oj, Sweikinimai
QUOTE(lunameja @ 2013 03 04, 19:36)
Afre, patiko tavieji bandymai.
Man ir, šaunuolė
Sveikinimai Yvetei ir Afrei
AČIŪ VISOMS
Sveikinimai Yvettei
O mano favoritė visgi Alabamos vaikai,gal dėl to jog ten vaikai
Perleidi man galvos skausmą
Pasistengsiu šią sav.paskelbti
Sveikinimai Yvettei
O mano favoritė visgi Alabamos vaikai,gal dėl to jog ten vaikai
QUOTE(Yvette @ 2013 03 04, 21:45)
ačiū.
Kadangi pagyrei Afrę, tai jai perleidžiu naujo konkurso paskelbimą
O naujo konkurso laimėtojui, išsiųsiu taip saugotą atviruką su vieno jauno menininko autografu. Ką gali žinoti, galgi išgarsės baigęs menų akademiją, tai vat, turėsit pirmą autografą
Kadangi pagyrei Afrę, tai jai perleidžiu naujo konkurso paskelbimą
O naujo konkurso laimėtojui, išsiųsiu taip saugotą atviruką su vieno jauno menininko autografu. Ką gali žinoti, galgi išgarsės baigęs menų akademiją, tai vat, turėsit pirmą autografą
Perleidi man galvos skausmą
Pasistengsiu šią sav.paskelbti
QUOTE(Endži @ 2013 03 04, 22:46)
visu lb truksta fokuso mano manymu nes butu jeigu auto dar kazkiek pateisinciau, nes tikrai sunku save nfotkint, bet kita fotkinant turetum ismokt, nors man paciai kartais jis pabega
labai teisingai bet as prisidedu prie girianciu. ir galvojusiu, jog cia auto ;]
QUOTE(Foggy @ 2013 03 04, 22:47)
As Maggie nuotrauku gerbeja labai fainos man tavo nuotraukos.
aciu
ir visom kitom pakomentavusiom mano foto.
QUOTE(Alabama @ 2013 03 04, 17:04)
Man nedidelis panikos priepuolis
nu tu duodi.
nuostabus tavo auto. kazkas nerelaus. man dar tik norisi kazkokio kabinancio pavadinimo, neva daugiau info - kas kaip kur kodel arba bent jau soundtracko ;] bet cia jau mano vidine shyza
QUOTE(Inza @ 2013 03 04, 13:50)
Ikeliu viena portretuka, kur manau, jog erdves gan pakankamai, nesuspausta. Ar ne?
labai neblogas bei mielas portretas. bet erdves ojej kaip dar truksta. isivaizduok sia foto trecdaliu taisyklese, kur zymiai daugiau butu kaires ir desines kokie 2cm. butu nuostabus portretas. kontrasto dar noretusi, bet cia jau priklauso nuo stiliaus.
nu daR vienas
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 03 04, 23:40)
Neperskaičius tavo klausimo, norėjau komentuoti, kad erdvės stoka, per daug viršaus. Ir jb pilkas.
velniava. cia matyt 50tuko pasekmes. as iki siol nesusitvarkau su erdve, nors jau kaip ir deretu pramokt pastovi stoka. pastovi. o galvojau lygiai taip pat kaip Inzai, kad "jau si karta - tiiiikrai daug erdves", o jos vis ne tai kad mazai, o gerokai per mazai
QUOTE(Maggie @ 2013 03 05, 00:26)
Dėl to fokuso aš ir pati save ėdu. Dėl daug ko ėdu. Bet, tikiuosi, įgusiu.
Sveikinimai Yvettei
QUOTE(Maggie @ 2013 03 04, 23:26)
norisi kazkokio kabinancio pavadinimo, neva daugiau info - kas kaip kur kodel arba bent jau soundtracko ;] bet cia jau mano vidine shyza
Pradine ideja buvo "do i waste my womanhood"bet nutariau likti tesiog su womanhood ir palikti vietos interpretacijoms.
Labas sauletas rytas
Spindulele, as irgi svarsciau, ten Tu ar ne Tu pati
Sakykit, kai fotografuoji autoportreta veidrodyje, kaip Jus fokusa nustatot, kad butu pvz.i veida ar i akis?
Ir del statyvu klausiau, niekas neatsake, o tikrai juk naudojates
Sakykit, kai fotografuoji autoportreta veidrodyje, kaip Jus fokusa nustatot, kad butu pvz.i veida ar i akis?
Sveikos
atnešu truputį saldaus pavasario konkursui "Spalvota fotografija"
Buvau atitrūkus nuo SM, bet pasivijau.. linkėjimai labiausiai patikusių foto autorėms: vienintelei už abu auto, buvo pastaba dėl akies, bet nepastebiu aš kažko ne taip.. meggie uh o tie persišviečiantys speneliai tai man žiauriai gražu šioj foto, alabama, ir tavoji ir dukros su pomidoru patiko, gizzy, man labai taviškis auto, šviesa gražiai, dėl rūbo spalvos buvo patarimų, bet man ir juodas žiūrisi, paslaptingai taip..
atnešu truputį saldaus pavasario konkursui "Spalvota fotografija"
Buvau atitrūkus nuo SM, bet pasivijau.. linkėjimai labiausiai patikusių foto autorėms: vienintelei už abu auto, buvo pastaba dėl akies, bet nepastebiu aš kažko ne taip.. meggie uh o tie persišviečiantys speneliai tai man žiauriai gražu šioj foto, alabama, ir tavoji ir dukros su pomidoru patiko, gizzy, man labai taviškis auto, šviesa gražiai, dėl rūbo spalvos buvo patarimų, bet man ir juodas žiūrisi, paslaptingai taip..
QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 09:53)
Labas sauletas rytas
Su rankiniu fokusavimu.
Statyvu nesinaudoju:)
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 03 05, 09:55)
Niam niam.
Aciu!
QUOTE(sbo @ 2013 03 05, 09:53)
aš paveldėjau kažkoki, visiškas šlamstas nesilankto apatr aukštyn ir žemyn, sunku sureguliuot norima kampa, bet man tiek užtenka nežinau kur daugiau naudot štatyva, bet žinau kas turi, naudoja ir džiaugiasi aš mieliau kitur investuočiau nei štatyvui
Rittule dėkui
QUOTE(lunameja @ 2013 03 04, 15:56)
Sveikos
Niu,kad jau visos taip jau dziaugiasi savo mokytojomis, tai ir as noreciau pasidziaugti savo mokytoja, kuri svencia svente siandien Sveikinimai jai
Niu,kad jau visos taip jau dziaugiasi savo mokytojomis, tai ir as noreciau pasidziaugti savo mokytoja, kuri svencia svente siandien Sveikinimai jai
ačiū
Ryto žiūriniai: Andrea Hübner
man asmeniškai ne visos jos foto patinka, bet ji turi kažkokio šarmo. Nors Jums visoms kaip pavyzdį gilesnėms studijoms norėčiau duoti ne tokius fotografus, bet matyt ir tokių kartais reikia inspiracijoms
O su rankiniu fokusavimu tai cia kaip? Fotkinu siaip ir su rankiniu. Bet kaip nutaikyt fokusa i veida, su perkadravimu?
Nu jo, nesinori daug investuoti i statyva, paimciau ir ne nauja, kad kas pardavinetu is pazistamu, kolega minejo, kad uz 70 lt jis nusipirko, nu kazkaip net nesitiki, kad gali taip mazai kainuoti
Nu jo, nesinori daug investuoti i statyva, paimciau ir ne nauja, kad kas pardavinetu is pazistamu, kolega minejo, kad uz 70 lt jis nusipirko, nu kazkaip net nesitiki, kad gali taip mazai kainuoti