užsirašiau ir aš į mainus, bet tiesa pasakius šiek tiek pergyvenu, kad nesugebėsiu padaryt tokios nuotraukos, kad ji tiktų kažkam dovanų..
na bet pasistengsiu..
Pas mane buvo svečių iš Lietuvos aną savaitę ir tik Sekmadienį išleidau, tai vijausi visas dienas temą..
Citatų nesurinkau, tai tik pabandysiu iš atminties labiausiai įstigusias pakomentuoti.
Iš šios temos labiausiai įstrigo
Ka žiedelis, man ir apdirbimas tikrai ne per melynas, spalvos labai labai net, ir tie pabirę žiedeliai tinka ir kaip tik patinka kad tokiam buteliuke pamerkta, o ne kažkokioj tvarkingoj vazelej..
Dar
Ich autoportretas patiko - akys įtraukia ir prikausto
Maggie, tavo koliažas patiko, jb toks kokį aš ir įsivaizduočiau, tik kad man pačiai nesigauna jis, nors tiek ten aš ir bandžiau..
Jeigu rinktis kažkurią, tai man pirmoji labiau dėl to žvilgsnio, tokia rimta mergaitė atrodo, tik irgi biškį kliūna ranka nukirpta.
Iš praėjusios temos, labiausiai įstrigo
Alabamos Ana, ir iš šaukstelių puodelių, patiko stovintys ratu šaukšteliai, berods
R.I.R. , tada
giniatte puodelis su žuvyte, tas krentantis šaukstelis į puodelį, neatsimenu kieno
Buvo ir daugiau man ten patikusių foto, prie kurių sustojau ir patyrinėjau, bet kai vejiesi 30 lapų, tai viskas labai susimaišo..