QUOTE(Suprem @ 2013 02 28, 11:09)
Amade-per marga, bandyk foną lieti arba pakabą vienspalvę, dar geriau keletą jų... Pasižaisk truputį
Būtinai plėtosiu dar mintį su ta pakaba, labai norėjau pabandyt, ar kas gaunasi, ką jūs manot. O toliau paeksperimentuosiu. Beje, vienspalvės pakabos foto ištryniau - nesiižiūri
QUOTE(Yvette @ 2013 02 28, 11:09)
strypas kreivas. Stovėjai ne visiškai tiesiai priešais pakaba.
Dėl fokuso jau flickr užklausiau. Nežinau kodėl į pakabos kraštą pasirinkai. Į vardą tarkim galėjai fotografuoti. Būtų aiškiau kas neturi niekuo apsirengti.
Vistik per marga. Pakaba, užrašas, gėlės fone... Perdaug visko. Ir erdvės labai stinga, užspausta. Lig ir detalės fotografuotos, bet jau nebe detalės. Kaip minėjau. išsinešk į lauką. Palik tarkim pavasariui idėją, kai žiedai aplink bus... Ir spavų kiek turėsi. O jei dar mini baltą suknelę ant pakabos užkabinsi ir ji vejyje plevėsuos...
Gaila neturiu savo darytos foto su pakabom. Kažkur pasimetė. O kaip man ją buvo sudirbę. Sayonara gal dar pamena. O aš vis dar dievinu tą foto. Tiesa, kompleksą įgijau po to komentaro
nebefotografuoju pakabų, kad ir kaip gažu kai kada būna
Taip taip, strypas čiuožia
Dėl fokuso, šiai foto man taip pasirodė tinkamiausia
Tas pusiau išplaukęs vardas, kas neturi rūbų, įskaitomas, man taip tyliai/nedrąsiai norisi skaityt tą vardą
Per marga - sutinku, erdvės trūksta. Erdvę bandysiu nutaikius progą padidint (nemažas darbas nukabint visus rūbus
)
Ir į lauką išeisiu
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion