Sveikinimai judesio konkurso nugaletojai
O konkursuose gali dalybvauti tik atsiskaiciusios ND? kazkaip uzstrigau su 5uoju.. nieko idomaus balto neturiu namie.. net balto puodelio grazaus
Rekomenduoju estų ir suomių dramą, vakar žiūrėjau. Labai patiko šis filmas. Praktiškai visą filmą "fotkinau" žiauri liga jau čia darosi
Fotografine prasme patiko spalvos, aktoriai (ypač filmo pagrindinė herojė), patiko šviesa.
Filmas apie moterų likimus. Verta pažiūrėti. Bet vat trailer'is tai man neypatingas kažko: PUHDISTUS
jei kas žiūrėsite, parašykit įspūdžius
Fotografine prasme patiko spalvos, aktoriai (ypač filmo pagrindinė herojė), patiko šviesa.
Filmas apie moterų likimus. Verta pažiūrėti. Bet vat trailer'is tai man neypatingas kažko: PUHDISTUS
jei kas žiūrėsite, parašykit įspūdžius
Ačiū už sveikinimus dar kartą , o aš jau galvoju kokią čia temą konkursėliui sugalvoti, nesu baisiai išradinga. Žiūriu dauguma darom foto jb gal reikia atvirkščiai kokio konkurso "Spalvos", juolab artėja pavasaris, ką manote?
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 25, 14:47)
Ačiū už sveikinimus dar kartą , o aš jau galvoju kokią čia temą konkursėliui sugalvoti, nesu baisiai išradinga. Žiūriu dauguma darom foto jb gal reikia atvirkščiai kokio konkurso "Spalvos", juolab artėja pavasaris, ką manote?
Kol bus spalvu, praeis keli menesiai .
Sveikos, nu ir tempai pas jus, jau kartais ir apleidziu kelias temas is eiles...
O mes klaipedietes sekmadieni su Vuniscia susitinkam mokytis
Vakar ji man atsiunte naujesni ligtroom'a 4-a, labai jai dekinga uz kantrybe su manim per skypa .
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 25, 14:52)
Kol bus spalvu, praeis keli menesiai .
Tai čia jau išradingumo reikia , temą dar tik garsiai pamąsčiau ir tiek ....
Spindulėlė
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 25, 14:47)
Tikrai verta tavo foto. Ir pastangų matosi įdėjai. Šaunuolė
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 25, 12:17)
Sveikinimai , tikrai gerai padarei, kad foto ryzaisi ideti, daugiau pasitikejimo savimi
Gaila, kad neturėjau daug laiko šį savaitgalį ir nesužaidžiau kartu su jumis . Šiaip turėjau ir turiu vieną idėją vaizduotėje, bet kad sunkiai įgyvendinama. Na žinau, čia jau prasideda atsikalbinėjimas
Ačiū, visoms pastebėjusioms mano pasivaikščiojimus bei "lenktynes".
Patiko, šauniai sugalvojai
Gražios spalvos
Iš visos serijos pati paskutinė patiko. Pirmoji - dirbtinės blakstienos tiesiog krenta į akis, bent jau man ne
Pastebėjau Pvn esi, aš netoli ten vasaroju, bus galima susitikt prie progos Turėsiu omeny, kai keliausim atostogaut .
Sveikinimai
Papildyta:
O žinok man patiko, iš pat pradžių žmogaus siluetą pamačiau, o ne šakutę
Ačiū, visoms pastebėjusioms mano pasivaikščiojimus bei "lenktynes".
QUOTE(kristalines @ 2013 02 24, 13:03)
Patiko, šauniai sugalvojai
QUOTE(Rittule @ 2013 02 24, 14:44)
Gražios spalvos
QUOTE(Endži @ 2013 02 24, 15:16)
Iš visos serijos pati paskutinė patiko. Pirmoji - dirbtinės blakstienos tiesiog krenta į akis, bent jau man ne
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 24, 16:15)
Mano šaukšteliai ir puodukas
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 24, 18:48)
Apšvietimas - miau
Kiek daug dalyvauajanciu su sauksteliais... saunu! O ir isradingos moterytes...
Kiek daug dalyvauajanciu su sauksteliais... saunu! O ir isradingos moterytes...
Pastebėjau Pvn esi, aš netoli ten vasaroju, bus galima susitikt prie progos Turėsiu omeny, kai keliausim atostogaut .
QUOTE(Giniatte @ 2013 02 24, 19:21)
Mano judesys "Pagauk jei gali"
Sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2013 02 25, 09:27)
O žinok man patiko, iš pat pradžių žmogaus siluetą pamačiau, o ne šakutę
QUOTE(sayonara @ 2013 02 25, 11:42)
o kodėl netarkuoti? juk tai ne atsitiktinis kadras, o apgalvotas užduoties įvykdymas, todėl jei aš būčiau mokytoja, tai nepriimčiau užduoties su išlygomis..
nes visada galima kažkaip pasiteisinti, kodėl "neišėjo" ar "nepadariau".
aš nedrožiu, bet mokymosi procese svarbu visiškai prisiimti atsakomybę už tai, ką darai, ir daryti tai gerai. o jei neišeina, tai nerodyti užduoties rezultato.
Tau pasisekė, kad ne aš mokytoja xixixi
tarkim, Tavo nuotraukose tie kraštai ir "nedadielkos" yra esminiai gadinantys faktoriai.. pati matai, kad "negražiai", bet vis tiek rodai..
nes visada galima kažkaip pasiteisinti, kodėl "neišėjo" ar "nepadariau".
aš nedrožiu, bet mokymosi procese svarbu visiškai prisiimti atsakomybę už tai, ką darai, ir daryti tai gerai. o jei neišeina, tai nerodyti užduoties rezultato.
Tau pasisekė, kad ne aš mokytoja xixixi
tarkim, Tavo nuotraukose tie kraštai ir "nedadielkos" yra esminiai gadinantys faktoriai.. pati matai, kad "negražiai", bet vis tiek rodai..
Na tarkavimas yra ok. Beje, čia neskirta užskaitymui, nes žinau "netvarkingumo" problemą. Tačiau, padariau pagal užduotį centruotą foto. Noriu išgirst - trūksta erdvės, fokuso, šviesos, žvilgsnio, spalvų ir panašiai. Jei kliūna tik netvarka fone, na, tada tiesiog einu daryti kitų kadrų visaip besistengdama užnugaryje palikt foną be trukdžių. Arba... ateina kita diena, kai žinau, ką rekia tvarkyti, bandau taisyt klaidas, tuo pačiu ieškodama, kaip foną sutvarkyt. Vat tiek aš norėjau. Žinoma, galėjau tas foto parodyt tik mokytojai, ale man įdomu ir daugiau nuomonių.
O jei mokytoją tai erzina, visada galim tartis - tokio tipo fotkių net nerodau
QUOTE(Tommika @ 2013 02 25, 12:16)
ir as nieko nematau
kam reikia tada taip kelt foto, kad mato tik isskirtiniai..?
sveikinu Giniatte
kam reikia tada taip kelt foto, kad mato tik isskirtiniai..?
sveikinu Giniatte
įtrauk mane į draugus ir matysi
QUOTE(Amade @ 2013 02 25, 15:19)
Na tarkavimas yra ok. Beje, čia neskirta užskaitymui, nes žinau "netvarkingumo" problemą. Tačiau, padariau pagal užduotį centruotą foto. Noriu išgirst - trūksta erdvės, fokuso, šviesos, žvilgsnio, spalvų ir panašiai. Jei kliūna tik netvarka fone, na, tada tiesiog einu daryti kitų kadrų visaip besistengdama užnugaryje palikt foną be trukdžių. Arba... ateina kita diena, kai žinau, ką rekia tvarkyti, bandau taisyt klaidas, tuo pačiu ieškodama, kaip foną sutvarkyt. Vat tiek aš norėjau. Žinoma, galėjau tas foto parodyt tik mokytojai, ale man įdomu ir daugiau nuomonių.
flickr gavai gerą pastabą, kad reikėjo bandyt fotkint iš viršaus. sakei, kad negalėjai. kodėl?
tiesa, foto su seilėmis tai man labai nepatiko, neestetiška. suprantu, kad gyvenimiška situacija, bet čia tas momentas, kuris žiūrintiems nei mielas, nei patrauklus. pagalvok kitą kartą prieš rodydama. nes tokias foto sunku pakomentuoti visais kitais aspektais, kai toks stiprus šis.