Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 20:06)
Canon'o ff.  smile.gif

na tiek tai supratau, bet norėjau plačiau, ką tas markas veikia? biggrin.gif nes nu nesu apie tokį niekad girdėjusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 19:59)
Ka, tikrai gražu.
Mąstau kaip aš čia taip likau, be Marko  g.gif

nu tai ryskiai bloga merga buvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 28, 21:20)
nu tai ryskiai bloga merga buvai biggrin.gif

nu rimtai. net kalėdom nei objektyvų naujų negaunu nieko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 02 28, 19:14)
O ar nesi darius seniau ND?

Na, esu kažkada dariusi, bet tai buvo labai seniai ax.gif

QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 19:15)
Geras, aš galvojau, kad jūs senbuvė.  biggrin.gif  Ir nepasakyčiau, kad reikėtų jums daryti nd. Sprendžiu pagal tai ką mačiau flickr.  smile.gif

Ačiū,smagu girdėti.

Na, kažkada buvau prisijungusi prie šios temos, bet užtrukau labai trumpai, nes didžioji dalis mergyčių tada pabėgo, atėjo nauji žmogučiai. Nesunku gi tuos namų darbus padaryti, būtų, manau, sąžininga kitų atžvilgiu smile.gif
O grįžtu dėl visų konkursėlių ir gal dar spėčiau į pavasarinius mainus wub.gif Be to, esu nuolatinė šios temos skaitytoja, ir turiu beveik visas Flickr'e biggrin.gif

Beje, nesupratau, tai užskaitot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva Zi: 28 vasario 2013 - 20:29
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 20:17)
Geras, aš galvojau, kad jūs senbuvė.  biggrin.gif  Ir nepasakyčiau, kad reikėtų jums daryti nd. Sprendžiu pagal tai ką mačiau flickr.  smile.gif
Papildyta:

Žinau, todėl dažnai iš viso stengiuosi nieko nesakyti dėl juodo fono.  blush2.gif Idėja tai man patiko. Ir labai smagu, kad dukrytė nebesibaido objektyvo. Atsimenu, jog esi minėjusi, kad jai nepatinka. Bet čia labai seniai.  rolleyes.gif

Jo, ji ir dabar greit pavargsta.O su fonu-pas mus daug juodumos.Pianinas, siena viena visa.Kartais nenorom juoduojam:)
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 20:21)
nu rimtai. net kalėdom nei objektyvų naujų negaunu nieko  verysad.gif

Nori-tai nusipirk smile.gif Negali-daryk, kad galetum biggrin.gif Veikia bigsmile.gif Nors kazkaip itariu, kad to noro nera smile.gif

Koks Nikon yra lygus Canon Markui? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 28 vasario 2013 - 20:46
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 21:06)

Beje, mačiau, kad turi jau bilietus pavasarį į Lietuvą. Kažkaip norėtųsi susitikti... 

didžiulio myto manau nebus, bet kažkas "VIP nariams" tai tikrai biggrin.gif
Bet jei jūs savo Markais dar panervinsit, tai surengsiu mytą tik muilinukes teturinčiom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 28, 21:33)
Nori-tai nusipirk smile.gif Negali-daryk, kad galetum biggrin.gif Veikia :bigamile:

Koks Nikon yra lygus Canon Markui? smile.gif

kad yra toks posakis: jei gali nepirkt - nepirk. Yvette reiskia galejo nepirkt smile.gif
Atsakyti

QUOTE(robobebras @ 2013 02 28, 21:35)
kad yra toks posakis: jei gali nepirkt - nepirk. Yvette reiskia galejo nepirkt smile.gif

lotuliukas.gif

Na vistik manau Markas per brangus, kad dulkėtų stalčiuke. Aš mažai fotografuoju, komercija neužsiimu. Na neapsimoka tiesiog.
Atsakyti
tiek to ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 28 vasario 2013 - 20:47
teka ff nuo crop pagrinde tuo ir skirias kad markai ff o cropai yra cropai , ff tu matai realu vaizda neapkarpyta nemoku paaiskint doh.gif mk3 is vis kita galaktika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 28 vasario 2013 - 21:21
QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 18:59)
Ka, tikrai gražu.
Mąstau kaip aš čia taip likau, be Marko  g.gif

aš irgi likau be Marko. be Marko Darsio.
Atsakyti