Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(ich @ 2013 02 26, 20:07)

Labai fainas bigsmile.gif Tik man mistika kaip is virsaus save nufotografavai g.gif isduok paslapti jei gali blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 26, 21:07)
Jau kai kurioms matytas,
auto  smile.gif

Man labai patinka ir ideja, ir kompozcija smile.gif idomu kaip spalvota atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 26, 20:37)
Bus sudarytas dalyvaujančių sąrašas, tada reikės rinktis numeriuką ir gausi tai ką išsitraukei, t.y., žmogaus adresą. Kiekvienas gaus ne tai ką nori, o tai ką burtai lems.  smile.gif
Keista, galvojau, kad tu kaip senbuvė žinai.  biggrin.gif  4u.gif

nedalyvavau blush2.gif tai ir nezinojau 4u.gif einu registruotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 26, 21:47)
Labai fainas bigsmile.gif  Tik man mistika kaip is virsaus save nufotografavai g.gif  isduok paslapti jei gali blush2.gif

aciu 4u.gif Sedejau ant zemes, o fotoaparastas ant stovo buvo nuleistas zemyn. biggrin.gif

QUOTE(Inza @ 2013 02 26, 21:51)
Man labai patinka ir ideja, ir kompozcija smile.gif idomu kaip spalvota atrodo?  ax.gif

aciu 4u.gif Jei Yvettei pavyktu sutvarkyti spalvas, tada parodyciau ir spalvota blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 26, 21:39)
O iki kokios datos?
Gaut norėčiau, ale siųst neturiu dar ko blush2.gif

turėsi 4u.gif Kažkodėl man primeni Afre. Savo veržlumu, tikslo siekimu. Tokie žmonės imlūs ir greitai juda į priekį
Atsakyti
blush2.gif ir as noreciau dalyvaut bet kazkaip geda man siust savo nuotraukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 26, 20:54)
aciu 4u.gif Sedejau ant zemes, o fotoaparastas ant stovo buvo nuleistas zemyn.  biggrin.gif

Aciu. Kaip as nepagalvojau, kad fotikas nuo stovo gali "ziureti" zemyn.... g.gif biggrin.gif arba mano senas trantas stovas(gautas nemokamai pries 100 metu kai pirkom filmavimo kamera) "neziuri" zemyn... g.gif Reikes patikriti biggrin.gif
Atsakyti
Ich, sunkoka sutvarkyti foto verysad.gif išsiunčiau atgal. Šiaip geras pasirinkimas į jb versti

Sea Girl, manau tikrai ir tavo stovas žiūri žemyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 26 vasario 2013 - 21:17
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 26, 22:16)
Aciu. Kaip as nepagalvojau, kad fotikas nuo stovo gali "ziureti" zemyn.... g.gif  biggrin.gif  arba mano senas trantas stovas(gautas nemokamai pries 100 metu kai pirkom filmavimo kamera) "neziuri" zemyn... g.gif  Reikes patikriti biggrin.gif

Turi ziuret, pabandyk biggrin.gif As irgi gavau kaip nereikalinga, panaudota gerai "dovanu", neaisku kiek jam metu, nes labai sunkus doh.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 22:16)
Ich, sunkoka sutvarkyti foto  verysad.gif  išsiunčiau atgal. Šiaip geras pasirinkimas į jb versti

aciu uz bandymus 4u.gif sakau, kad sunku, nelabai graziu spalvu prisigaude unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gotte sudomino filmas, jau siunciuosi ir tikiuosi si vakara paziuret bigsmile.gif

Mane kazkokia kurybine muza aplankius, idejas i zurnala tik rasausi, gaila, kad su modeliais striuka ir nezinau ar pavyks bent dalele ju igyvendint unsure.gif Bet per pazystamu pazystamus verbuot bandysiu, ranku nenuleidziu rolleyes.gif

Siandien kai kuriu foto pakomentavau flikr mirksiukas.gif

Ich fainas auto bigsmile.gif Isduok paslapti, kas apsiverte pas Tavy gyvenime, kad sitaip suzydejai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2013 02 26, 22:06)
blush2.gif ir as noreciau dalyvaut bet kazkaip geda man siust savo nuotraukas  blush2.gif

tu ne viena tokia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 26, 21:56)
turėsi  4u.gif Kažkodėl man primeni Afre. Savo veržlumu, tikslo siekimu. Tokie žmonės imlūs ir greitai juda į priekį

blush2.gif
Tikiuosi, labai tikiuosi.
Einu žiūrėt tada, registruotis.
Atsakyti