Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2013 03 04, 09:22)
Sveikos, merginos  4u.gif
ateinu pasigirti  blush2.gif
vakar mūsų grupelė turėjo mokymus  ax.gif , kuriuos vedė Rita (vuniščia). Nu nerealiai daug gerų emocijų ir žinių pasisėmėm  thumbup.gif kaip fainai buvo apsakyti neįmanoma smartass.gif .
Gal RytinėKava10 ir R.i.R. dar ką pridurs  ax.gif
Ačiū Ritai labai labai  group.gif

Pridursiu smile.gif labai, labai trūko to Klaipėdai. Ačiū Ritai. Žiauriai smagu buvo susipažinti. Pusę nakties nemiegojau nuo emocijų. Ir RK namai nerealūs. Po jų savieji pasirodė kaip inkilėlis.
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 03, 22:47)
Atnesu ir as siandienini savo auto savaitgalio temai ax.gif Sunku labai save fotografuot  doh.gif  bet labai noriu ismokt  rolleyes.gif

Sviesesne suknele butu liuks smile.gif nes tikrai labai zvligsnis krypsta i juoda krasta.

Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2013 03 03, 22:47)
Atnesu ir as siandienini savo auto savaitgalio temai ax.gif Sunku labai save fotografuot  doh.gif  bet labai noriu ismokt  rolleyes.gif
http://farm9.staticf...f35c8e64d_z.jpg

Ooo, man labai patinka mirksiukas.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 03 03, 21:17)
šiandien esu geros nuotaikos biggrin.gif Galiu duoti taip. Bet jei nors vienai užklius rimtai,teks perdaryti manau  mirksiukas.gif
Papildyta:
http://farm9.staticf..._17d9fc6769.jpg

Patiko tavo kontrastai, įdomiai pateikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 03 03, 23:45)
Gizzy, gražus auto,tik prie tokios šiltai , minkštos saulės norisi ir šviesios suknės, nes dabar svoris krenta į juodą dalį.

QUOTE(Inza @ 2013 03 04, 09:32)
Sviesesne suknele butu liuks smile.gif nes tikrai labai zvligsnis krypsta i juoda krasta.

Dekui merginos uz komentarus smile.gif Kazkaip apie kitokia suknele net negalvojau, nors sviesios net ir neturiu g.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 03 04, 08:18)
Taip, ką tik baigiau ND vargais negalais blush2.gif

Vakar jau apziurejau tavo auto, nu tikrai saunuole, labai fainai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 03 04, 11:23)
Ooo, man labai patinka  mirksiukas.gif

aciuks.gif Nu tikrai nesitikejau sulaukti tiek komentaru ir dar tokiu geru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 03 04, 08:22)
Sveikos, merginos  4u.gif
ateinu pasigirti  blush2.gif
vakar mūsų grupelė turėjo mokymus  ax.gif , kuriuos vedė Rita (vuniščia). Nu nerealiai daug gerų emocijų ir žinių pasisėmėm  thumbup.gif kaip fainai buvo apsakyti neįmanoma smartass.gif .
Gal RytinėKava10 ir R.i.R. dar ką pridurs  ax.gif
Ačiū Ritai labai labai  group.gif

žiniomis ir su mumis galėtumėt pasidalint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2013 03 03, 23:26)
Kokia ji faina, kad manasis taip mėgtų pozuoti wub.gif

mieloji, manishkei po menesio 5 metai, kazkur apie menesi, ji man pasisypso i objektyva 5min mirksiukas.gif dauguma foto darydavau, kol ji nemato arba labai labai stipriai ja papirkus rolleyes.gif cia galima pasiziureti, yra keli kadrai kur matosi, kaip ji pozavo doh.gif pamenu merginos ramino, "palauk, dar pozuos". ;]
QUOTE(Inza @ 2013 03 03, 16:54)
reikia ziureti uzdengus 1 puse, po to kita puse veido..  blush2.gif

aaaa. is pradziu nepastebejau, gal spalvotame variante labiau matosi, cia neisiziurejus nieko nepamaciau... bandymas pagirtinas, bet rezultatas siaip sau. gal pakartotum? su spalvom si karta ax.gif kam vargti su make up, jei jo nesimato? jb tik smokey eyes labai tinka, ir tai, prie geros sviesos. http://www.flickr.co...157626781409743
QUOTE(Endži @ 2013 03 01, 23:49)
na bandysim  smile.gif tik labai jau mano oda isberta, alergija nuo kazko verysad.gif

PS smile.gif
QUOTE(gotte @ 2013 03 02, 00:35)
maggie magie...nu kodėl ta tavo padauža tokia faina? bigsmile.gif  thumbup.gif ir kodėl tu taip fainiai ją fotografuoji? pavydas žooo...

oi dekui. zinok ilgas kelias buvo. as ishvis jos "nemokedavau" fotkinti. man netgi buvo lengviau su svetimais vaikais. su dukra vis nesigaudavo, arba ji visai "ne tokia" gaudavosi, arba tiesiog man nepatiko, arba arba. visai neseniai pajauciau malonuma ir likau patenkinta rezultatais.

savaitgalio uzduotis, flickre yra dar 2 variantai, patarkite, kuris.
"Fantasies you hide" (Inspired by --> http://www.youtube.c...h?v=EwTafkFF97U kas megsta electro-pop, tikrai patiks, tik cia live versija)

user posted image

Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

As noreciau Spinduelel rasti flickre ax.gif Tiek pagyru, noriu ir as paziuretu darbus 4u.gif

Vakar vel bandziau daryti auto, labai sunku...

O kur merginos Jus perkat stovus? Kiek kainuotu neblogas? I ka reiktu atkreipti demesi perkant stova (kas svarbu)? Buciau dekinga pagelbejusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 03 04, 12:43)
aaaa. is pradziu nepastebejau, gal spalvotame variante labiau matosi, cia neisiziurejus nieko nepamaciau... bandymas pagirtinas, bet rezultatas siaip sau. gal pakartotum? su spalvom si karta  ax.gif kam vargti su make up, jei jo nesimato? jb tik smokey eyes labai tinka, ir tai, prie geros sviesos.

savaitgalio uzduotis, flickre yra dar 2 variantai, patarkite, kuris.
"Fantasies you hide"

Kadangi galima sakyti pirma karta ir gan netiketai sugalvojau tokia ideja, kol padaziau modeli, pradejo temti ir fono niekaip neradau gero, tai su spalvomis sss gavosi... kai tik pargris modelis is studiju, reiks pabandyti pakartoti smile.gif aciu uz patarimus 4u.gif

Man tavo savatgalio uzduotis labiau patiko 3 varaintas, kur net nesuprasi jog uz taves lova, spinta ir pan. Labai panasu tavo i grafini paveiksla smile.gif grazu smile.gif

Atsakyti
Per sia savaite is pastabu supratau, jog per daug megztu fotografuoti taip, jog buna mazai erdves, suspaudziu portretus, tai bandziau sese pafotografuoti, ziuriu kai kuriose foto tai atsikartoja, man kazkaip labai grazu is arti ax.gif

Ikeliu viena portretuka, kur manau, jog erdves gan pakankamai, nesuspausta. Ar ne? blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 03 04, 12:50)
Per sia savaite is pastabu supratau, jog per daug megztu fotografuoti taip, jog buna mazai erdves, suspaudziu portretus, tai bandziau sese pafotografuoti, ziuriu kai kuriose foto tai atsikartoja, man kazkaip labai grazu is arti  ax.gif

Ikeliu viena portretuka, kur manau, jog erdves gan pakankamai, nesuspausta. Ar ne?  blush2.gif

aš irgi mėgstu iš arti fotografuot.
šioj foto man trūksta rankytės visos su teptuku ir per j/b per pilkas.
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 04, 13:30)
Labas visoms  4u.gif

As noreciau Spinduelel rasti flickre  ax.gif  Tiek pagyru, noriu ir as paziuretu darbus  4u.gif

Čia
http://www.flickr.co...s/93459856@N02/
Nesijaučiu nusipelniusi kažkaip pagyrų, dirbti, dirbti, dirbti dar.
Čia mano mokytoją reik labiau pagirt, kad teisingą kelią rodo.

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 04, 14:04)
aš irgi mėgstu iš arti fotografuot.
šioj foto man trūksta rankytės visos su teptuku ir per j/b per pilkas.

kad rankos su teptuku truksta as ir pastebejau.. bet jau po laiko smile.gif
Atsakyti