Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 03 01, 22:28)
Savaitgalio tema " Autoportretas "

oh tu velnias, geriau butu ana savaitgali kai vyro namie nebuvo, kaip dabar ta auto padiaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 01, 23:41)
oh tu velnias, geriau butu ana savaitgali kai vyro namie nebuvo, kaip dabar ta auto padiaryt lotuliukas.gif

Gera TEMA smile.gif , tikiuos pavyks padaryt
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 03 01, 22:45)
Gera TEMA  smile.gif , tikiuos pavyks padaryt

na bandysim smile.gif tik labai jau mano oda isberta, alergija nuo kazko verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 01 kovo 2013 - 23:02
biggrin.gif biggrin.gif sutapimas pries dvi dienas gotte mum namu darbu uzdave auto per veidrodi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 03 01, 23:04)
biggrin.gif  biggrin.gif sutapimas pries dvi dienas gotte mum namu darbu uzdave auto per veidrodi  biggrin.gif

tai va galesit padaryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 03 01, 21:05)
tai va galesit padaryt biggrin.gif

tai jau daugoau nei puse mokiniu atliko sia uzduoti biggrin.gif gaila ryt islekiu, i gimtadieni grysim tik sekmad vakare tai jau naujo neisgimdysiu rodysiu ta ka gottei dariau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 01 kovo 2013 - 23:11
uj gera tema... bigsmile.gif
man mintys jau irgi apie auto sukosi, tik laiko žiaurus trūkumas...juosta išvis turbūt fotike uždulkėjo unsure.gif

maggie magie...nu kodėl ta tavo padauža tokia faina? bigsmile.gif thumbup.gif ir kodėl tu taip fainiai ją fotografuoji? pavydas žooo...

aš buitiaką vis fotkinu akimis.. ir rankas šiandien vėl bandžiau (įmečiau flickr)...nežinau...jaučiu ne mano diena buvo g.gif
Atsakyti
Nu va Yvette isgirdo kai kuriu verkslenimus ir pateike savaitgaline tema kaip turi buti biggrin.gif thumbup.gif
Beda ta, kad man asmeniskai savaitgali sunkiau visokias uzduoteles fotografuoti, o tuo labiau auto kai visa didele vyru kompanija namie... doh.gif arba apskritai kur nors einam, ka nors veikiam...Bet butinai bandysiu auto, jei ne savaitgali, tai po... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 02 kovo 2013 - 00:05
QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 02, 00:03)
Nu va Yvette isgirdo kai kuriu verkslenimus ir pateike savaitgaline tema kaip turi buti biggrin.gif  thumbup.gif
Beda ta, kad man asmeniskai savaitgali sunkiau visokias uzduoteles fotografuoti, o tuo labiau auto kai visa didele vyru kompanija namie... doh.gif arba apskritai kur nors einam, ka nors veikiam...Bet butinai bandysiu auto, jei ne savaitgali, tai po... bigsmile.gif

pas mane analogiška situacija. fotografavimais geriausia užsiimti darbo dienomis. o ir veidrodis yra tokioj vietoj, kad kaip besėdėčiau, už nugaros vaizdo nepakeisiu doh.gif bet reiks kažką galvot, labai įdomu pačiai pasibandyt. o plius juk nebūtinai prieš veidrodį ši užduotis, ane
Atsakyti

QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 01, 12:46)
Turiu  biggrin.gif tvarkinėju smile.gif bus dar smile.gif

man patiko antra 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2013 03 01, 15:35)
maggie magie...nu kodėl ta tavo padauža tokia faina? bigsmile.gif  thumbup.gif ir kodėl tu taip fainiai ją fotografuoji? pavydas žooo...

drinks_cheers.gif

turiu ideju autoportretui, tikiuosi pavyks igyvendinti, faina tema ax.gif

Atsakyti
Manau būtų geriausia savaitinės temos-nuo penktadienio iki ketvirtadienio, tada visoms tiktų smile.gif
Atsakyti
Ahoy.. bigsmile.gif

Ooooo, kokia savaitgalinė tema fainaaa.. thumbup.gif Bet ot, kaip ją padaryt.. Savaitgali tikrai sudėtinga, o pas mane dar su fantazijom ne kas.. biggrin.gif Mėginsiu maž išeis. Nepabandžius nežinosi. biggrin.gif

RIR , ot bėgi į priekį, sprinteriu.. thumbup.gif Antra foto man irgi labai faina, pirmoj man dešinės (nukirstos) rankos padėties matyti trūksta, taip cekava kaip ji aną laiko... Ir veidukas toks balčiausias, kaip prilipdytas, bet antra tikrai stipri. ŠAUNUOLĖ.. thumbup.gif

Maggie , ką ir bepridursi, super mergytė,super kadrai.. mirksiukas.gif

Dėl savaitinių, tai pritariu Suprem .. blush2.gif

Atsakyti