Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 23:17)
nebūtinai pavasaris, bet žinoma ir ne kalėdos  smile.gif
KAi jau žinom kam siųsim foto, visada nueinam į flickr pasižiūrėti to žmogaus favoritu. Tuomet ir būna lengviausia pasirinkti ką siųsti.

mm, gudriai wink.gif
Atsakyti
labas
kokia atgijusi tema, fainai skaitosi - tiek visko vyksta. saunuoles.

Ka, man patiko, taip svariai, lyg nieko ypatingo, o taip graziai pateikta. as megstu geles ir man patinka jas fotografuoti, nu bet nemoku ir tiek. man noretusi si varianta pamatyt siltame variante, tik del idomumo, nemanau, kad butu geriau ar dar kazkaip.

siandien paemiau fotika i rankas smile.gif net nezinau kiek cia jau menesiu nefotografuoju. nieko ypatingo. dukra, musu gyvenimai.

"never hungry child"
user posted image
Atsakyti
Ich, labai grazus tavo auto ax.gif

Kaip gaila, praziopsojau Gottes pasiulyma mokytojauti verysad.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 02 26, 15:59)

"never hungry child"

mmmm kairioji kokia grazi wub.gif

Uzsirasiau ir as i pavasarinius mainus, niekada nedalyvavu mainuose, labai noriu si karta sudalyvauti.
Atsakyti
Sveiki, taip ir neradau ar užskaitomas mano darbas ar ne ? g.gif

http://www.supermama...?...06049&st=96

108zinute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 23:29)
sunku ką ir pasakyti kai foto nematom  smile.gif

Net šyptelėjau smile.gif sakot nedėt foto, kai pačios matot, kad su klaidom, o dabar kaip ir priešingai gaunasi biggrin.gif

Magie, pirmoji man mmmm...
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 27, 09:15)
Net šyptelėjau  smile.gif sakot nedėt foto, kai pačios matot, kad su klaidom, o dabar kaip ir priešingai gaunasi  biggrin.gif

Magie, pirmoji man mmmm...

bet kai kalbama apie kažką, ko nematai irgi nei šis nei tas.

Tiesa, aš nesakau, kad nereikia dėti foto su klaidom.
Aš už tai, kad ir tokias rodyti. Bet. Prie foto turi būti aprašymas ko siekėt, kas gavosi, kas ne ir ko tikitės iš komentarų. Nes patarimus galima duoti. Nervina tik kai įkeliama foto ir dar prirašoma ai sh, bet vistiek keliu... Juk ne kartą ir ne du taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 27, 00:59)
"never hungry child"

Man abi patinka smile.gif nors pirmoji gal labiau, mergaites zvilgsnis sustabdo ir privercia i ja isiziureti ir tyrineti.

Ir betyrinejant nuziurejau nukirsta delniuka, truputi atrodo skaudziai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inza: 27 vasario 2013 - 08:25
Sveikos gyvos! smile.gif

Tiek senai kažką rašiau, tai kad prisimintumėt, kad dar tokia esu, sakau reik apsireikšt prieš pavasariui ateinat.. biggrin.gif
Temą skaitau kruopščiai kasdien, net į SAY klausimus apie 64f ir pan atsakymus turėjau, o parašyt va, rankos nekyla.. biggrin.gif
Visas nuotraukas peržiūriu flickre, pakomentuoju irgi ten.. O ko ten nepakonetavus pakomentuosiu čia, nerealiai patiko, NEREALIAI ich auto... bigsmile.gif Super, jetus kaip pasistumėjei FF gavus,o aš kaip tik sustojau.. doh.gif Ka , žiedeliai irgi švelnūs, patinka spalvos šaltos.. ax.gif Pati irgi,kaip Maggie gėles labai mėgstu, bet fotografuoti jų nemoku.. Beje, pastarosios foto dėl Never hungry.. biggrin.gif Tokia pažystama situacija, kad oj.. Keliais einu su šaukštu iš paskos, bet ne bėda čia, po užvakar, man jau dzin nevalgymai.

Aj, alpstu dėl visų į FLICK dedamų atvirukų, moterys, jie nustabūs.. bigsmile.gif Kiekvienas savaip žavi, nukabinėčiau visas sienas tokiais grožiais po remontų visų.. wub.gif

Dėl mokytojų ir mokinių, smagu,kad geras mokytojas ir dideli norai taip stumia į priekį, šaunuolės šaunuolės ir dar kartą šaunuolės.. thumbup.gif

Pati irgi šauktą fotkinau, bet... Net čia nekėliau.. Flickran tik.

Dėl mainų, tai aš irgi UŽ. 4u.gif

Ir dėl naujo spalvoto konkursėlio, mėginsiu išsijudint, nuo žiemos likusius voratinklius nusipurtyt ir akis užkerpėjusias prasikrapštyt ir žinot ką? Laukiu Kaziuko.. Nors aišku per visą žmonių masę ten nieko nepafotkinsi, bet maža ką. biggrin.gif

Beje, noriu iš visos širdies pasveikinti SBM su gimtadieniu! Palinkėsiu ir toliau kurti tokį grožį kokį kuri, būk visada tokia kokia esi. Būk. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 27 vasario 2013 - 09:29
QUOTE(Maggie @ 2013 02 26, 21:59)
"never hungry child"

vakar paziurejau nuotrauka tavo,ir perskaiciau pavadinima very hungry child, ir mastau nu ir man kuku, ar man kuku, nu tas vaikas nenori ten valgyt fool.gif norejau komentuot,bet galvoju ryte, nu tai ryte prakrapsciau akis, ogi pavadinimas never hungry child, fool.gif labai patiko emocija labai gera ir situacija pazystama iki kraujo,man patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 22:17)
nebūtinai pavasaris, bet žinoma ir ne kalėdos  smile.gif
KAi jau žinom kam siųsim foto, visada nueinam į flickr pasižiūrėti to žmogaus favoritu. Tuomet ir būna lengviausia pasirinkti ką siųsti.

Užsirašiau ir save į mainų žaidimą 4u.gif Tik man klausimėlių pora - ar yra kokios taisyklės foto formatui?
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 27, 10:27)
Užsirašiau ir save į mainų žaidimą  4u.gif Tik man klausimėlių pora - ar yra kokios taisyklės foto formatui?

iš principo nėra, bet rekomenduojam jau ne paprastą 10*15 cm siųsti, o didesnę. jei yra galimybių ir su pasportu, visada gražiau toks pateikimas atrodo
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 27, 12:04)
iš principo nėra, bet rekomenduojam jau ne paprastą 10*15 cm siųsti, o didesnę. jei yra galimybių ir su pasportu, visada gražiau toks pateikimas atrodo

na bet nebūtinas tas paspartas. Bent jau man tikrai nesiųskit su juo. Aš gautų foto nekabinsiu ant sienos. Tiesiog pasidėsiu į atminimų dėžutę ir tiek.
Pati taip pat su paspartu nesiųsiu.
Atsakyti