Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 00:39)
na iki mūsų atleki o paskui su ryanair  biggrin.gif
tiesiai per aplinkui gausis

Aga, paziurejau iki jusu oro uosto su DB 7 val kelio doh.gif

QUOTE(.ege @ 2013 02 28, 00:43)
wizzaire gali rasti tokiom kainom daznokai  mirksiukas.gif bet kazin ar is ten kur reikia tau jis skraido  g.gif  rolleyes.gif

Is musu neskrenda, lietuviu per mazai musu kraste unsure.gif

QUOTE(vienintelė @ 2013 02 28, 01:17)
sveikos, seniai nieko nerašiau tylusis periodas buvo, šiandien pasižaidžiau su fotkiku tai kad ne tuščiomis

Man labai grazu, kokia tu grazi! smile.gif
Atsakyti
Vienintele, jau flikre rašiau-labai gražus darbas, tik kliūna akis.
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 28, 01:17)

labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 26, 23:59)
"never hungry child"

laaabai laaabai patiko pirma foto. o pirščiukai galėjo papult į kadrą

QUOTE(isora @ 2013 02 27, 08:50)

kada man laiko turėsi? smile.gif ax.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 27, 16:01)
Ar nieko pries jai imesiu savo mazaji ax.gif

cia isdidus smile.gif

o cia velniukstis smile.gif

labai patinka akių ryškumas, antroj emocija man faina biggrin.gif bet fono (lovatiesės) margumynas nepatinka visai

QUOTE(Dincelis @ 2013 02 27, 16:11)
Na sugundet ir mane mainuose sudalyvauti... turiu ideja svieziai nuotraukai... tik is kazkur reikes raudona suknele išpaišyti...  g.gif

Dar užėjo noras pasivaidenti ir pasirodyti  ax.gif  gal kas i minkštaja ispirs  thumbup.gif
ir žinoma atnaujintas FLICKR

pirma būtų nieko, jei ne ta nukirsta koja.

QUOTE(vienintelė @ 2013 02 28, 00:17)
sveikos, seniai nieko nerašiau tylusis periodas buvo, šiandien pasižaidžiau su fotkiku tai kad ne tuščiomis

labai mielas švelnus portretas
Papildyta:
Ai gi dar ich auto labai patiko. jau akys akys thumbup.gif
Papildyta:
Mano ND vėl netinka?
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2013 02 28, 10:03)
vienintele, labai patinka - žvilgsnis, šviesa, švelnus jb, super!  mirksiukas.gif  čia auto?

taip auto

QUOTE(.ege @ 2013 02 28, 12:06)
Man labai  wub.gif  bet taip norisi kad mergina tiesiai stovetu dabar tas susikuprinimas mane nervina  lotuliukas.gif

mintis buvo tokia, visiems juk negali patikti smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 02 28, 12:34)
Vienintele, jau flikre rašiau-labai gražus darbas, tik kliūna akis.

na gal dar pataisysiu ta aki smile.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 28, 12:49)
labai grazi  wub.gif

dėkui

Teka šiaip tai aš neužskaityčiau, bet tik dėl to kad tamsoka, ir balta nera balta o pilka, o nd mintis kad išgauti balta, expozicija į pliusa pastum ir turėtu būt liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 28 vasario 2013 - 13:11
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 28, 13:11)
Teka šiaip tai aš neužskaityčiau, bet tik dėl to kad tamsoka, ir balta nera balta o pilka, o nd mintis kad išgauti balta, expozicija į pliusa pastum ir turėtu būt liuks

sakai tamsu? buvau pliuse, bet tada man išdegimus rodė, tai patamsinau šiek tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 11:38)
Is pavydo neuzskaitysiu  biggrin.gif  neturiu Tokio skanesto. Juokauju. Per tel nematau.   
Sayonara nezinau ar prisidejai prie mano komplekso. Bet Foto GAL pameni. Pro langa fotkinau daug pakabu istustejusioje parduotuveje. Toje special temoje rodziau

prisiminiau smile.gif
aš neprisidėjau prie komplekso, fuf biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 28, 13:12)
sakai tamsu? buvau pliuse, bet tada man išdegimus rodė, tai patamsinau šiek tiek g.gif

nu žinok tamsoka, dar peržiūrėjau su ps tai rodo nuo 180 iki 200 intervale, visiškai balta 255. Spalvos ten ok netoli viena nuo kitos bet tai nebalta o pilka. O i pliusa kiek pastumei kad išdegimus rodė?
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 28, 14:06)
nu žinok tamsoka, dar peržiūrėjau su ps tai rodo nuo 180 iki 200 intervale, visiškai balta 255. Spalvos ten ok netoli viena nuo kitos bet tai nebalta o pilka. O i pliusa kiek pastumei kad išdegimus rodė?

nu supratau, perdarysiu vakare, jei zefyrų dar liks biggrin.gif
nepamenu kiek
Atsakyti
Vienintele prisidedu prie pagyru, labai grazus auto wub.gif , beje neatpazinau tuoj foto taves, tikrai sioj foto daug jaunesne atrodai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 28 vasario 2013 - 15:50
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 27, 12:29)

Aš neužskaitau. Fokusas neaiškus, kompozicija man irgi ne.

Dėl fokuso nesuprantu - ar tau fokusuoti nesigauna, ar foto keliant kokybė dingsta?  g.gif

sveiki smile.gif
su fokusu doh.gif na atrodo gerai darau bent taip manydavau biggrin.gif bet su mazais daiktais pasirodo netikslumai Svarbiausia ir perkomponuoju vaizda ...ir stova naudoju .ale visvien vaizdas bisk paplaukes. Vakar visa diena fotoaparato instrukcija skaitinejau ...na nesigauna isryskinti vaizda nors tu ka g.gif jauciu teks atsatyti gamyklinius nustatymus ir bandyti is naujo biggrin.gif
Nezinau jai kuriai nesunku gal ka patartumet man 4u.gif
Atsakyti
Pavasariop...
user posted image
Atsakyti