Sveikutes
Teka, pritariu,kad per tamsu. jau tiek nebe daug beliko, pasistenk
Ka, ar PS taip fona isplovei, ar objektyvo deka? darbelis labai mielas, saunuole tu tikra
O as nutylau, nes sugyventinis subludijo,ir paskui ji kitos bedos islindo.laukiu naujos atminties korteles,usb jungties. ai zodziu visko is eiles labai labai norisi fotografuoti.o ziurint i jusu kuryba, dar labiau uzsimanau
QUOTE(lunameja @ 2013 02 28, 17:07)
Ka, ar PS taip fona isplovei, ar objektyvo deka? darbelis labai mielas, saunuole tu tikra
Fonas išplautas objektyvo dėka. Nejaučiu poreikio kol kas papildomai kaip nors įtakoti išplovimą su PS.
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 18:20)
Fonas išplautas objektyvo dėka. Nejaučiu poreikio kol kas papildomai kaip nors įtakoti išplovimą su PS.
Man labai grazu ir puodelis flickr taip labai patiko
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 17:20)
a koks objektyvas?
Ich, Alabama, . Man smagu.
Lunameja, canon 50mm f/1.4 + Mark III + pats minimaliausias koks tik įmanomas atstumas ir kokie geri 2 metrai nuo lango su užuolaidomis.
Lunameja, canon 50mm f/1.4 + Mark III + pats minimaliausias koks tik įmanomas atstumas ir kokie geri 2 metrai nuo lango su užuolaidomis.
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 17:56)
Ich, Alabama, . Man smagu.
Turi mark III?Ajajai, einu pavydėti:))))
Turiu. Nereikia pavydėti.
QUOTE(Suprem @ 2013 02 28, 18:45)
Cia turbut tulpe?
Tu apie nuotrauką? Jep, tulpė ten.