Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2013 02 25, 15:29)
flickr gavai gerą pastabą, kad reikėjo bandyt fotkint iš viršaus. sakei, kad negalėjai. kodėl?
tiesa, foto su seilėmis tai man labai nepatiko, neestetiška. suprantu, kad gyvenimiška situacija, bet čia tas momentas, kuris žiūrintiems nei mielas, nei patrauklus. pagalvok kitą kartą prieš rodydama. nes tokias foto sunku pakomentuoti visais kitais aspektais, kai toks stiprus šis.

na, dėl fotografavimo iš viršaus - pabandysiu 4u.gif Matyt per daug tiesmukai priimu info, jog vaikus fotografuot reikia jų akių lygyje blush2.gif

Hmm, ačiū dėl tų seilių... tiesą pasakius, net neužkliuvo man už akių, matyt jau nebepastebiu aš jų doh.gif turėsiu omeny ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 25, 15:44)
na, dėl fotografavimo iš viršaus - pabandysiu  4u.gif Matyt per daug tiesmukai priimu info, jog vaikus fotografuot reikia jų akių lygyje  blush2.gif

Hmm, ačiū dėl tų seilių... tiesą pasakius, net neužkliuvo man už akių, matyt jau nebepastebiu aš jų  doh.gif  turėsiu omeny  ax.gif

nu suprantama. kai mano mažas buvo, man jo seilės buvo kasdienybė, dabar jau, laimė, nebe biggrin.gif

fotkinti galima iš bet kur. nors ir iš paukščio skrydžio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 25, 10:22)
Cia niekas ir nepyksta smile.gif .Tiesiog   jei raso,kas negerai,tai noreciau,kad ir parasytu,kas negerai.Nes man paciai po to neaisku,kuria vieta dar pataisyt ir kaip smile.gif

Vakar parašiau, kad netinkama diena buvo ND rodyti. Po vieno pasakymo, kad mes tik kabinėjamės dar tu brūkštelėjai o kas čia negerai. Buvau susierzinusi dėl vieno ND ir tavo klausimą piktai perskaičiau. Taip kaip užklausei, tokį pat atsakymą gavai.
Ir tikrai pabosta pirštu baksnoti, kad netinkamsu daiktus pasirenkat. Na negi sunku pasižiūrėti kaip kiti ND darė ir pačioms bandyti eiti tokiu pat keliu.

QUOTE(Amade @ 2013 02 25, 11:36)
čia kelios rytinės foto. Užduotis - nekarpytas centruotas portretas. Kadangi šviesiausia vieta buvo lova, netarkuokit už negražiai kyšantį sienos kampą.  blush2.gif  O šiaip įdomios nuomonės patyrusių  ax.gif

sutariam taip, užduočių foto pradžioje parodysi man el. paštu. O tik gavusi palaiminimą rodysi visur kitur. Vat pati sau koją pakišai. Aš tau būčiau susakiusi visus trūkumus ir privalumus, būtum pataisiusi ir pasirodžiusi. Neskubėkit gyventi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 vasario 2013 - 15:55
QUOTE(Yvette @ 2013 02 25, 15:54)

sutariam taip, užduočių foto pradžioje parodysi man el. paštu. O tik gavusi palaiminimą rodysi visur kitur. Vat pati sau koją pakišai. Aš tau būčiau susakiusi visus trūkumus ir privalumus, būtum pataisiusi ir pasirodžiusi. Neskubėkit gyventi

4u.gif ok, sutariam pioneer.gif O dabar keliausiu bandyt padaryt geriau. blush2.gif Nebent brūkštelsi dar savų pastabų prie viso to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 25, 16:59)
4u.gif ok, sutariam pioneer.gif O dabar keliausiu bandyt padaryt geriau.  blush2.gif Nebent brūkštelsi dar savų pastabų prie viso to  ax.gif

šiandien nebrūkštelsiu. Žinok susinervinau, kad čia pirmiau parodei, todėl noro neturiu dabar komentuoti.
Juolab, Sayonara pakomentavo rodos. Tad atkreipk dėmesį į pastabas ir gali perdaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 25 vasario 2013 - 16:02
QUOTE(Amade @ 2013 02 25, 15:19)
g.gif  įtrauk mane į draugus ir matysi  mirksiukas.gif

itraukta.. bet tik sakutes matau.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 25, 16:02)
šiandien nebrūkštelsiu. Žinok susinervinau, kad čia pirmiau parodei, todėl noro neturiu dabar komentuoti.
Juolab, Sayonara pakomentavo rodos. Tad atkreipk dėmesį į pastabas ir gali perdaryti.

unsure.gif gerai, perdarysiu atsižvelgus į pastabas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 25, 16:11)
itraukta.. bet tik sakutes matau..  g.gif

Ji ir tave turi įtraukti 4u.gif
Įdomu būtų pamatyt apie ką čia diskutuojat, bet tiek tos jau ax.gif Mano nuomone, jei žmogus nedrįsta rodyt viešai, tai ir plačiąjai visuomenei neskirta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 25 vasario 2013 - 16:17
QUOTE(Alabama @ 2013 02 25, 12:12)
Skelbiu "Judesio" temos nugaletoja.

Taa-daaaaam-
Nugaletoja
Giniatte, tu laimi priza.Parasyk i az adresa ir galvok nauja konkurso tema.
VOVERAITE, kada baigsis Kontrastu konkursas?

SVEIKINU, isivaizduoju, koks geras jausmas wub.gif
As kol kas nedalyvauju uzduotyse, kaupiuos 5ND, reiks pasibandyt su tuo WB, kol kas man tai tamsus miskas...

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 25, 14:52)
Kol bus spalvu, praeis keli menesiai biggrin.gif .

Sveikos, nu ir tempai pas jus, jau kartais ir apleidziu kelias temas is eiles...
O mes klaipedietes sekmadieni su Vuniscia susitinkam mokytis  wub.gif
Vakar ji man atsiunte naujesni ligtroom'a 4-a, labai jai dekinga uz kantrybe su manim per skypa friends.gif .

Spalvos juk nebutinai gamtoje (nors turbut ir ten kazka galima rast). Spalvos gali buti ir aprangoj, ir makiaze, ir gelese, piestukuose, dazuose, ir pan. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 25 vasario 2013 - 16:17
Sveiki smile.gif sudomino Jūsų pamokėlės, tai norėčiau išbandyti save ir aš ...

Valentino dienos gėlėms, kaip ir laikas apsigyventi šiukšlių dėžėje, todėl čia paskutinis jų ,,pasispardymas" biggrin.gif

1 ND

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cikore @ 2013 02 25, 17:21)
Sveiki  smile.gif sudomino Jūsų pamokėlės, tai norėčiau išbandyti save ir aš ...

Valentino dienos gėlėms, kaip ir laikas apsigyventi šiukšlių dėžėje, todėl čia paskutinis jų ,,pasispardymas"  biggrin.gif

1 ND

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
jei horizontas būtų tiesus pasakyčiau TAIP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 25, 16:11)
itraukta.. bet tik sakutes matau..  g.gif

jau įtraukiau mirksiukas.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 02 25, 16:16)
Ji ir tave turi įtraukti  4u.gif
Įdomu būtų pamatyt apie ką čia diskutuojat, bet tiek tos jau  ax.gif  Mano nuomone, jei žmogus nedrįsta rodyt viešai, tai ir plačiąjai visuomenei neskirta.

Tavęs taip greit neatpažįstu ax.gif norėčiau pridėt prie draugų taip pat.
Viešai nedrįstu rodyt vaiko foto. nenoriu. todėl ir uždėjus tik draugams filtrą. mirksiukas.gif su mielu noru nedėčiau išvis, bet norisi komentarų sulaukt 4u.gif
Atsakyti