Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Inza @ 2013 02 26, 19:26)
tu ne viena tokia wink.gif

irnesakyk.gif uzsiraciau reik drasiau ane mirksiukas.gif tikiuosi bet kuri gavus mano foto nenulius ir neisjuoks labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 02 26, 22:33)
irnesakyk.gif uzsiraciau reik drasiau ane  mirksiukas.gif  tikiuosi bet kuri gavus mano foto nenulius ir neisjuoks labai  blush2.gif

aš ir surizikavau ir užsirašiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
merginos, nebijokit tų mainų.
Svarbiausia pasistenkit. Užsiregistravot, tad jau dabar galit pradėti galvoti, bandyti sukurti naują foto. Kad ir tuose pačiuose žaidimuose dalyvauti. Ir tikrai turėsit kuo nudžiuginti.
Atsakyti
QUOTE(PBP @ 2013 02 26, 22:23)
Ich fainas auto  bigsmile.gif  Isduok paslapti, kas apsiverte pas Tavy gyvenime, kad sitaip suzydejai?  4u.gif

biggrin.gif aciu 4u.gif turbut naujas fotikas + mokytoja wub.gif Siaip ir fotika beveik kasdien i rankas paimu, o seniau laaabai retai tai sugebedavau doh.gif
Atsakyti
Mano mokinės, paskelbiau pirmą užduotį. Nepamirškite nuolat sekti mūsų grupę flickr, kad nereiktų rėkti SM, jog ten užsuktumėt 4u.gif
Atsakyti
Spindulėle, neturiu tavo el. pašto adreso. Brūkštelk, atsiųsiu info.
Kas čia dar be mokytojų liko. Ar daug tokių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 22:40)
Svarbiausia pasistenkit. Užsiregistravot, tad jau dabar galit pradėti galvoti, bandyti sukurti naują foto. Kad ir tuose pačiuose žaidimuose dalyvauti. Ir tikrai turėsit kuo nudžiuginti.

Na kazkaip optimistiskai nuteiket, bandysiu ir as, nors kol kas ziauriai savim nepasitikiu blush2.gif

QUOTE(gotte @ 2013 02 26, 22:45)
Mano mokinės, paskelbiau pirmą užduotį. Nepamirškite nuolat sekti mūsų grupę flickr, kad nereiktų rėkti SM, jog ten užsuktumėt 4u.gif

Gerai, seksime ax.gif 4u.gif Einu skaityt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 22:40)

o mainu foto kokia tema? pavasaris, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 26, 23:10)
o mainu foto kokia tema? pavasaris, ar ne?

nebūtinai pavasaris, bet žinoma ir ne kalėdos smile.gif
KAi jau žinom kam siųsim foto, visada nueinam į flickr pasižiūrėti to žmogaus favoritu. Tuomet ir būna lengviausia pasirinkti ką siųsti.
Atsakyti
Labas vakaras,
uzsirasiau ir as i mainus pavasario tema.
Turiu pavasariniu geliu , reiks rit poryt bandyt nufotkinti jas kaip nors graziai smile.gif Nedrasu ir man bus siusti, bet reikia isidrasinti kada nors.

Preita diena fotkinau drauge kuri laukiasi, norejo miske jin, butinai su raudonais ir pilkais rubais, ale nieko is mano minetu rekvizitu neatsinese isskyrus puodeli, nu ir ka, gavosi foto prie medzio ir su medziu bei tarp medziu smile.gif zodziu nieko doro mano akimis sad.gif o dar kai pamaciau makijaza ir sukuosena vos nenualpau, negana to , kad suknele plona persvieciama, zodziu, manes nesiklause visai. Nu bet pamoka ir mas bus, kad tada susirinkti is namu paciai ka turiu ir nestis.
Ar ne?

Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 02 26, 23:26)

Preita diena fotkinau drauge kuri laukiasi, norejo miske jin, butinai su raudonais ir pilkais rubais, ale nieko is mano minetu rekvizitu neatsinese isskyrus puodeli, nu ir ka, gavosi foto prie medzio ir su medziu bei tarp medziu  smile.gif zodziu nieko doro mano akimis sad.gif o dar kai pamaciau makijaza ir sukuosena vos nenualpau, negana to , kad suknele plona persvieciama, zodziu, manes nesiklause visai. Nu  bet pamoka ir mas bus, kad tada susirinkti is namu paciai ka turiu ir nestis.
Ar ne?

sunku ką ir pasakyti kai foto nematom smile.gif
Atsakyti
patvarkysiu ir rit idesiu nors viena. Dabar esu nevilti siokioj tokioj smile.gif

Atsakyti