal dėl to jog ten vaikai wub.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 03 04, 21:45)
ačiū.

Kadangi pagyrei Afrę, tai jai perleidžiu naujo konkurso paskelbimą  smile.gif

O naujo konkurso laimėtojui, išsiųsiu taip saugotą atviruką su vieno jauno menininko autografu. Ką gali žinoti, galgi išgarsės baigęs menų akademiją, tai vat, turėsit pirmą autografą  smile.gif

Perleidi man galvos skausmą biggrin.gif
Pasistengsiu šią sav.paskelbti 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 04, 22:46)
visu lb truksta fokuso mano manymu blush2.gif nes butu jeigu auto dar kazkiek pateisinciau, nes tikrai sunku save nfotkint, bet kita fotkinant turetum ismokt, nors man paciai kartais jis pabega doh.gif

labai teisingai drinks_cheers.gif bet as prisidedu prie girianciu. ir galvojusiu, jog cia auto ;]
QUOTE(Foggy @ 2013 03 04, 22:47)
As Maggie nuotrauku gerbeja  ax.gif   labai fainos man tavo nuotraukos.

aciu blush2.gif
ir visom kitom pakomentavusiom mano foto. 4u.gif blush2.gif wub.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 03 04, 17:04)
Man nedidelis panikos priepuolis  biggrin.gif

nu tu duodi.
nuostabus tavo auto. kazkas nerelaus. man dar tik norisi kazkokio kabinancio pavadinimo, neva daugiau info - kas kaip kur kodel arba bent jau soundtracko ;] bet cia jau mano vidine shyza biggrin.gif
QUOTE(Inza @ 2013 03 04, 13:50)
Ikeliu viena portretuka, kur manau, jog erdves gan pakankamai, nesuspausta. Ar ne?  blush2.gif

labai neblogas bei mielas portretas. bet erdves ojej kaip dar truksta. isivaizduok sia foto trecdaliu taisyklese, kur zymiai daugiau butu kaires ir desines kokie 2cm. butu nuostabus portretas. kontrasto dar noretusi, bet cia jau priklauso nuo stiliaus.

nu daR vienas blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 03 04, 23:40)
Neperskaičius tavo klausimo, norėjau komentuoti, kad erdvės stoka, per daug viršaus. Ir jb pilkas.

velniava. cia matyt 50tuko pasekmes. as iki siol nesusitvarkau su erdve, nors jau kaip ir deretu pramokt biggrin.gif pastovi stoka. pastovi. o galvojau lygiai taip pat kaip Inzai, kad "jau si karta - tiiiikrai daug erdves", o jos vis ne tai kad mazai, o gerokai per mazai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 04 kovo 2013 - 23:27
QUOTE(Maggie @ 2013 03 05, 00:26)
labai teisingai drinks_cheers.gif bet as prisidedu prie girianciu. ir galvojusiu, jog cia auto ;]

Dėl to fokuso aš ir pati save ėdu. Dėl daug ko ėdu. Bet, tikiuosi, įgusiu.

Sveikinimai Yvettei 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 03 04, 23:26)
norisi kazkokio kabinancio pavadinimo, neva daugiau info - kas kaip kur kodel arba bent jau soundtracko ;] bet cia jau mano vidine shyza biggrin.gif

Pradine ideja buvo "do i waste my womanhood"bet nutariau likti tesiog su womanhood ir palikti vietos interpretacijoms.smile.gif
Atsakyti
Labas sauletas rytas 4u.gif
Spindulele, as irgi svarsciau, ten Tu ar ne Tu pati ax.gif

Sakykit, kai fotografuoji autoportreta veidrodyje, kaip Jus fokusa nustatot, kad butu pvz.i veida ar i akis?

Ir del statyvu klausiau, niekas neatsake, o tikrai juk naudojates ax.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

atnešu truputį saldaus pavasario konkursui "Spalvota fotografija"

user posted image

Buvau atitrūkus nuo SM, bet pasivijau.. linkėjimai labiausiai patikusių foto autorėms: vienintelei už abu auto, buvo pastaba dėl akies, bet nepastebiu aš kažko ne taip.. meggie uh wub.gif o tie persišviečiantys speneliai tai man žiauriai gražu šioj foto, alabama, ir tavoji ir dukros su pomidoru patiko, gizzy, man labai taviškis auto, šviesa gražiai, dėl rūbo spalvos buvo patarimų, bet man ir juodas žiūrisi, paslaptingai taip..
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 09:53)
Labas sauletas rytas  4u.gif
Spindulele, as irgi svarsciau, ten Tu ar ne Tu pati  ax.gif

Sakykit, kai fotografuoji autoportreta veidrodyje, kaip Jus fokusa nustatot, kad butu pvz.i veida ar i akis?

Ir del statyvu klausiau, niekas neatsake, o tikrai juk naudojates  ax.gif

Su rankiniu fokusavimu.

Statyvu nesinaudoju:)
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 03 05, 09:55)

Niam niam.

Aciu!
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 09:53)

Ir del statyvu klausiau, niekas neatsake, o tikrai juk naudojates  ax.gif

aš paveldėjau kažkoki, visiškas šlamstas nesilankto apatr aukštyn ir žemyn, sunku sureguliuot norima kampa, bet man tiek užtenka nežinau kur daugiau naudot štatyva, bet žinau kas turi, naudoja ir džiaugiasi smile.gif aš mieliau kitur investuočiau nei štatyvui blush2.gif

Rittule dėkui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 03 04, 15:56)
Sveikos

Niu,kad jau visos taip jau dziaugiasi savo mokytojomis, tai ir as noreciau pasidziaugti savo mokytoja, kuri svencia svente siandien  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif Sveikinimai jai

ačiū 4u.gif

Ryto žiūriniai: Andrea Hübner

man asmeniškai ne visos jos foto patinka, bet ji turi kažkokio šarmo. Nors Jums visoms kaip pavyzdį gilesnėms studijoms norėčiau duoti ne tokius fotografus, bet matyt ir tokių kartais reikia inspiracijoms smile.gif
Atsakyti
O su rankiniu fokusavimu tai cia kaip? Fotkinu siaip ir su rankiniu. Bet kaip nutaikyt fokusa i veida, su perkadravimu?

Nu jo, nesinori daug investuoti i statyva, paimciau ir ne nauja, kad kas pardavinetu is pazistamu, kolega minejo, kad uz 70 lt jis nusipirko, nu kazkaip net nesitiki, kad gali taip mazai kainuoti g.gif
Atsakyti