Vienintele kokia tu graži moteris abu auto, man wau. aš manau, kai pats žmogus gražus,tai ir auto daryt bepigu...
Maggie nuostabus auto, spalvos, antras planas man irgi nemaišo, taip švelniai spalvos susiderina.
Spindulėle kokie namai erdvūs ir šviesūs, manau kad labai vykę tavo pirmieji bandymai
Alabama man labai patiko mintis, paskutiniu metu žaviuosi tavo kiekviena dedama nuotrauka..
Afre patiko tavo pieštukai ir tos idėjos su degtukais kokios nerealios..
QUOTE(Alabama @ 2013 03 04, 16:34)
Moteryste.Nezinau, ar brandi, ar issvaistyta-ispiliota, ar saldi ar juoda.Visokia.
man darbe ant kompo ir labai juoda, nesimato kuno, tik rankos, veidas, na kas ne juoda, bet vistiek gerai atrodo rankos is niekur
QUOTE(Afrė @ 2013 03 04, 17:40)
Jos duotos užduotys šiandien mane įkvėpė, tad ir pasirodysiu
Nice
atsiprašau labai, bet ar galėčiau tikėtis trečio taip už savo 3ND (vynas arba gitara), kad galėčiau pradėt ruoštis 4ND...
Merginos, viskas taip ir turi buti juodai.Tokia ne kiek foto, kiek grafika, kad matytusi tai, kad man svarbu buvo parodyti.
Afre kokie faini darba
QUOTE(Miraval @ 2013 03 04, 19:47)
atsiprašau labai, bet ar galėčiau tikėtis trečio taip už savo 3ND (vynas arba gitara), kad galėčiau pradėt ruoštis 4ND...
Taip
Alabama AČIŪ!
QUOTE(Edeva @ 2013 03 04, 20:15)
dar prisiminiau spindulele wau kokia tu jauna auto labai fainos
Oi, maišai kažką, auto aš nedariau. Jei mano flickr žiūrėjai, ten ten mano dukra, taigi, toks mano jaunumas
Papildyta:
QUOTE(asvi. @ 2013 03 04, 20:18)
Spindulėle kokie namai erdvūs ir šviesūs, manau kad labai vykę tavo pirmieji bandymai
Ačiū
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 04, 17:57)
Oi, maišai kažką, auto aš nedariau. Jei mano flickr žiūrėjai, ten ten mano dukra, taigi, toks mano jaunumas
tavo tavo ziurejau ir mastau jetus kokia jaunute nes cia merginos pasake auto savaitgali ir tu idejai man uzsifiksavo kad auto bet laaaabai faina fotosesija saunuole
QUOTE(viktorija09 @ 2013 03 04, 09:22)
Sveikos, merginos
ateinu pasigirti
vakar mūsų grupelė turėjo mokymus , kuriuos vedė Rita (vuniščia). Nu nerealiai daug gerų emocijų ir žinių pasisėmėm kaip fainai buvo apsakyti neįmanoma .
Gal RytinėKava10 ir R.i.R. dar ką pridurs
Ačiū Ritai labai labai
ateinu pasigirti
vakar mūsų grupelė turėjo mokymus , kuriuos vedė Rita (vuniščia). Nu nerealiai daug gerų emocijų ir žinių pasisėmėm kaip fainai buvo apsakyti neįmanoma .
Gal RytinėKava10 ir R.i.R. dar ką pridurs
Ačiū Ritai labai labai
Tikrai buvo jega! Vuniscia PASISTENGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESAM JAI TIKRAI DEKINGOS
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 04, 09:28)
Pridursiu labai, labai trūko to Klaipėdai. Ačiū Ritai. Žiauriai smagu buvo susipažinti. Pusę nakties nemiegojau nuo emocijų. Ir RK namai nerealūs. Po jų savieji pasirodė kaip inkilėlis.
Aciu del namu .
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2013 03 04, 12:43)
savaitgalio uzduotis, flickre yra dar 2 variantai, patarkite, kuris.
"Fantasies you hide" (Inspired by --> http://www.youtube.c...h?v=EwTafkFF97U kas megsta electro-pop, tikrai patiks, tik cia live versija)
Nu man tie juodi speneliai visai skonio neduoda kazkaip. Ir poza velnias suprasi .
Papildyta:
Nu poza dar dzin...
Sveikos!
Puikūs autoportretai!
Kiek nedaug tereikia, kad ir vieną kitą įdomesnę savo nuotrauką turėtume, ar ne?
Aš irgi turėsiu vėliau, gal parodysiu, nes dabar jau savaitėlė tuoj, kaip gyvenu be kompiuterio, be SM, be FB, be PS... Numirė senukas visiškai, jau niekas neprikels, su visais kelių savaičių kadrais, kurių nebuvau persikėlusi į išorinį diską Ir kažkodėl visai negaila... Toks palengvėjimas, kad nereiks tvarkyti dešimčių panašių pusėtinų kadrų...
Taigi.
Vakar vidurnaktį baigėsi Kontrastai ir nugalėtoja - tadadadam! - skelbiu Yvette (krėslai) ir giriu Afrę
Jei man į AŽ adresėlius įmesit gal ir smulkmenėlę į savaitės pabaigą išsiųsiu
Puikūs autoportretai!
Kiek nedaug tereikia, kad ir vieną kitą įdomesnę savo nuotrauką turėtume, ar ne?
Aš irgi turėsiu vėliau, gal parodysiu, nes dabar jau savaitėlė tuoj, kaip gyvenu be kompiuterio, be SM, be FB, be PS... Numirė senukas visiškai, jau niekas neprikels, su visais kelių savaičių kadrais, kurių nebuvau persikėlusi į išorinį diską Ir kažkodėl visai negaila... Toks palengvėjimas, kad nereiks tvarkyti dešimčių panašių pusėtinų kadrų...
Taigi.
Vakar vidurnaktį baigėsi Kontrastai ir nugalėtoja - tadadadam! - skelbiu Yvette (krėslai) ir giriu Afrę
Jei man į AŽ adresėlius įmesit gal ir smulkmenėlę į savaitės pabaigą išsiųsiu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 04, 20:16)
Tikrai buvo jega! Vuniscia PASISTENGE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ESAM JAI TIKRAI DEKINGOS
Aciu del namu .
Papildyta:
Nu man tie juodi speneliai visai skonio neduoda kazkaip. Ir poza velnias suprasi .
Papildyta:
Nu poza dar dzin...
Aciu del namu .
Papildyta:
Papildyta:
Nu poza dar dzin...
Tau dar daug reikia suprasti