Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes

Teka, pritariu,kad per tamsu. jau tiek nebe daug beliko, pasistenk mirksiukas.gif

Ka, ar PS taip fona isplovei, ar objektyvo deka? darbelis labai mielas, saunuole tu tikra bigsmile.gif

O as nutylau, nes sugyventinis subludijo,ir paskui ji kitos bedos islindo.laukiu naujos atminties korteles,usb jungties. ai zodziu visko is eiles biggrin.gif labai labai norisi fotografuoti.o ziurint i jusu kuryba, dar labiau uzsimanau
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 02 28, 17:07)
Ka, ar PS taip fona isplovei, ar objektyvo deka? darbelis labai mielas, saunuole tu tikra  bigsmile.gif 

aciuks.gif Fonas išplautas objektyvo dėka. Nejaučiu poreikio kol kas papildomai kaip nors įtakoti išplovimą su PS. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 18:20)
aciuks.gif Fonas išplautas objektyvo dėka. Nejaučiu poreikio kol kas papildomai kaip nors įtakoti išplovimą su PS.  rolleyes.gif

Man labai grazu ir puodelis flickr taip labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 16:17)
Pavasariop...

Geris.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 17:20)
aciuks.gif Fonas išplautas objektyvo dėka. Nejaučiu poreikio kol kas papildomai kaip nors įtakoti išplovimą su PS.  rolleyes.gif

a koks objektyvas?
Atsakyti
Dar kas nors apie mano flickr koki zodeli. Busiu dekinga visoms uz kritika. 4u.gif
Atsakyti
Ich, Alabama, flirt.gif aciuks.gif . Man smagu.
Lunameja, canon 50mm f/1.4 + Mark III + pats minimaliausias koks tik įmanomas atstumas ir kokie geri 2 metrai nuo lango su užuolaidomis. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 28 vasario 2013 - 17:57
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 17:56)
Ich, Alabama, flirt.gif aciuks.gif . Man smagu.
Lunameja, canon 50mm f/1.4 + Mark III + pats minimaliausias koks tik įmanomas atstumas ir kokie geri 2 metrai nuo lango su užuolaidomis.  smile.gif

Turi mark III?Ajajai, einu pavydėti:))))
Atsakyti
Turiu. rolleyes.gif Nereikia pavydėti.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 28, 18:31)
Turiu. rolleyes.gif Nereikia pavydėti.

Cia turbut tulpe? biggrin.gif
Atsakyti
Ai ai ai, net seile del marko nurijau biggrin.gif dziaugiuos del taves, Ka smile.gif
Jau ir nebezinau, ar mano sigma taip isplaut fona gali wink.gif tikriausiai marko reik smile.gif be to, jau pradejau jaust prasta savo foto kokybe su cropu smile.gif bet gal per anksti jis man smile.gif gaila bus mokinimuisi ir veltui fotografavimui drozt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 28 vasario 2013 - 18:55
QUOTE(Suprem @ 2013 02 28, 18:45)
Cia turbut tulpe? biggrin.gif

Tu apie nuotrauką? Jep, tulpė ten. smile.gif
Atsakyti