Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Inza @ 2013 03 02, 21:42)
Man rodos RIMI akcija zefyrams wink.gif

žinau, bet žiauriai neturiu laiko. kita savaitė tikiuosi bus laisvesnė pagaliau

ich, o man kažkaip per pilka, neryšku. ar fokusas ant pilvo turi būt, ar tik mano akys taip mato?

o tai nieks nepasakysit, kaip sufokusuot į savo akis ir padaryt, kad nuotraukoj nesimatytų fotiko prie veido?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 02, 21:59)
o tai nieks nepasakysit, kaip sufokusuot į savo akis ir padaryt, kad nuotraukoj nesimatytų fotiko prie veido?

Priklijuoji lipnų lapelį prie sienos akių aukštyje, pasidedi priešais fotiką su fokuso tašku į lapelį, tada nuplėši lapelį, atsistoji, pasiimi distancinį ir vuolia smile.gif Arba įjungi taimerį smile.gif Vietoje lapelio gali naudoti meškiną, bet man nepatogu su juo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 02 kovo 2013 - 22:04
QUOTE(Jurzole @ 2013 03 02, 20:19)
Kad ir ką bedarytum, reikėtų pamėginti geriau susitvarkyti su ekspozicija ir spalvom. Šį ND išgelbėjo įdomi idėja ir gražiai sukomponuoti objektai. Bet man foto atrodo per tamsios ir labai kliūva murzina fono spalva, o ir tas perėjimas kadro viduryje nuo murzinai melsvos į murzinai rudą irgi nelabai. Žodžiu, pagalvok atidžiau apie foną ir spalvas, kai darysi antrą ND  4u.gif

4u.gif Aciu! Bandysiu kaip nors keist i gera...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 03 02, 22:03)
Priklijuoji lipnų lapelį prie sienos akių aukštyje, pasidedi priešais fotiką su fokuso tašku į lapelį, tada nuplėši lapelį, atsistoji, pasiimi distancinį ir vuolia  smile.gif Arba įjungi taimerį smile.gif Vietoje lapelio gali naudoti meškiną, bet man nepatogu su juo biggrin.gif

aga aga, bet tai fotikas ant stovo tikrai turi būt, ane biggrin.gif
nu bandysiu su lapeliu, ale kaip po to reik pataikyt atsisėst ar atsistot į tą pačią vietą biggrin.gif žo,išbandymas tikrai didelis. o pultelio neturiu ir vat labai gaila
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 02, 13:03)
bet jos va ką tik prieš dieną dvi padarė... manau tegul deda, nes reikia joms komentarų, kritikos, patarimų... mes grupėje jau apkalbėjom viską, dabar reikia iš šono spyrio ax.gif

ne aš tema skelbiau tai nežinau kaip čia reikia, tik pastebėjima parašiau smile.gif

Gitusia nemažai jau merginos parašė, aš prsisdėsiu kad kita kart labaiu apgalvok ko sieki fotosesijoje ir išmok pati diktuoti sąlygas o ne taip kad modelis to norėjo smile.gif tada bus geresni rezultatai

QUOTE(Teka @ 2013 03 02, 20:50)
friends.gif

pabandžiau aš auto. iškilo klausimas. kokios yra taisyklės ar pan, kad pavyktų sufokusuot į savo akis ir jas nufotkint ryškiai??? na niekaip man nesigauna. gal kas pasidalinsit patirtim, kaip darot?

aš darau su pulteliu, nevisad pataiko fokusas kur noriu smile.gif tai is nemažai kadru tenka atsirinkti, šiaiap auto daryt nėra labai paparsta smile.gif

ich man per pilkas jb, suprantu kad dabar tokio ale mada, bet man nelabai žiūrisi
ir aš atnešu auto, šiaip nežaidžiu su jokiom teksturos ir rėmeliaia bet ši karta ją matau būtent taip, gali ir nepatikti, sunku kai anas susilaukė tiek pagirų
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 02, 23:18)

ich man per pilkas jb, suprantu kad dabar tokio ale mada, bet man nelabai žiūrisi
ir aš atnešu auto, šiaip nežaidžiu su jokiom teksturos ir rėmeliaia bet ši karta ją matau būtent taip, gali ir nepatikti, sunku kai anas susilaukė tiek pagirų

Man ir per pilkas, kontrastingesnio norėtųsi ir būtų graži nuotrauka.

Taviškis labai patiko, dar jei plintusas žvilgsnio nevogtų, būtų tobula smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 02, 22:16)
aga aga, bet tai fotikas ant stovo tikrai turi būt, ane biggrin.gif
nu bandysiu su lapeliu, ale kaip po to reik pataikyt atsisėst ar atsistot į tą pačią vietą biggrin.gif žo,išbandymas tikrai didelis. o pultelio neturiu ir vat labai gaila

Aš ant TV dedu biggrin.gif
Atsakyti
Siandienos auto smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 02, 20:59)

QUOTE(Suprem @ 2013 03 02, 21:03)
Priklijuoji lipnų lapelį prie sienos akių aukštyje

Gal ir gera idėja, man pačiai, žinoma, net į galvą nebuvo atėję, vis žaidžiu su meškiais biggrin.gif Tik va galvoju..... Gal ir nusišnekėsiu blush2.gif Jei lapelis prilipdytas prie sienos, juk atsistojus į tą vietą, akys gaunasi kaip ir keliais cm arčiau link fotiko g.gif Arba kažką ne taip suprantu g.gif
O aš pati, kaip ir sakiau, žaidžiu su meškiais, kažkada ir orchidėja pasitarnavo biggrin.gif Sufokusuoju, kur man reikia, perjungiu ant manual fokuso (ir daugiau meškio nebereikia, jei fotiko nepajudinu), nu ir bėgioju kiekvieną kadrą, kad mygtuką paspausti (su taimeriu) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 02, 23:18)

Man labai grazu 4u.gif
Aciu uz nuomones mano auto. Nesigavo man padaryti ne pilko, tada labai antras planas i akis lindo, tai nupilkinau blush2.gif
Atsakyti
Na ką, dedu ir iš savo pirmų bandymų.
Daugiau flickr
user posted image
http://www.flickr.co...photo8522483082
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 02 kovo 2013 - 22:52
QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 02, 22:46)
Gal ir gera idėja, man pačiai, žinoma, net į galvą nebuvo atėję, vis žaidžiu su meškiais  biggrin.gif  Tik va galvoju..... Gal ir nusišnekėsiu  blush2.gif  Jei lapelis prilipdytas prie sienos, juk atsistojus į tą vietą, akys gaunasi kaip ir keliais cm arčiau link fotiko  g.gif  Arba kažką ne taip suprantu  g.gif
O aš pati, kaip ir sakiau, žaidžiu su meškiais, kažkada ir orchidėja pasitarnavo  biggrin.gif  Sufokusuoju, kur man reikia, perjungiu ant manual fokuso (ir daugiau meškio nebereikia, jei fotiko nepajudinu), nu ir bėgioju kiekvieną kadrą, kad mygtuką paspausti (su taimeriu)  doh.gif

Aš su pulteliu, tai perfokusuoja, svarbu, kad aukštis tinkamas, turbūt tas variantas su taimeriu netiks g.gif
Atsakyti