Maggie, nemesk fotografiją
Nuostabu.
Prisidedu prie pagyru Maggei ir Ka patiko
QUOTE(Suprem @ 2013 02 27, 13:04)
Ar yra tikimybė, kad pradinukės pradinukėms siųs? Noriu į mainus, bet gavusi senukę gi iš proto išeičiau
čia jau bus burtai, kam paklius, tam ir siųsi
QUOTE(Ka @ 2013 02 27, 11:10)
Apie tą buteliuką. Man toks merkimas primena vaikystę. Neturėjom namuose mažų vazelių, vien tik dideles, tai su broliu parsinešę smulkius žiedelius namo merkdavom į tokius buteliukus.
va man irgi iškart asociacija su vaikyste, nes aš irgi merkdavau į buteliukus gėlytes rastas lauke..
QUOTE(krispuka @ 2013 02 27, 11:43)
del fokuso ir as abejojau, galvojau man kompas nuo saules sviecia sunkiai matesi, sako kad fotografuoja su stovu , gal isties kokybe nuima, kur deda foto, teks flick susikurt
sakyčiau jeigu abejoji, tai neužskaitinėk ir neklaidink naujokių. Pati tik tik atsiskaitei ND...
QUOTE(Suprem @ 2013 02 27, 12:09)
Aaaa... Na tada dar susilaikysiu
Nu gražiausiai.. tu tikrai padarysi kažką gražaus visiškos naujokės užsirašė.. Aš irgi pergyvenu..
Ar yra tikimybė, kad pradinukės pradinukėms siųs? Noriu į mainus, bet gavusi senukę gi iš proto išeičiau
Nu ir as tokia pati Noriu, bet bijau Gal vis tik rasomes?
as per kaledinius mainus senioke istraukiau, vos nagu nenusigriauziau bet rizikavau
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 27, 13:20)
man neranda tokiu niku..
QUOTE(zirziliux @ 2013 02 27, 14:05)
Nu ir as tokia pati Noriu, bet bijau Gal vis tik rasomes?
aš ir baisiai bijau, ale ta baimė būna gera paskata ieškot, galvot...
Ar nieko pries jai imesiu savo mazaji
cia isdidus
o cia velniukstis
cia isdidus
o cia velniukstis