Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Na sugundet ir mane mainuose sudalyvauti... turiu ideja svieziai nuotraukai... tik is kazkur reikes raudona suknele išpaišyti... g.gif

Dar užėjo noras pasivaidenti ir pasirodyti ax.gif gal kas i minkštaja ispirs thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

ir žinoma atnaujintas FLICKR
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 27, 17:11)
Na sugundet ir mane mainuose sudalyvauti... turiu ideja svieziai nuotraukai... tik is kazkur reikes raudona suknele išpaišyti...  g.gif

Dar užėjo noras pasivaidenti ir pasirodyti  ax.gif  gal kas i minkštaja ispirs  thumbup.gif

1 ir 3 foto wub.gif
Atsakyti
Na gerai, rasomes smile.gif

krispuka-man pirma patinka, akys grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 27, 17:16)
Na gerai, rasomes smile.gif

krispuka-man pirma patinka, akys grazios smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kas ir mano flickr paziures ir komentara koki pasakys? g.gif
Cia.
Atsakyti
Merginos, kaip įdėti foto tik į privačią grupę, kad pradžioje su besimokančiomis galėtume aptarti foto?
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 02 27, 17:27)
Cia.

Negaliu nieko pasakyti kol nepriimsi draugauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 27, 16:36)
Negaliu nieko pasakyti kol nepriimsi draugauti  smile.gif

O tai kur rasti tave? Nes jei pakvietei, tai nieko kol kas negavau dar... g.gif
Atsakyti
Dar užėjo noras pasivaidenti ir pasirodyti  ax.gif  gal kas i minkštaja ispirs  thumbup.gif

Flickr keleta komentaru parasiau 4u.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 02 27, 17:27)
Cia.

Nerodo nei vienos tavo foto 4u.gif

Maggie, man labai patiko tavo dukryte smile.gif
Atsakyti
Che che kai ką primena smile.gif
Papildyta:
Na sugundet ir mane mainuose sudalyvauti... turiu ideja svieziai nuotraukai... tik is kazkur reikes raudona suknele išpaišyti...  g.gif

Pirmoji man patiktu, įdomesnė, gaila kojos nukirstos.
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 27, 16:40)
Flickr keleta komentaru parasiau 4u.gif
Nerodo nei vienos tavo foto 4u.gif

Maggie, man labai patiko tavo dukryte smile.gif

Ich, padariau, kad rodytu tik draugams, tai gal mes dar ne drauges? biggrin.gif Kaip tave ten rasti?

Dincelis, man rodos, pridejau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 27, 16:11)

Man tai nea...

Pirmoj ta tekstūra nif temų man čia visai. Koja nepatogiai padėta,o kita nukirsta per čiurną kažkaip nesižiūri.
Antra, na... Detalių nesimato, susilieja su sniegu tas pledukas, tas hiacintas tarp rankų, nu kaip vyr. lit. organas man toks styro į viršu. O poza tokia kaip grabe guli... blush2.gif unsure.gif Ir vėl bloga kompozicija man, kirsta per vidurį žmogus kažkaip, viršaus ir apačios vienodai, perdaug man.
Trečia man tokia biški Gariūnai. Bet gal čia tik man, nes zakabna aš prie aprangos lb. biggrin.gif

Ir Flickre, jau vakar apžiūrėjau, na ta foto kur ten ( kol dašilo ), su žiedlapiu tarp lūpų, tai.. Nėr ryšio.. Nesuprantu kam ten jis? Iš kur jis? Gėlę suvalgė?

Pati gal pakomentuotum savo fotkes, kas patinka ir pan., daug sudėjei lb, tai visų ten nepakomentuosiu.

krispuka , man tai va tik akutės ir tegražios, antra toks visai buitiakas albumui, o tau pačiai kaip? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 27 vasario 2013 - 16:55