Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 27, 11:07)
na bet nebūtinas tas paspartas. Bent jau man tikrai nesiųskit su juo. Aš gautų foto nekabinsiu ant sienos. Tiesiog pasidėsiu į atminimų dėžutę ir tiek.
Pati taip pat su paspartu nesiųsiu.

nesakau, kad būtinas.
man galit su paspartu siųst smile.gif
jei labai graži, kabinsiu ant sienos biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Maggie,2013 02 27, 00:59]
labas
kokia atgijusi tema, fainai skaitosi - tiek visko vyksta. saunuoles.
]

Labai grazi mergyte, ir va man spalvos j/b patinka ax.gif

O pavasario mainai nuotrauka ar butina kazka db nauja nufotografuoti, o jai as kazka turiu truputeli is seniau? g.gif
Atsakyti
O kas tas paspartas g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cikore @ 2013 02 27, 09:03)
Sveiki, taip ir neradau ar užskaitomas mano darbas ar ne ?  g.gif

http://www.supermama...?...06049&st=96

108zinute   smile.gif

Skirtumas matosi, užskaitau
Papildyta:
QUOTE(sbo @ 2013 02 27, 12:27)
O kas tas paspartas  g.gif  ax.gif

drinks_cheers.gif man ir idomu
Atsakyti
Uzsirasiau ir as i mainus ax.gif

Gotte, kaip suprantu i mokines nepriimi? blush2.gif
Atsakyti
http://www.foto.lt/f...u-pasportu.html

apžiūrėkite. matote, yra rėmas, tai jis yra RĖMAS smile.gif į jį nekreipiate dėmesio. tada yra nuotraukai vieta viduryje, o aplink nuotrauką yra rožinis (arba pilkas kitame paveikslėlyje) plotas, tai jis yra paspartas; ne rėmas, bet toks kaip porėmis. bet kuris fotolabas Jums jį parodys. paspartus galima pirkti gatavus standartiniams foto dydžiams arba galima prašyti išpjauti (rėminimo centruose) nestandartiniams dydžiams. jie tokie iš storesnio popieriaus, kartono, gerokai storesni, negu foto.
Atsakyti
užsirašiau ir aš į mainus, bet tiesa pasakius šiek tiek pergyvenu, kad nesugebėsiu padaryt tokios nuotraukos, kad ji tiktų kažkam dovanų.. ax.gif na bet pasistengsiu.. smile.gif

Pas mane buvo svečių iš Lietuvos aną savaitę ir tik Sekmadienį išleidau, tai vijausi visas dienas temą..

Citatų nesurinkau, tai tik pabandysiu iš atminties labiausiai įstigusias pakomentuoti.

Iš šios temos labiausiai įstrigo Ka žiedelis, man ir apdirbimas tikrai ne per melynas, spalvos labai labai net, ir tie pabirę žiedeliai tinka ir kaip tik patinka kad tokiam buteliuke pamerkta, o ne kažkokioj tvarkingoj vazelej..

Dar Ich autoportretas patiko - akys įtraukia ir prikausto ax.gif

Maggie, tavo koliažas patiko, jb toks kokį aš ir įsivaizduočiau, tik kad man pačiai nesigauna jis, nors tiek ten aš ir bandžiau.. smile.gif Jeigu rinktis kažkurią, tai man pirmoji labiau dėl to žvilgsnio, tokia rimta mergaitė atrodo, tik irgi biškį kliūna ranka nukirpta.

Iš praėjusios temos, labiausiai įstrigo Alabamos Ana, ir iš šaukstelių puodelių, patiko stovintys ratu šaukšteliai, berods R.I.R. , tada giniatte puodelis su žuvyte, tas krentantis šaukstelis į puodelį, neatsimenu kieno blush2.gif Buvo ir daugiau man ten patikusių foto, prie kurių sustojau ir patyrinėjau, bet kai vejiesi 30 lapų, tai viskas labai susimaišo..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 27, 11:04)
iš principo nėra, bet rekomenduojam jau ne paprastą 10*15 cm siųsti, o didesnę. jei yra galimybių ir su pasportu, visada gražiau toks pateikimas atrodo

b8tent apie tai ir galvojau, kad didesnė turi būt, ir apie rėmelį masčiau, ar jis reikalingas. Ok, dabar aiškiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 26, 23:59)
Ka, man patiko, taip svariai, lyg nieko ypatingo, o taip graziai pateikta. as megstu geles ir man patinka jas fotografuoti, nu bet nemoku ir tiek. man noretusi si varianta pamatyt siltame variante, tik del idomumo, nemanau, kad butu geriau ar dar kazkaip.

"never hungry child"

aciuks.gif Oi, visaip ir visur aš tas gėles tampiausi kol sugalvojau kaip nufotografuoti. Sunku. biggrin.gif Šilto varianto nebus, bo neišsisaugojau raw failo. doh.gif Galėčiau iš naujo fotografuoti, bet nebenoriu.

Man vis labiau ir labiau patinka tavo niekad nealkanos žvirbliukės foto. 4u.gif

QUOTE(isora @ 2013 02 27, 08:50)
Ka , žiedeliai irgi švelnūs, patinka spalvos šaltos.. ax.gif

aciuks.gif

QUOTE(asvi. @ 2013 02 27, 11:45)
Iš šios temos labiausiai įstrigo Ka žiedelis, man ir apdirbimas tikrai ne per melynas, spalvos labai labai net, ir tie pabirę žiedeliai tinka ir kaip tik patinka kad tokiam buteliuke pamerkta, o ne kažkokioj tvarkingoj vazelej..

aciuks.gif
Apie tą buteliuką. Man toks merkimas primena vaikystę. Neturėjom namuose mažų vazelių, vien tik dideles, tai su broliu parsinešę smulkius žiedelius namo merkdavom į tokius buteliukus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2013 02 26, 01:21)
ok 4u.gif

tuomet turiu tris mokines ax.gif gal kuri gali sukurti privačią grupę flickr, kur galėtume dėti ir komentuoti darbus...aš niekad nebandžiau kurti blush2.gif

Super, ačiū!
QUOTE(Inza @ 2013 02 26, 09:05)
Aciu Yvette  4u.gif

Grupe sukuriau, tik dabar reikia narius pakviesti. Parasykite savo "screen name, real name or email" wink.gif bandysiu pakviesti smile.gif

Ačiū, aš flickr MSaulė (Jolita).

QUOTE(Ka @ 2013 02 26, 14:40)
Into the spring...

wow thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 26, 23:59)
"never hungry child"

Labai įtaigiai thumbup.gif Net pagailo tavo mergytes... biggrin.gif Matyt, savo vaikystę prisiminiau, nes irgi nevalgus vaikas buvau, ypač rytais doh.gif

QUOTE(cikore @ 2013 02 27, 08:03)
Sveiki, taip ir neradau ar užskaitomas mano darbas ar ne ?  g.gif
108zinute   smile.gif

Aš neužskaitau. Fokusas neaiškus, kompozicija man irgi ne.

Dėl fokuso nesuprantu - ar tau fokusuoti nesigauna, ar foto keliant kokybė dingsta? g.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 02 27, 11:04)
iš principo nėra, bet rekomenduojam jau ne paprastą 10*15 cm siųsti, o didesnę. jei yra galimybių ir su pasportu, visada gražiau toks pateikimas atrodo

Man tai paspartu tikrai nereikia - jei norėsiu įsirėminti, tai rėminimo centre įsigysiu ir rėmus, ir paspartu. Gal LT kitaip, o pas mus taip. Ir aš nesiųsiu foto su paspartu. Na nebent tave ištraukčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Jurzole,2013 02 27, 13:29]
Labai įtaigiai thumbup.gif Net pagailo tavo mergytes... biggrin.gif Matyt, savo vaikystę prisiminiau, nes irgi nevalgus vaikas buvau, ypač rytais doh.gif
Aš neužskaitau. Fokusas neaiškus, kompozicija man irgi ne.

Dėl fokuso nesuprantu - ar tau fokusuoti nesigauna, ar foto keliant kokybė dingsta? g.gif
Man tai paspartu tikrai nereikia - jei norėsiu įsirėminti, tai rėminimo centre įsigysiu

del fokuso ir as abejojau, galvojau man kompas nuo saules sviecia sunkiai matesi, sako kad fotografuoja su stovu g.gif , gal isties kokybe nuima, kur deda foto, teks flick susikurt ax.gif
Atsakyti