Na sugundet ir mane mainuose sudalyvauti... turiu ideja svieziai nuotraukai... tik is kazkur reikes raudona suknele išpaišyti...
Dar užėjo noras pasivaidenti ir pasirodyti gal kas i minkštaja ispirs
ir žinoma atnaujintas FLICKR
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 27, 17:11)
Na sugundet ir mane mainuose sudalyvauti... turiu ideja svieziai nuotraukai... tik is kazkur reikes raudona suknele išpaišyti...
1 ir 3 foto
QUOTE(Suprem @ 2013 02 27, 17:16)
aciu
Merginos, kaip įdėti foto tik į privačią grupę, kad pradžioje su besimokančiomis galėtume aptarti foto?
QUOTE(zirziliux @ 2013 02 27, 17:27)
Negaliu nieko pasakyti kol nepriimsi draugauti
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 27, 16:36)
Negaliu nieko pasakyti kol nepriimsi draugauti
O tai kur rasti tave? Nes jei pakvietei, tai nieko kol kas negavau dar...
Flickr keleta komentaru parasiau
QUOTE(zirziliux @ 2013 02 27, 17:27)
Nerodo nei vienos tavo foto
Maggie, man labai patiko tavo dukryte
Che che kai ką primena
Papildyta:
Pirmoji man patiktu, įdomesnė, gaila kojos nukirstos.
Papildyta:
Pirmoji man patiktu, įdomesnė, gaila kojos nukirstos.
QUOTE(ich @ 2013 02 27, 16:40)
Flickr keleta komentaru parasiau
Ich, padariau, kad rodytu tik draugams, tai gal mes dar ne drauges? Kaip tave ten rasti?
Dincelis, man rodos, pridejau
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 27, 16:11)
Man tai nea...
Pirmoj ta tekstūra nif temų man čia visai. Koja nepatogiai padėta,o kita nukirsta per čiurną kažkaip nesižiūri.
Antra, na... Detalių nesimato, susilieja su sniegu tas pledukas, tas hiacintas tarp rankų, nu kaip vyr. lit. organas man toks styro į viršu. O poza tokia kaip grabe guli... Ir vėl bloga kompozicija man, kirsta per vidurį žmogus kažkaip, viršaus ir apačios vienodai, perdaug man.
Trečia man tokia biški Gariūnai. Bet gal čia tik man, nes zakabna aš prie aprangos lb.
Ir Flickre, jau vakar apžiūrėjau, na ta foto kur ten ( kol dašilo ), su žiedlapiu tarp lūpų, tai.. Nėr ryšio.. Nesuprantu kam ten jis? Iš kur jis? Gėlę suvalgė?
Pati gal pakomentuotum savo fotkes, kas patinka ir pan., daug sudėjei lb, tai visų ten nepakomentuosiu.
krispuka , man tai va tik akutės ir tegražios, antra toks visai buitiakas albumui, o tau pačiai kaip?