Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Maggie, nemesk fotografijąsmile.gif
Nuostabu.
Atsakyti
Prisidedu prie pagyru Maggei ir Ka ax.gif patiko smile.gif
Atsakyti
Ar yra tikimybė, kad pradinukės pradinukėms siųs? g.gif Noriu į mainus, bet gavusi senukę gi iš proto išeičiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 27, 13:04)
Ar yra tikimybė, kad pradinukės pradinukėms siųs?  g.gif Noriu į mainus, bet gavusi senukę gi iš proto išeičiau unsure.gif

čia jau bus burtai, kam paklius, tam ir siųsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Aaaa... Na tada dar susilaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 27, 13:09)
Aaaa... Na tada dar susilaikysiu  smile.gif

Bereikalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 27, 11:10)
Apie tą buteliuką. Man toks merkimas primena vaikystę. Neturėjom namuose mažų vazelių, vien tik dideles, tai su broliu parsinešę smulkius žiedelius namo merkdavom į tokius buteliukus.  ax.gif

va man irgi iškart asociacija su vaikyste, nes aš irgi merkdavau į buteliukus gėlytes rastas lauke..

QUOTE(krispuka @ 2013 02 27, 11:43)
del fokuso ir as abejojau, galvojau man kompas nuo saules sviecia sunkiai matesi, sako kad  fotografuoja su stovu g.gif , gal isties kokybe nuima, kur deda foto, teks  flick susikurt ax.gif

sakyčiau jeigu abejoji, tai neužskaitinėk ir neklaidink naujokių. Pati tik tik atsiskaitei ND...

QUOTE(Suprem @ 2013 02 27, 12:09)
Aaaa... Na tada dar susilaikysiu  smile.gif

Nu gražiausiai.. biggrin.gif tu tikrai padarysi kažką gražaus ax.gif visiškos naujokės užsirašė.. Aš irgi pergyvenu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asvi.: 27 vasario 2013 - 13:45
Ar yra tikimybė, kad pradinukės pradinukėms siųs?  g.gif Noriu į mainus, bet gavusi senukę gi iš proto išeičiau unsure.gif

Nu ir as tokia pati doh.gif Noriu, bet bijau biggrin.gif Gal vis tik rasomes? biggrin.gif
Atsakyti

as per kaledinius mainus senioke istraukiau, vos nagu nenusigriauziau biggrin.gif bet rizikavau
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 27, 13:20)
Ačiū, aš flickr MSaulė (Jolita).
wow  thumbup.gif

man neranda tokiu niku..
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 02 27, 14:05)
Nu ir as tokia pati doh.gif Noriu, bet bijau biggrin.gif Gal vis tik rasomes? biggrin.gif

irnesakyk.gif aš ir baisiai bijau, ale ta baimė būna gera paskata ieškot, galvot... 4u.gif
Atsakyti
Ar nieko pries jai imesiu savo mazaji ax.gif

cia isdidus smile.gif

user posted image

o cia velniukstis smile.gif

user posted image
Atsakyti