Rytorasa, super! labai gražu, net jaučiu kaip kvepia. gal receptuką išduotum?
QUOTE(Krirma @ 2015 10 08, 16:59)
Rytorasa, super! labai gražu, net jaučiu kaip kvepia. gal receptuką išduotum?
ačiū.
Galiu išduoti...
25proc. kokosų al.,15proc. palmių al., 10proc. sviestmedžio al., 44proc. alyvuogų al., 5proc. ricinos al., 1proc. stearino rūgšties. Dažyta Australijos raudonuoju moliu. Kvėpinta rožmedžio ir japoninio laurenio eteriniais aliejais.
Ar čia dar yra gyvų?...
Dar vieną savo muilelį parodysiu...
Dar vieną savo muilelį parodysiu...
Gražuoliai
Super atrodo
Na ka, jungiuosi ir as i jusu kompanija Vakar pabandziau pirmaji muila pagamint, dariau visiskai paprasta, kad nebutu gaila ismesti. Naudojau: alyvuogiu al. 85%, kokosu al. 10% ir palmiu al. 5%. Dejau jazminu ir mandarinu EA. Pats prosesas ejosi gerai, labiausiai, aisku, baisu buvo sarma su vandeniu sumaisyt, tai net prakaitas ispyle Vakare bandysiu ziuret, ar jau iseis supjaustyt. Tik kolkas kvapas nuo EA dar stiprus, tikiuosi, brestant muilui jis susvelnes. Tai tokie va ispudziai. Jau noriu daryt antra
QUOTE(P-ienė @ 2016 01 03, 14:47)
Na ka, jungiuosi ir as i jusu kompanija Vakar pabandziau pirmaji muila pagamint, dariau visiskai paprasta, kad nebutu gaila ismesti. Naudojau: alyvuogiu al. 85%, kokosu al. 10% ir palmiu al. 5%. Dejau jazminu ir mandarinu EA. Pats prosesas ejosi gerai, labiausiai, aisku, baisu buvo sarma su vandeniu sumaisyt, tai net prakaitas ispyle Vakare bandysiu ziuret, ar jau iseis supjaustyt. Tik kolkas kvapas nuo EA dar stiprus, tikiuosi, brestant muilui jis susvelnes. Tai tokie va ispudziai. Jau noriu daryt antra
Sveikinu su pirmuoju!!!
Kvapas restant visad sveneja. Tik itariu, kad jazminu buvo aromatinis aliejus, nes ea butu brangus labai. Aromatiniai geriau laikosi.
QUOTE(goccia @ 2016 01 04, 19:07)
Sveikinu su pirmuoju!!!
Kvapas restant visad sveneja. Tik itariu, kad jazminu buvo aromatinis aliejus, nes ea butu brangus labai. Aromatiniai geriau laikosi.
Jusu tiesa, abu aromatiniai aliejai, ne eteriniai Vakar supjausciau, buvo ne per minkstas ir ne per kietas, zodziu, pats tas. Audziu minti, koki cia antra muila gamint. Si karta bandysiu kokia spalva ivest, turbut rozinio, ar raudono molio pagalba
nezinau is kur esat pirkusi moli gal jusu kitoks...Man su raudonu gaunasi tokia raudonu plytu spalva, o rozinis isvis nuruduoja tokia murzina spalvyte gaunasi
Cia su roziniu moliu pagrindine mase dazyta
Papildyta:
Rytorasa
Gan sviesi spalva kaip su australojos raudonuoju.
Man paskutini karta su juo taip gavosi ir taip jau stengiausi, kad kuo sviesiau gautusi
(P-iene, cia ne su paprastu raudonu, kuris man duoda plytu spalva, cia kitas molis)
Cia su roziniu moliu pagrindine mase dazyta
Papildyta:
Rytorasa
Gan sviesi spalva kaip su australojos raudonuoju.
Man paskutini karta su juo taip gavosi ir taip jau stengiausi, kad kuo sviesiau gautusi
(P-iene, cia ne su paprastu raudonu, kuris man duoda plytu spalva, cia kitas molis)
QUOTE(goccia @ 2016 01 04, 23:50)
nezinau is kur esat pirkusi moli gal jusu kitoks...Man su raudonu gaunasi tokia raudonu plytu spalva, o rozinis isvis nuruduoja tokia murzina spalvyte gaunasi
Aciu uz vaizdine medziaga, bus su kuo palyginti Pirkau va TOKI ir TOKI, rinkausi labiau del ju savybiu, nei del spalvos, nes turiu jautria, sausoka oda. Bet pagalvojau, kad ir spalva dar kokia is ju isgausiu Dar klausimas: kada dedat druska i druskos muilus? I sarmo/vandens tirpala pries supilant i aliejus, ar jau i "pedsakuojancia" muilo mase? Is karto atsiprasau, jeigu kazka stipriai nusisneku, nes dar tik kaupiu zinias
rozinis bus tas pats. nes sita parduotuve perpardavineja is ten is kur as parisiunciau.