Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 03 04, 21:36)
Tau dar daug reikia suprasti 4u.gif

Liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 03 04, 20:32)

Vakar vidurnaktį baigėsi Kontrastai ir nugalėtoja - tadadadam! - skelbiu Yvette (krėslai) ir giriu Afrę smile.gif

Sveikinu:)
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 04, 19:57)
Oi, maišai kažką, auto aš nedariau. Jei mano flickr žiūrėjai, ten ten mano dukra, taigi, toks mano jaunumas biggrin.gif
Papildyta:
Ačiū 4u.gif

cia bus ne viena pagalvojusi,kad tai tavo auto smile.gif dar pagalvojau, jeckau kokia jaunaa biggrin.gif

Yvette, sveikinu 4u.gif tavo foto buvo mano favorite siame konkurse.
Atsakyti
Afrė faini tavo ieškojimai, bandymai darymai thumbup.gif

asvi. dėkui

Spindulėlė aš irgi pagalvojau kad ten tavo auto blush2.gif

Sveikinu nugalėtoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 04 kovo 2013 - 21:34
Spindulele as irgi galvojau kad cia tavo auto g.gif cia tu dukra fotkinai? taip supratau?
sveikinu nugaletoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 04, 22:40)
Spindulele as irgi galvojau kad cia tavo auto g.gif  cia tu dukra fotkinai? taip supratau?
sveikinu nugaletoja 4u.gif

Ups, net nepagalvojau, kad taip pagalvosit. Gal kad savaitgalio užduotis tokia buvo pagalvojot g.gif Dukrą fotkinau, reik ant kažko treniruotis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 03 04, 21:32)

Vakar vidurnaktį baigėsi Kontrastai ir nugalėtoja - tadadadam! - skelbiu Yvette (krėslai) ir giriu Afrę smile.gif

ačiū.

Kadangi pagyrei Afrę, tai jai perleidžiu naujo konkurso paskelbimą smile.gif

O naujo konkurso laimėtojui, išsiųsiu taip saugotą atviruką su vieno jauno menininko autografu. Ką gali žinoti, galgi išgarsės baigęs menų akademiją, tai vat, turėsit pirmą autografą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 04, 21:44)
Ups, net nepagalvojau, kad taip pagalvosit. Gal kad savaitgalio užduotis tokia buvo pagalvojot  g.gif  Dukrą fotkinau, reik ant kažko treniruotis blush2.gif

visu lb truksta fokuso mano manymu blush2.gif nes butu jeigu auto dar kazkiek pateisinciau, nes tikrai sunku save nfotkint, bet kita fotkinant turetum ismokt, nors man paciai kartais jis pabega doh.gif
Atsakyti
Sveikinimai Yvettei 4u.gif

Afre, patiko tavo bandymai

As Maggie nuotrauku gerbeja ax.gif labai fainos man tavo nuotraukos. Is paskutiniu graziausia man ta, kur temoje rolleyes.gif spalvos, poza wub.gif

ir as galvojau, kad ten spinduleles auto ax.gif

Alabama, labai gera foto ideja ir nuotrauka 4u.gif man gal dar noretusi, kad ne tik rankos matytusi, kad matytusi kuno linijos, nebutu taip juoda viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 04 kovo 2013 - 21:58
QUOTE(Maggie @ 2013 03 04, 12:43)

baaa, koks auto smile.gif spalvingumas patiko ir sprendimas įdomus, nu kažkaip užkabino, visad kažkaip laukiu tavo eksperimentų wink.gif ir gabaliukas patiko mirksiukas.gif

O aš per mažai norėjau sudalyvauti savaitgalio auto konkurse, nors lab laukiau tokios temos smile.gif kažkaip gaila dbr, kad toks tinginiukas ir nenoras į save žiūrėti biggrin.gif

QUOTE(Inza @ 2013 03 04, 13:50)
Ikeliu viena portretuka, kur manau, jog erdves gan pakankamai, nesuspausta. Ar ne?  blush2.gif

http://farm9.staticf..._779650b4af.jpg[/img]

man tai lab trūksta erdvės šonuose, apkapota rankytė net smile.gif galva ir visa kita. Neperskaičius tavo klausimo, norėjau komentuoti, kad erdvės stoka, per daug viršaus. Ir jb pilkas.

QUOTE(Alabama @ 2013 03 04, 16:34)
Moteryste.Nezinau, ar brandi, ar issvaistyta-ispiliota, ar saldi ar juoda.Visokia.

Auto.Jei ka, buvo neapsakomai juokinga save fotkinti, nes pultelio nera, tai pasportavau ir sulaukiau is sunaus kandziu komentaru. biggrin.gif

http://farm9.staticf...c6c3a33d8_z.jpg[/img]

geras, patiko ir kontarstam, manau tinka smile.gif balta/juoda. Gražu..

Rytinė kava -> tai jūs jai kaip nors atsidėkokit, o ne vien čia ačiū rašykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 03 04, 23:40)
man tai lab trūksta erdvės šonuose, apkapota rankytė net smile.gif galva ir visa kita. Neperskaičius tavo klausimo, norėjau komentuoti, kad erdvės stoka, per daug viršaus. Ir jb pilkas.

Aciu uz komentara 4u.gif reiks toliau bandyti smile.gif ir dar ieskosiu info kaip versti i jb g.gif
Atsakyti
Sveikinimai Yvettei 4u.gif

Spindulele as irgi galvojau, kad ten tavo auto blush2.gif
Atsakyti