Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Konkursui "Kontrastai" - 2in1
user posted image

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 03, 13:56)
Ich, pritarsiu merginoms, kad per pilka, gal erdvės truputį daugiau norisi, ypač žiūrint, koks lieka atstumas nuo nuotraukos krašto iki rankų, bet šiaip man patinka tavo judėjimas į priekį 4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(Inza @ 2013 03 03, 15:04)
Konkursui "Kontrastai" - 2in1

Siaipnelabai supratau kontrastu sioj foto g.gif blush2.gif
Atsakyti
vienintelė, ich, tikrai šaunūs auto bigsmile.gif thumbup.gif
ich kokia graži su tuo pilvuku,mmm wub.gif 4u.gif

o vienintelė tokia liekna, grakšti ir kerinti wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 03 03, 16:36)
Siaipnelabai supratau kontrastu sioj foto g.gif  blush2.gif

reikia ziureti uzdengus 1 puse, po to kita puse veido.. blush2.gif
Atsakyti
aš supratau, inza, ką tu norėjau parodyt, bet nežinau, ar tai visgi tinka kontrastams.

buvom kaziuke, nieko nenufotkinau. vaikus tik savo du neįdomiai.

auto bandžiau bandžiau, š gaunas. dar ryt pabandysiu

spindulėle, peržiūrėjau ir aš tavo fs. tikrai šaunuolė. taip su mintim, apgalvotai, ne šiaip pykšt pokšt
Atsakyti
WB dirbtinėj šviesoj. keliu jau tik rankinį.
patikrinkit, kas mokat, kaip ten su ta balta, nes aš nemoku
user posted image
Atsakyti
Sveikos idedu savo auto, jau flick suluakiau komentaru is merginu, daug maz klaideles savo zinau, na pirmas blynas cia ax.gif idedu dvi nezinau kuri geresne,norejau siandien pasidaryti lauke auto, pafotografavau drauge, paciai jau buvo salta ir nuotaikos nebuvo ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Inza nežinau ar ši nuotrauka labai tinkama kontrastu temai g.gif

QUOTE(kristalines @ 2013 03 03, 15:47)
o vienintelė tokia liekna, grakšti ir kerinti  wub.gif  4u.gif

dėkui, tinkama kampa parenku kai fotografuoju smile.gif))

Teka lėkštutė +- balta, aš už tavo kantrybe jau užskaityčiau mirksiukas.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 03 03, 19:20)
Sveikos idedu savo auto, jau flick suluakiau komentaru is merginu, daug maz klaideles savo zinau, na pirmas blynas cia ax.gif  idedu dvi nezinau kuri geresne,norejau siandien pasidaryti lauke auto, pafotografavau drauge, paciai jau buvo salta ir nuotaikos nebuvo ax.gif

nematau ka jau komentavo flickr bet man antroj nepatinka fonas kuris blaško dėmesi, spalvos nepatinka, pirmąja daryčiau jb , kirpčiau apačios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 03 kovo 2013 - 19:38
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 03, 19:38)
dėkui, tinkama kampa parenku kai fotografuoju smile.gif))

Teka lėkštutė +- balta, aš už tavo kantrybe jau užskaityčiau mirksiukas.gif

nu bet tai irgi menas smile.gif

ačiū tau, saule, kad dar kas du TAIP duotų, būtų PAGALIAU smile.gif
Atsakyti
Inza, tiktų tavo foto jei būtų buvusi juodame fone ir kristų šviesos šaltinis Tau ant veido wink.gif

Teka, zefyrai geltonuoja,o vat lėkštė balta smile.gif

Krispuka, pirma emocija patinka, bet keisk foną namie, nuspirk medžiagos kokios ir pridengsi tuos tapetus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 03 kovo 2013 - 20:00
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 03, 20:38)
nematau ka jau komentavo flickr bet man antroj nepatinka fonas kuris blaško dėmesi, spalvos nepatinka, pirmąja daryčiau jb , kirpčiau apačios

j/ b bandziau daryti, man nepatiko sad.gif, del fono taip, koki turiu toki smile.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 03 03, 20:56)
Krispuka, pirma emocija patinka, bet keisk foną namie, nuspirk medžiagos kokios ir pridengsi tuos tapetus wink.gif

kazka reikia ateity daryti, jai daznai auto reiks daryti doh.gif , nes pas mane kai pirmas aukstas, dar kampinis butas, labai salta, tai visi kambariai siltomis spalvomis apredytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 03, 20:03)
j/ b  bandziau daryti, man nepatiko sad.gif, del fono taip, koki turiu toki smile.gif
kazka reikia ateity daryti, jai daznai auto reiks daryti  doh.gif , nes pas mane kai pirmas aukstas, dar kampinis butas, labai salta, tai visi kambariai siltomis spalvomis apredytas  smile.gif

nu sakau, medžiagos gabalą nusiperki ir prilipdai su juosta kai kada reikės,arba pasidaryk suvyniojamą su dviem stovais wink.gif Viskas žinok įmanoma, nebūtina sienas nudažyti naujais ar pertepetuoti wink.gif
Atsakyti