Sveikos gyvos!
Tiek senai kažką rašiau, tai kad prisimintumėt, kad dar tokia esu, sakau reik apsireikšt prieš pavasariui ateinat..
Temą skaitau kruopščiai kasdien, net į SAY klausimus apie 64f ir pan atsakymus turėjau, o parašyt va, rankos nekyla..
Visas nuotraukas peržiūriu flickre, pakomentuoju irgi ten.. O ko ten nepakonetavus pakomentuosiu čia, nerealiai patiko, NEREALIAI
ich auto...
Super, jetus kaip pasistumėjei FF gavus,o aš kaip tik sustojau..
Ka , žiedeliai irgi švelnūs, patinka spalvos šaltos..
Pati irgi,kaip
Maggie gėles labai mėgstu, bet fotografuoti jų nemoku.. Beje, pastarosios foto dėl Never hungry..
Tokia pažystama situacija, kad oj.. Keliais einu su šaukštu iš paskos, bet ne bėda čia, po užvakar, man jau dzin nevalgymai.
Aj, alpstu dėl visų į FLICK dedamų atvirukų, moterys, jie nustabūs..
Kiekvienas savaip žavi, nukabinėčiau visas sienas tokiais grožiais po remontų visų..
Dėl mokytojų ir mokinių, smagu,kad geras mokytojas ir dideli norai taip stumia į priekį, šaunuolės šaunuolės ir dar kartą šaunuolės..
Pati irgi šauktą fotkinau, bet... Net čia nekėliau.. Flickran tik.
Dėl mainų, tai aš irgi UŽ.
Ir dėl naujo spalvoto konkursėlio, mėginsiu išsijudint, nuo žiemos likusius voratinklius nusipurtyt ir akis užkerpėjusias prasikrapštyt ir žinot ką? Laukiu Kaziuko.. Nors aišku per visą žmonių masę ten nieko nepafotkinsi, bet maža ką.
Beje, noriu iš visos širdies pasveikinti
SBM su gimtadieniu! Palinkėsiu ir toliau kurti tokį grožį kokį kuri, būk visada tokia kokia esi. Būk.