Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 27, 23:33)
su ryanair.  Bet niekas nesikeičiau. Ir pas tave atlėksim/-iu  biggrin.gif
Isora, aš tai žalio supratimo apie tokias prob. neturiu, padėčiau..

Turiu ir aš bilietus tongue.gif
Sunku tik mažę bus palikt.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 28, 10:37)
Turiu ir aš bilietus  tongue.gif
Sunku tik mažę bus palikt....  ax.gif
eina sau kaip mum bus gerai biggrin.gif
o vaikus visada sunku palikti...
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2013 02 28, 00:17)
sveikos, seniai nieko nerašiau tylusis periodas buvo, šiandien pasižaidžiau su fotkiku tai kad ne tuščiomis

vienintele, labai patinka - žvilgsnis, šviesa, švelnus jb, super! mirksiukas.gif čia auto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 28 vasario 2013 - 10:04

Man ir patiko labai 4u.gif grožėjausi flickr.
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar vakare užmačiau idėją, šiandien pabandžiau ją padaryt ax.gif Pavasario-spalvų temai "Ateina pavasaris, o aš neturiu, kuo apsirengt" doh.gif
user posted image

o čia dar keli variantai. blush2.gif
Man neramu, kad gal per marga g.gif nebent gal reikėtų pabandyt foną išplaut labiau g.gif Ką manot? Ar nevykęs bandymas? unsure.gif
Atsakyti
Amade-per marga, bandyk foną lieti arba pakabą vienspalvę, dar geriau keletą jų... Pasižaisk truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 28, 11:47)
Labas rytas,

Vakar vakare užmačiau idėją, šiandien pabandžiau ją padaryt  ax.gif  Pavasario-spalvų temai "Ateina pavasaris, o aš neturiu, kuo apsirengt"  doh.gif

o čia dar keli variantai.  blush2.gif
Man neramu, kad gal per marga  g.gif  nebent gal reikėtų pabandyt foną išplaut labiau  g.gif Ką manot? Ar nevykęs bandymas?  unsure.gif

strypas kreivas. Stovėjai ne visiškai tiesiai priešais pakaba.
Dėl fokuso jau flickr užklausiau. Nežinau kodėl į pakabos kraštą pasirinkai. Į vardą tarkim galėjai fotografuoti. Būtų aiškiau kas neturi niekuo apsirengti.
Vistik per marga. Pakaba, užrašas, gėlės fone... Perdaug visko. Ir erdvės labai stinga, užspausta. Lig ir detalės fotografuotos, bet jau nebe detalės. Kaip minėjau. išsinešk į lauką. Palik tarkim pavasariui idėją, kai žiedai aplink bus... Ir spavų kiek turėsi. O jei dar mini baltą suknelę ant pakabos užkabinsi ir ji vejyje plevėsuos...

Gaila neturiu savo darytos foto su pakabom. Kažkur pasimetė. O kaip man ją buvo sudirbę. Sayonara gal dar pamena. O aš vis dar dievinu tą foto. Tiesa, kompleksą įgijau po to komentaro biggrin.gif nebefotografuoju pakabų, kad ir kaip gažu kai kada būna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 vasario 2013 - 11:10
QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 11:09)
Gaila neturiu savo darytos foto su pakabom. Kažkur pasimetė. O kaip man ją buvo sudirbę. Sayonara gal dar pamena. O aš vis dar dievinu tą foto. Tiesa, kompleksą įgijau po to komentaro  biggrin.gif  nebefotografuoju pakabų, kad ir kaip gažu kai kada būna

jėzus, negi aš kalta dėl komplekso? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 28, 11:09)
Amade-per marga, bandyk foną lieti arba pakabą vienspalvę, dar geriau keletą jų... Pasižaisk truputį smile.gif

Būtinai plėtosiu dar mintį su ta pakaba, labai norėjau pabandyt, ar kas gaunasi, ką jūs manot. O toliau paeksperimentuosiu. Beje, vienspalvės pakabos foto ištryniau - nesiižiūri schmoll.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 11:09)
strypas kreivas. Stovėjai ne visiškai tiesiai priešais pakaba.
Dėl fokuso jau flickr užklausiau. Nežinau kodėl į pakabos kraštą pasirinkai. Į vardą tarkim galėjai fotografuoti. Būtų aiškiau kas neturi niekuo apsirengti.
Vistik per marga. Pakaba, užrašas, gėlės fone... Perdaug visko. Ir erdvės labai stinga, užspausta. Lig ir detalės fotografuotos, bet jau nebe detalės. Kaip minėjau. išsinešk į lauką. Palik tarkim pavasariui idėją, kai žiedai aplink bus... Ir spavų kiek turėsi. O jei dar mini baltą suknelę ant pakabos užkabinsi ir ji vejyje plevėsuos...

Gaila neturiu savo darytos foto su pakabom. Kažkur pasimetė. O kaip man ją buvo sudirbę. Sayonara gal dar pamena. O aš vis dar dievinu tą foto. Tiesa, kompleksą įgijau po to komentaro  biggrin.gif  nebefotografuoju pakabų, kad ir kaip gažu kai kada būna

Taip taip, strypas čiuožia doh.gif
Dėl fokuso, šiai foto man taip pasirodė tinkamiausia blush2.gif Tas pusiau išplaukęs vardas, kas neturi rūbų, įskaitomas, man taip tyliai/nedrąsiai norisi skaityt tą vardą ax.gif
Per marga - sutinku, erdvės trūksta. Erdvę bandysiu nutaikius progą padidint (nemažas darbas nukabint visus rūbus doh.gif biggrin.gif )
Ir į lauką išeisiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu įkelt wb ND dirbtinėj šviesoj
rankinis
user posted image

lemputė
user posted image

auto
user posted image

nieko neskaičiau, ką prirašėt, nei foto nemačiau, užversta darbais, vėliau permesiu akim. zefyrus per pietų pertraukėlę nupyškinau. labai tikiuos, kad tiks...
Atsakyti
Is pavydo neuzskaitysiu biggrin.gif neturiu Tokio skanesto. Juokauju. Per tel nematau.
Sayonara nezinau ar prisidejai prie mano komplekso. Bet Foto GAL pameni. Pro langa fotkinau daug pakabu istustejusioje parduotuveje. Toje special temoje rodziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 28 vasario 2013 - 11:41
sveikos, seniai nieko nerašiau tylusis periodas buvo, šiandien pasižaidžiau su fotkiku tai kad ne tuščiomis

Man labai wub.gif bet taip norisi kad mergina tiesiai stovetu dabar tas susikuprinimas mane nervina lotuliukas.gif
Atsakyti