Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(vienintelė @ 2013 03 02, 12:30)
aš tai suprantu kad reikia naujus savaitgali padaryti, toks tiklas nauja nuotrauka pagaminti o ne jau padarytas rodyt g.gif

bet jos va ką tik prieš dieną dvi padarė... manau tegul deda, nes reikia joms komentarų, kritikos, patarimų... mes grupėje jau apkalbėjom viską, dabar reikia iš šono spyrio ax.gif

priėmiau 25 žmones į draugus doh.gif nes pasirodo flickr niekad netikrinu, kas jungiasi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kokia tada šios temos prasmė, jei visos susiskirstė į mokines/mokytojas? Na įdomumo dėlei. Nes atskirai dalinatės užduotim, atskirai taisot, patarinėjat, o čia nieko nesužinom, gal irgi būtų naudingos info pvz. Nes nu ne visos gi su mokytojom. Ar visos?

Miraval, kokia įdomi idėja su pinigais. Aš vis dejavau, kad neturiu nieko, kas tiktų ND, o apie pinigus net nepagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
Labai malonu, kad ideja patiko su pinigais 4u.gif
bet va vel bus galvos skausmas, ka padaryt antram ND, o svarbiausia - KAIP smile.gif
tikrai nuotraukos pamelusios...reiks bandyt taisyt padeti 4u.gif na man dar akys tikrai nerodo normaliai, o ir ziuriu, kad kuo daugiau fotkinu, tuo blogiau spalvas skiriu...reik vis pertraukeles padaryt biggrin.gif
Atsakyti
teka tikriausiai dauguma turi mokytojas, jos uzduoda padarai aptaria td dedam cia i sm visiem wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 02 kovo 2013 - 14:09
QUOTE(vienintelė @ 2013 03 02, 13:30)
aš tai suprantu kad reikia naujus savaitgali padaryti, toks tiklas nauja nuotrauka pagaminti o ne jau padarytas rodyt g.gif

pries kelias dienas ir darem auto, na jai netinka, jai ryt bus galimybe pasidarysiu auto 4u.gif
Atsakyti
na kaip nesisieke man auto daryt doh.gif nezinau veliau paziuresiu kas ten gavos verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 03 02, 00:35)
aš buitiaką vis fotkinu akimis.. ir rankas šiandien vėl bandžiau (įmečiau flickr)...nežinau...jaučiu ne mano diena buvo g.gif

O man patiko, žvaigždutę net uždėjau mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas
šiek tiek iš šiandienos fs:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 03 02, 15:57)
Labas

pirma. nepatinka, kad foto padalinta į dvi dalis, mergina kažkaip nenatūraliai stovi.
antroj matos rankos labai nepatogiai, įsitempus visa
trečia daug geresnė, tik vėl ta ranka... nu reik dar mokytis jas dėliot
ketvirta visai nieko, tik man norėtųsi apkarpyt, kad tų medžių kuo mažiau matytųs, nes jie čiai visai jokio grožio nesuteikia
penktoj atrodo galva nulaužta ir padėta šalia kūno biggrin.gif
šešta nebloga smile.gif

bet šaunuolė, tikrai šaunuolė. aš tai neprisiruošiu fs, nieko nedarau, o kritikuot kritikuoju blush2.gif sorry
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 03 02, 16:57)
Labas

o saunuole ir fotosesija padarei smile.gif)

1 foto man nepatinka modelio poza, kelnes susilieja su fonu, o dar plius seselis, atrodo tris kojos butu smile.gif, gal kazkaip butu graziau, kad modelis i siena atsiremusi nugara ir atsipalaidavusi smile.gif)

2 foto , man truksta dar modelio, truputi dar apacios

3 visai nieko, man patinka, na ir pasaldei vargsiuke smile.gif), bet verta del graziu foto smile.gif

4 taipogi patinka, laikeisi treksdalio taisykles, ziurisi visai, bet as desine truputi apkirpciauu

5 mintis man nepatinka, kaip galima atsigulti ir atsipalaiduoti ant begiu smile.gif, lagaminas rankos gelytes idomu, bet veido israiska schmoll.gif

6 foto manau ir vieno puodelio but uzteke, jai tik vienas modelis smile.gif), cia jos istorija pasakojima kaip suprantu smile.gif)

na ir komentuot as dar mokausi, nepyk kas ne taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 03 02, 15:57)
Labas

Nematau nei įdomios šviesos, nei idėjos/istorijos, nei kokybės. Snapshotai su neaiškiu turiniu.
Kam tas lagaminas, trumpos rankovės tarp sniego, du puodeliai, baronkos?Ją išvarė iš namų ir nuėjo plika-basa bėgiais?Kodėl du puodeliai tada?
Šviesa visur kakton, kadravimas gal tik antroje geresnis, neestetiška.
Nepyk, kad taip, bet nematau nieko, išskyrus pastangas.Pradek nuo mažesniu, paprastesniu dalyku.Jei imi daiktus-pateisink jų buvimą kadre.Sugalvok stipresne istoriją.Pragalvok šviesą.
Atsakyti
na jums niekad neįtiksi biggrin.gif

Buvo pageidavimai rengti konkursus tik pradžiamoksliams. Surengėm, nepasiteisino, nes dalyvių tik keli.
Buvo pageidavimai organizuoti daugiau konkursų, va net keli vyksta, nuotraukų vistiek mažai.
Atsirado savaitgalio konkursai, vėl netinka reikia savaitinio.
Kadangi pradėjau tuos savaitgalinius organizuoti, tai ir liksiu prie savaitgalinio. Kas nori dalyvauja, kam neišeina ok.
O kas nors kitas gali juk savaitinius fotografavimus organizuoti. Nelaukit, kad kiti pirštą už jus pajudintų, temą sugalvotų... Siūlykit pačios.

Atspausdinau mainų foto smile.gif Rizikuosiu siųsti visiškai netipišką man foto biggrin.gif

Taip pat atspausdinau visų merginų foto, iš praeito myto, na tų, kurių gavosi gerai. Tai sakykit ar norit kad išsiųsčiau paštu ar atsivežti balandžio mėn. Jei norit paštu, tuomet vienai kuriai nors išsiųsčiau ir pasidalintumėt. Spręskit kuriai siųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 02 kovo 2013 - 17:47