Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Vienintele kokia tu graži moteris wub.gif abu auto, man wau. aš manau, kai pats žmogus gražus,tai ir auto daryt bepigu... biggrin.gif

Maggie nuostabus auto, spalvos, antras planas man irgi nemaišo, taip švelniai spalvos susiderina.

Spindulėle kokie namai erdvūs ir šviesūs, manau kad labai vykę tavo pirmieji bandymai 4u.gif

Alabama man labai patiko mintis, paskutiniu metu žaviuosi tavo kiekviena dedama nuotrauka..

Afre patiko tavo pieštukai ir tos idėjos su degtukais kokios nerealios..
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 03 04, 16:34)
Moteryste.Nezinau, ar brandi, ar issvaistyta-ispiliota, ar saldi ar juoda.Visokia.

man darbe ant kompo ir labai juoda, nesimato kuno, tik rankos, veidas, na kas ne juoda, bet vistiek gerai atrodo rankos is niekur biggrin.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 03 04, 17:40)
Jos duotos užduotys šiandien mane įkvėpė, tad ir pasirodysiu

Nice smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 04 kovo 2013 - 19:43
atsiprašau labai, bet ar galėčiau tikėtis trečio taip už savo 3ND (vynas arba gitara), kad galėčiau pradėt ruoštis 4ND... ax.gif
Atsakyti
Merginos, viskas taip ir turi buti juodai.Tokia ne kiek foto, kiek grafika, kad matytusi tai, kad man svarbu buvo parodyti.
Atsakyti
Afre kokie faini darba bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 04, 19:47)
atsiprašau labai, bet ar galėčiau tikėtis trečio taip  už savo 3ND (vynas arba gitara), kad galėčiau pradėt ruoštis 4ND... ax.gif

Taip
Atsakyti
Alabama AČIŪ!
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 04, 20:15)
biggrin.gif dar prisiminiau spindulele wau kokia tu jauna  bigsmile.gif  auto labai fainos  wub.gif

Oi, maišai kažką, auto aš nedariau. Jei mano flickr žiūrėjai, ten ten mano dukra, taigi, toks mano jaunumas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(asvi. @ 2013 03 04, 20:18)

Spindulėle kokie namai erdvūs ir šviesūs, manau kad labai vykę tavo pirmieji bandymai  4u.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 04, 17:57)
Oi, maišai kažką, auto aš nedariau. Jei mano flickr žiūrėjai, ten ten mano dukra, taigi, toks mano jaunumas biggrin.gif

lotuliukas.gif tavo tavo ziurejau ir mastau jetus kokia jaunute doh.gif nes cia merginos pasake auto savaitgali ir tu idejai man uzsifiksavo kad auto doh.gif bet laaaabai faina fotosesija saunuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 03 04, 09:22)
Sveikos, merginos  4u.gif
ateinu pasigirti  blush2.gif
vakar mūsų grupelė turėjo mokymus  ax.gif , kuriuos vedė Rita (vuniščia). Nu nerealiai daug gerų emocijų ir žinių pasisėmėm  thumbup.gif kaip fainai buvo apsakyti neįmanoma smartass.gif .
Gal RytinėKava10 ir R.i.R. dar ką pridurs  ax.gif
Ačiū Ritai labai labai  group.gif

Tikrai buvo jega! Vuniscia PASISTENGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESAM JAI TIKRAI DEKINGOS 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 04, 09:28)
Pridursiu  smile.gif labai, labai trūko to Klaipėdai. Ačiū Ritai. Žiauriai smagu buvo susipažinti. Pusę nakties nemiegojau nuo emocijų. Ir RK namai nerealūs. Po jų savieji pasirodė kaip inkilėlis.

Aciu del namu smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2013 03 04, 12:43)

savaitgalio uzduotis, flickre yra dar 2 variantai, patarkite, kuris.
"Fantasies you hide" (Inspired by --> http://www.youtube.c...h?v=EwTafkFF97U kas megsta electro-pop, tikrai patiks, tik cia live versija)

user posted image

Nu man tie juodi speneliai visai skonio neduoda kazkaip. Ir poza velnias suprasi g.gif .
Papildyta:
Nu poza dar dzin...
Atsakyti
Sveikos!

Puikūs autoportretai!
Kiek nedaug tereikia, kad ir vieną kitą įdomesnę savo nuotrauką turėtume, ar ne? mirksiukas.gif
Aš irgi turėsiu vėliau, gal parodysiu, nes dabar jau savaitėlė tuoj, kaip gyvenu be kompiuterio, be SM, be FB, be PS... Numirė senukas visiškai, jau niekas neprikels, su visais kelių savaičių kadrais, kurių nebuvau persikėlusi į išorinį diską smile.gif Ir kažkodėl visai negaila... biggrin.gif Toks palengvėjimas, kad nereiks tvarkyti dešimčių panašių pusėtinų kadrų... biggrin.gif
Taigi.
Vakar vidurnaktį baigėsi Kontrastai ir nugalėtoja - tadadadam! - skelbiu Yvette (krėslai) ir giriu Afrę smile.gif

Jei man į AŽ adresėlius įmesit gal ir smulkmenėlę į savaitės pabaigą išsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 04, 20:16)
Tikrai buvo jega! Vuniscia PASISTENGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESAM JAI TIKRAI DEKINGOS 4u.gif  thumbup.gif
Aciu del namu  smile.gif .
Papildyta:

Nu man tie juodi speneliai visai skonio neduoda kazkaip. Ir poza velnias suprasi  g.gif .
Papildyta:
Nu poza dar dzin...

Tau dar daug reikia suprasti 4u.gif
Atsakyti