Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gitusia @ 2013 03 02, 14:57)
Labas
šiek tiek iš šiandienos fs:

Man asmeniškai 2, 3 ir 4 geriausios iš šių. Tik 2-oj norisi daugiau apačios, truputį skaudžiai mergina per pusę padalinta, ir rankos nepatogiai atrodo. O va 3-oji būtų man labiausiai, jei, vėlgi, merginos būtų daugiau, nes akys dabar centre... Šiaip šaunuolė, kad bandai 4u.gif

Dėl svaitgalinės temelės, gal ir norėtųsi daugiau laiko (bet tik konkrečiai šiai temai), nes savaitgaliais tik vėlai vakarais būnu laisvesnė, o dar su tais auto, man, kaip nepratusiai būti anapus kameros schmoll.gif doh.gif Na, bet tikiuosi, pavyks ką suregzti, kai mažių paguldysiu smile.gif Matau, kad ir Kontrastai į pabaigą..... g.gif
Atsakyti
o man tai tinka viskas, nespeju, tai nekeliu tiesiog arba galima ikelti ir veliau, juk ne butent sestadieni arba sekmadieni.
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 02, 14:03)
Labai malonu, kad ideja patiko su pinigais 4u.gif
bet va vel bus galvos skausmas, ka padaryt antram ND, o svarbiausia - KAIP smile.gif

Kad ir ką bedarytum, reikėtų pamėginti geriau susitvarkyti su ekspozicija ir spalvom. Šį ND išgelbėjo įdomi idėja ir gražiai sukomponuoti objektai. Bet man foto atrodo per tamsios ir labai kliūva murzina fono spalva, o ir tas perėjimas kadro viduryje nuo murzinai melsvos į murzinai rudą irgi nelabai. Žodžiu, pagalvok atidžiau apie foną ir spalvas, kai darysi antrą ND 4u.gif

QUOTE(Gitusia @ 2013 03 02, 15:57)
Labas
šiek tiek iš šiandienos fs:

Faina, kad bandai. Bet man pažiūrėjus kilo klausimas, ką ta mergina veikia plika nuoga apsnigtuose laukuose? Nesusiriša, nėra idėjos, istorijos. Nors suprantu, kad turbūt norėjai padaryti kažką įdomesnio.

Nesušaldei modeliuko? smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 03 02, 17:47)
Atsirado savaitgalio konkursai, vėl netinka reikia savaitinio.

Aš tai galvoju (grynai iš savo varpinės), kad savaitgaliniai konkursai labiau tinka dirbančioms (na bent jau toms, kurios pirm.-penkt.dirba smile.gif), o toms, kurios namie su vaikais, tai gal kaip tik savaitės bėgyje lengviau laiko rasti. Nors gal ir klystu. Kita vertus, kas tikrai norės sudalyvauti, tai ras būdą. O galų gale, niekas gi netrukdo savaitgalio foto padaryti ir parodyti pvz. pirmadienį - geriau vėliau negu niekad, argi ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 02 kovo 2013 - 20:20
QUOTE(Teka @ 2013 03 02, 13:11)
O kokia tada šios temos prasmė, jei visos susiskirstė į mokines/mokytojas? Na įdomumo dėlei. Nes atskirai dalinatės užduotim, atskirai taisot, patarinėjat, o čia nieko nesužinom, gal irgi būtų naudingos info pvz. Nes nu ne visos gi su mokytojom. Ar visos?

Ne, ne visos, manęs neikas neima į mokines, na gal ateity kada smile.gif

Ačiū labai už komentarus. Čia pirmoji mano daryta fotosesija. Atidžiai perskaičiau pastabas.

Dėl vasariškos aprangos žiemą - tai modelio pageidavimas buvo 4u.gif
Beje, kas tai yra "snapshotas"?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 03 02, 20:47)
Ne, ne visos, manęs neikas neima į mokines, na gal ateity kada smile.gif

friends.gif

pabandžiau aš auto. iškilo klausimas. kokios yra taisyklės ar pan, kad pavyktų sufokusuot į savo akis ir jas nufotkint ryškiai??? na niekaip man nesigauna. gal kas pasidalinsit patirtim, kaip darot?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 02, 21:50)
friends.gif

tu jau pabaigei kančias su ND?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 02, 21:02)
tu jau pabaigei kančias su ND?

ne dar. zefyrai suvalgyti, nieko kito kol kas gražaus balto neturiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kasdien vis suku galvą, ką padoraus padaryt mainams. doh.gif biggrin.gif Beje, KAIP ir KADA sužinosim kas kam siunčia nuotraukas? Bijau pražiopsot blush2.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 03 01, 22:28)
Savaitgalio tema " Autoportretas "

Na, aš pasuoju, nors šiandien šiaip dėliojau mintis apie autoportretą (nežinojau dar, kad tai savaitgalio tema). Bet dar nesijaučiu pasiruošus tam, o ir rytoj nebus galimybių blush2.gif

Beje, šiandien pakeliavom - buvom Panevėžy, mano močiutės mirties metinės, ta proga kelis kadrelius prigavau blush2.gif

user posted image

Dar kelios čia, ne visos pavykę, bet įdedu komentarams, norisi pastabų, neskaitant savo surašytųjų kai kur...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 02 kovo 2013 - 21:28
Laukiu, laukiu kada cia kas ikels savaitgalio temai, bet pabusiu pirma biggrin.gif
"Autoportretas"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 03 02, 22:11)
ne dar. zefyrai suvalgyti, nieko kito kol kas gražaus balto neturiu smile.gif

Man rodos RIMI akcija zefyrams wink.gif

QUOTE(Amade @ 2013 03 02, 22:26)
Beje, šiandien pakeliavom - buvom Panevėžy, mano močiutės mirties metinės, ta proga kelis kadrelius prigavau  blush2.gif

Atrodo reikia akiniu nuo saules cool.gif man rodos isdegintas sniegas, su wb nesusitvarkei.
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 03 02, 21:42)

Atrodo reikia akiniu nuo saules  cool.gif  man rodos isdegintas sniegas, su wb nesusitvarkei.

aha, matau, kad su sniegu problemų turim cool.gif baisiai šviesu buvo, o įgūdžių trūkuma, kaip susidorot su šviesos perteklium. unsure.gif
Atsakyti
ich , man labai super!!!!! bigsmile.gif Tikrai taip gražiai pradėjei čia pleškint.. thumbup.gif wub.gif O kai nestuke.gif visai silpnybė, tai pavergei.. flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti