Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(zirziliux @ 2013 02 27, 17:45)
Ich, padariau, kad rodytu tik draugams, tai gal mes dar ne drauges? biggrin.gif Kaip tave ten rasti?

As cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 26, 17:41)
Inza, dėkui, jau prisijungiau prie grupės. Būtų smagu ten bendrauti, nes Sm greit žinutės prisipildo.

Merginos, kurios man parašė ir jungiasi į mūsų grupę, junkitės flicr ir pradedam bigsmile.gif

Kaip rasti tą grupę? Nelabai susigaudau. Pasirodo, dar netikslų flickr vardą parašiau, t.b. MSaulės foto. Inza, gal prijungsi ir mane prie grupės? Ar kita dalyvė galinti tai padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 27, 19:50)
Kaip rasti tą grupę? Nelabai susigaudau. Pasirodo, dar netikslų flickr vardą parašiau, t.b. MSaulės foto. Inza, gal prijungsi ir mane prie grupės? Ar kita dalyvė galinti tai padaryti  ax.gif

va pakvieciau jau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 02 27, 17:48)
Man tai nea...

Pirmoj ta tekstūra nif temų man čia visai. Koja nepatogiai padėta,o kita nukirsta per čiurną kažkaip nesižiūri.
Antra, na... Detalių nesimato, susilieja su sniegu tas pledukas, tas hiacintas tarp rankų, nu kaip vyr. lit. organas man toks styro į viršu. O poza tokia kaip grabe guli... blush2.gif  unsure.gif  Ir vėl bloga kompozicija man, kirsta per vidurį žmogus kažkaip, viršaus ir apačios vienodai, perdaug man.
Trečia man tokia biški Gariūnai. Bet gal čia tik man, nes zakabna aš prie aprangos lb. biggrin.gif

Ir Flickre, jau vakar apžiūrėjau, na ta foto kur ten ( kol dašilo ), su žiedlapiu tarp lūpų, tai.. Nėr ryšio.. Nesuprantu kam ten jis? Iš kur jis? Gėlę suvalgė?

Pati gal pakomentuotum savo fotkes, kas patinka ir pan., daug sudėjei lb, tai visų ten nepakomentuosiu.
krispuka , man tai va tik akutės ir tegražios, antra toks visai buitiakas albumui, o tau pačiai kaip? 4u.gif

pritariu buitekas butent, bet man emocija ka ir norejau pasidalint ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2013 02 27, 17:35)
Merginos, kaip įdėti foto tik į privačią grupę, kad pradžioje su besimokančiomis galėtume aptarti foto?

reikia ant tos foto uzeiti ir visa adres nukopinti, jai teisingai sakau
Atsakyti
Padėkit... unsure.gif

Nušokinėja juodai fokusas, nuvežė vyras fotiką su visu objektyvu į Vilbrą, ten ale pareguliavo, sako na čia normaliai viskas, tik kažkodėl nureguliavo iki -8, nu back fokusas tikrai buvo, bet ne toks, o db.. Pasižiūrėjau fotkes ir šakes, vos aparpolio negavau, kai fokusas ne kur reikia, o visai į lankas, nemoku aš teisingai pagal tas liniuotes sužiūrėt, po galais, kaip pagaut tą "aukso viduriuką"??? unsure.gif HELP.. Labai prašau. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2013 02 27, 22:10)
Padėkit... unsure.gif

Nušokinėja juodai fokusas, nuvežė vyras fotiką su visu objektyvu į Vilbrą, ten ale pareguliavo, sako na čia normaliai viskas, tik kažkodėl nureguliavo iki -8, nu back fokusas tikrai buvo, bet ne toks, o db.. Pasižiūrėjau fotkes ir šakes, vos aparpolio negavau, kai fokusas ne kur reikia, o visai į lankas,  nemoku aš teisingai pagal tas liniuotes sužiūrėt, po galais, kaip pagaut tą "aukso viduriuką"???  unsure.gif HELP.. Labai prašau. verysad.gif

o jej ner baisau uz fokuso nepagavima, tikuosi senbuves pades unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 27, 21:16)
o jej ner baisau uz fokuso nepagavima, tikuosi senbuves pades  unsure.gif

Tai kad čia nušokinėjimas žiaurus, fokusuoji į akis, fokusas iki kaklo nušoka, blyn koks pyktis ima.. mad.gif

Beje, tavo pagrandukas ir aš vieną dieną gimtadienius švenčiam. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 27, 21:14)
va pakvieciau jau wink.gif

Ačiū, prisijungiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 21:50)
Kas čia dar be mokytojų liko. Ar daug tokių  g.gif

Aš aš be mokytojos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 27 vasario 2013 - 21:39
Sveikos,

buvau B. Adamso parodoj - nerealu. Dauguma patiko, bet labiausiai įsiminė ši (atrodo įžymus žmogus, bet kartu ir paprastas, su visom nuodėmingųjų nuodėmėm ir Malboro pakeliu):
user posted image
Ben Kinsley visa serija:
user posted image

QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 27, 16:42)

na nepradėkim tik cool.gif
Papildyta:
QUOTE(isora @ 2013 02 27, 08:50)
Beje, noriu iš visos širdies pasveikinti SBM su gimtadieniu! Palinkėsiu ir toliau kurti tokį grožį kokį kuri, būk visada tokia kokia esi. Būk.  4u.gif

Su gimtadieniu SBM, dažniau apsilankyk čia wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 27, 17:42)
Pirmoji man patiktu, įdomesnė, gaila kojos nukirstos.

Kogero samoningai flickr prikabinau ir su nenukirsta koja smile.gif
Aciu visoms tarusioms zodi...ypac Isorai (kuri suvare mane cia visai biggrin.gif ) kruva patarimu ir pastabu, i visas flickr atsakiau... skaitysiu juos daug daug kartu, kol viska suvirskinsiu.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
jeeeeeeeeee, nusipirkau bilietus. Balandžio 20-23d. iš Diuseldorfo į Vilnių biggrin.gif
sumokėjau pirmyn atgal 20 eurų.
Gal nori kas nors su manim atgal į Diuseldorfą grįžti ir pasisvečiuoti bigsmile.gif
Atsakyti