Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

aš irgi būčiau už savaitines geriau ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

tikiuosi priimsit i savo namus ir dar viena nauja pradziamoksle ax.gif
jau senokai Jus skaitau, bet tik dabar pabandysiu savo pirma namu darba pateikt...bijau be proto...
visi nustatymai rankiniai, tai nepykit jei spalvos ar kas ne taip, nes dar tik pradzia... stengsiuos kuo uoliau mokytis ir lauksiu pastabu 4u.gif
Mano fotikas tai toks senukas Olympus E-420, bet jau dziaugiuosi juo, nes po 5 metu turejimo, pirmakart isdrisau padaryt kazka kitaip nei Auto nustatymai... biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 02 kovo 2013 - 10:13
QUOTE(Miraval @ 2013 03 02, 10:13)
Laba 4u.gif

tikiuosi priimsit i savo namus ir dar viena nauja pradziamoksle ax.gif
jau senokai Jus skaitau, bet tik dabar pabandysiu savo pirma namu darba pateikt...bijau be proto...
visi nustatymai rankiniai, tai nepykit jei spalvos ar kas ne taip, nes dar tik pradzia... stengsiuos kuo uoliau mokytis ir lauksiu pastabu 4u.gif
Mano fotikas tai toks senukas Olympus E-420, bet jau dziaugiuosi juo, nes po 5 metu turejimo, pirmakart isdrisau padaryt kazka kitaip nei Auto nustatymai...  biggrin.gif

Sumažink nuotraukas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 03 02, 10:16)
Sumažink nuotraukas  doh.gif

doh.gif jo jo, iskart ir tryniau... kazkas man nesigauna doh.gif
Atsakyti
1ND (tikiuos dabar jau gerai kelsis)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Miraval, Taip. cia dar tik pirmas tavo ND, bet man lyg wb melynuoja.turesi omeny ateiciai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 03 02, 10:37)
1ND (tikiuos dabar jau gerai kelsis)

Taip smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Faina savaitgalio/savaitės tema. Bet, kaip sea sakė - sunku save fotkinti ir man nu.
Aš vis flickre pasižiūriu notraukas. Patiko Maggie mergytė ir vienintelės auto sužavėjo.
Miraval užskaitau tavo nd smile.gif
Atsakyti
lunameja 4u.gif
viktorija09 4u.gif

aciu! bigsmile.gif laukdama pirmuju komentaru drebejau kaip pries egzus...vyras juokes is manes biggrin.gif

dosa 4u.gif

juhuu! trys taip, ir sekantis ND! Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miraval: 02 kovo 2013 - 11:06
faini nd. ir siaip jei verst i kontrastinga jb, butu geras ir idomus darbelis.

bet melynuoja isties.

aciu labai visoms uz komentarus mano varlei smile.gif labai malonu, kad patinka.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 01, 23:28)
Savaitgalio tema " Autoportretas "

na jau musu mokytoja dave namu darbu, tai siokius tokius auto turiu, tik nezinau kuria foto idet, gal Gote patars, kuri geriausia flick yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 03 02, 12:13)
na jau musu mokytoja dave namu darbu, tai siokius tokius auto turiu, tik nezinau kuria foto idet, gal Gote patars, kuri geriausia flick yra  g.gif

aš tai suprantu kad reikia naujus savaitgali padaryti, toks tiklas nauja nuotrauka pagaminti o ne jau padarytas rodyt g.gif
Atsakyti