Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 01, 08:54)
Pas mane ju 4 ir vis faini lotuliukas.gif dekui mirksiukas.gif

bigsmile.gif OHO tik dabar pamaciau thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Suprem, taip. Pasižiūrėjau dabar,tu teisi 4u.gif :
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 18:56)
canon 50mm f/1.4 + Mark III + pats minimaliausias koks tik įmanomas atstumas ir kokie geri 2 metrai nuo lango su užuolaidomis.  smile.gif

U lia lia!!! Mergyt, kaip faina! Bičiuliauji su MArku 3 smile.gif Ir kaip įspūdžiai??? Seniai jau turi? Beje, labai patiko ta foto, kur stiklinė išvirtus, spalvos ir visa kita - laabai wub.gif

QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 19:59)
Gailiuosi paminėjusi jį.  doh.gif  biggrin.gif

Bet juk nuo fotoaparato irgi priklauso, kaip foną plaus, ar crop'as, ar full frame'as, tikrai skiriasi. Labai pajutau skirtumą, po canon 550d perėjus ant senuko canon 5d ir laaabai džiaugiausi. mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2013 02 28, 20:09)
a kas tas markas? neskaitant, kad mano vaikas biggrin.gif

Mano tėtis dar Markas biggrin.gif Pase taip ir užrašyta lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 02 28, 20:52)

gerulė biggrin.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 03 01, 00:50)
Mano dabartinis tikslas ismokti auto fotografuoti...nes be manes namie niekas daugiau nefotografuoja, tai visuomet lieku uz fotoaparato...taip ir pasensiu be savo nuotrauku biggrin.gif  Bet kaip sunku man save fotkint, negaliu... doh.gif  nepernesu savo zvilgsnio kai pati fotografuoju, niekaip nesuprantu kaip nemoku pati pries save atsipalaioduoti doh.gif

Ooo TAIP, labai greitai mečiau tą pramogą biggrin.gif mieliau kitus fotografuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 03 01, 09:08)
nu aš tau tikrai patinku  wub.gif

Nu kaip tu kam nors gali nepatikti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2013 03 01, 11:39)

Bet juk nuo fotoaparato irgi priklauso, kaip foną plaus, ar crop'as, ar full frame'as, tikrai skiriasi. Labai pajutau skirtumą, po canon 550d perėjus ant senuko canon 5d ir laaabai džiaugiausi.  mirksiukas.gif

MV vienu metu turėjo ir labai man siūlė. Bet aš pabijojau, nes ISO galimybės pas jį nelabai didelės. Tu to nepasigedai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 02 28, 21:20)
teka ff nuo crop pagrinde tuo ir skirias kad markai ff o cropai yra cropai , ff tu matai realu vaizda neapkarpyta nemoku paaiskint  doh.gif mk3 is vis kita galaktika  biggrin.gif

ačiū už atsakymą 4u.gif

QUOTE(noisy-B @ 2013 03 01, 10:39)
Mano tėtis dar Markas biggrin.gif Pase taip ir užrašyta  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 28, 21:33)
Koks Nikon yra lygus Canon Markui? smile.gif

Kuriam Markui?
Markui II lyg 600D g.gif
Zadi keisti kazka i kazka ax.gif ?

Idomu uz kiek galeciau parduoti savo canon D600 dar su garantija rolleyes.gif , kazi 1350lt. body cia normaliai g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 03 01, 10:07)
Sveika sugrįžus, puikiai pamenam.
Todėl tikrai nebūtina perdaryti ND.
Junkis drąsiai į konkursus.

erikamaja, vis nepagaunu cia, kad pagirti Jus, FB ziurinejau Jusu darbus, nu kazkas nesvietiskai grazaus, mano skonio stilius wub.gif Taip uzsikabliavau viena vakara ziuredama nuotraukas, laikinau laikinau viena po kitos, niekaip negalejau atsitraukti. Simtas balionu nuo manes, busiu Jusu gerbeja biggrin.gif

Vel skaitineju instrukcija, kaskart toks jausmas, kazka naujo suzinau biggrin.gif Skaitineju dabar apie WB, labai jau noriu uzbaigti su ND, gal siandien bandysiu nenaturaliame apsvietime.

Dar bandziau auto daryt, vajej, vos ne kad pas plastikos chirurga uzsireike lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sbo: 01 kovo 2013 - 13:45
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 21:17)
Atsimenu, jog esi minėjusi, kad jai nepatinka. Bet čia labai seniai.  rolleyes.gif

Alabamos A nemego? man atrodo, kaip tik jai patiko. gal maisai kazka? manishke nemego, akis varte, minas isdarinedavo, bego, slepesi, o va, keli men, gal du, kai noriai pozuoja. negaliu atsidziaugt. aisku tas "noriai" trunka itin trumpai, sukuosi labai greitai, bet palyginus su tuo kas buvo - pasaka. todel dabar mano megstamiausias fotografavimas - ji.
QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 21:21)
nu rimtai. net kalėdom nei objektyvų naujų negaunu nieko  verysad.gif

nuuuuu. ir man niex nedovanoja.
QUOTE(Ka @ 2013 02 27, 13:10)
Apie tą buteliuką. Man toks merkimas primena vaikystę. Neturėjom namuose mažų vazelių, vien tik dideles, tai su broliu parsinešę smulkius žiedelius namo merkdavom į tokius buteliukus.  ax.gif

man kaip tik jis patinka, tinka, ir aki traukia. as labiau linkstu prie buteliuku, negu prie vazu du fakturom, spalvom.
QUOTE(Inza @ 2013 02 27, 09:23)
Ir betyrinejant nuziurejau nukirsta delniuka, truputi atrodo skaudziai  ax.gif

nu nieko nepadarysiu jau ax.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 02 27, 13:56)
Maggie, nemesk fotografijąsmile.gif
Nuostabu.

jolki palki, zinok, ant ribos..

atneshu dar viena nauja.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 03 01, 13:31)
Kuriam Markui?
Markui II lyg 600D g.gif
Zadi keisti kazka i kazka ax.gif ?

Berods su III vakar lyginau. Mano norai ne taip greitai pildosi, todėl jau pradėsiu norėti, gal už metų kokių ir sulauksiu biggrin.gif Kai pagalvoju-jei jau pradėjau su Nikonu, tai turbūt ir liksiu, objektyvai tiks, mygtukai ten pat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 03 01, 13:41)
Alabamos A nemego? man atrodo, kaip tik jai patiko. gal maisai kazka?
jolki palki, zinok, ant ribos..
atneshu dar viena nauja.

Nemesk, nu.

Maniške, jo.Žiauriai nemėgo.Delnais veidą dengdavo, nusisukdavo.Dabar visai kitaip.Tai ir kepu buitiakus su pomidorais:)
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2013 03 01, 08:07)
Sveika sugrįžus, puikiai pamenam.
Todėl tikrai nebūtina perdaryti ND.
Junkis drąsiai į konkursus.

Na ok, palieku ramybėj tuos namų darbus smile.gif Esu maloniai nustebinta, kad mane prisimena, nesitikėjau ax.gif Bėgu užsirašyti į pavasarinius mainus, taip norėjau suspėti į juos wub.gif

QUOTE(noisy-B @ 2013 03 01, 09:39)
po canon 550d perėjus ant senuko canon 5d ir laaabai džiaugiausi.  mirksiukas.gif

Aš irgi turiu tą patį pirmąjį 5d, kartais pasigendu ISO galimybių, bet šiaip džiaugiuosi, nes arba man vaidenosi, arba net spalvos tokios kitokios, sodresnės su juo.

QUOTE(Maggie @ 2013 03 01, 12:41)
atneshu dar viena nauja.

Nu kokia man fainuolė tavo mergytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva Zi: 01 kovo 2013 - 15:17
QUOTE(R.i.R. @ 2013 03 01, 11:55)
MV vienu metu turėjo ir labai man siūlė. Bet aš pabijojau, nes ISO galimybės pas jį nelabai didelės. Tu to nepasigedai?  smile.gif

Tikrai TAIP, pasigendu ISO galimybių, bet tam turiu išorinę blykstę, kartais ir ja naudoju biggrin.gif bet ir nebebijau triukšmų, man netgi patinka to senuko triukšmai, tai fotografuoju ir su maximiniu ISO 3600 [čia maximum, daugiau nebesikelia]. O 1600 iš vis baika man thumbup.gif kai fotografavau su canon 550d, labai bijojau kelti iso iki 800 net, čia buvo maximum jau man. Tai vis dėlto pažiūrėk, kiek ISO stop'ų daugiau gavau mirksiukas.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 03 01, 14:41)

Cool! Ir patinka toks apdirbimas thumbup.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 03 01, 15:09)
Tai ir kepu buitiakus su pomidorais:)

Tavo foto nepavadinčiau buitiakais, kad ir su pomidorais mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Daiva Zi @ 2013 03 01, 16:16)
Aš irgi turiu tą patį pirmąjį 5d, kartais pasigendu ISO galimybių, bet šiaip džiaugiuosi, nes arba man vaidenosi, arba net spalvos tokios kitokios, sodresnės su juo.
Nu kokia man fainuolė tavo mergytė  wub.gif

Tikrai spalvos skirėsi nuo 550d, bet man atvirškčiai, labiau šviesesnės tokios, nu ne tokios ryyyškios, kaip su 550d, visad tik RAW fotografuoju. Bet wa 5d labai ružavina ir raudonina man ant foto, tai kai ravus tvarkau, kartais tiek grybų pripjaunu biggrin.gif pažalinu arba per mėlyna palieku, tai jau atrodo supratau truputį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2013 03 01, 14:41)

Ką ten žadi mesti? Kas per kalbos, tikiuosi, kad blogai supratau ax.gif
Atsakyti