Sveikos,
man labai buitinis klausimas iskilo...vis ruosiuos pagaminti ukisko muilo..pirmai pradziai... visko turiu, isskyrus inda sarmo tirpinimui...gal galit patart koki paprasta dalyka is buities? ar butinai specialaus ieskot? jei taip, tai kur?
Aciu laaabai
as pati sarmui naudoju stiklini puoda su stikliniu dangciu, 2 l
visa esme kad indas butu atsparus karsciuj, ir butu gerai kad uzsidengtu ,
nes sarmas isskiria nuodingas dujas tirpdamas,
tai tiek
tai tiek
QUOTE(Padangė @ 2014 10 13, 08:55)
as pati sarmui naudoju stiklini puoda su stikliniu dangciu, 2 l
tai tiek
tai tiek
ooo...turiu toki! tik turbut po to ji reik palikt tik sarmui?
QUOTE(Akviliuks @ 2014 10 12, 22:10)
... isskyrus inda sarmo tirpinimui...gal galit patart koki paprasta dalyka is buities? ar butinai specialaus ieskot? jei taip, tai kur?
Šiam tikslui visgi siūlyčiau naudoti atsparų karščiui (ne mažiau kaip 100°C) plastikinį indą.
Stiklinis indas gali sutrūkti ar sprogti (apie tai jau nekartą teko skaityti)
Sveikos! Gal kuri bandėte muilą dažyti raudonu vynu?
QUOTE(Kaprizinga. @ 2014 10 22, 17:03)
Sveikos! Gal kuri bandėte muilą dažyti raudonu vynu?
Vyną geriau pačiai išgert, nes muilui duos purvina spalva Geriau jau prieskoniais dažykit
Mergaitės, patarkit, kur įsigyti šarmo, gyvenu ne didmiestyje, tai man reiktų, kad siųstų..
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 24, 16:41)
Mergaitės, patarkit, kur įsigyti šarmo, gyvenu ne didmiestyje, tai man reiktų, kad siųstų..
http://avsista.lt/lt/
QUOTE(Ramzetė @ 2014 10 24, 18:42)
ačiū. Šitą žinau. O jie siunčia?
QUOTE(rytorasa @ 2014 10 24, 19:54)
ačiū. Šitą žinau. O jie siunčia?
Dar čia šarmo galite pažiūrėti
Gal kuri turite atliekamų mineralinių pigmentų ir sutiktų pasidalinti? Žinoma už atitinkamą kainą
QUOTE(Akviliuks @ 2014 10 12, 22:10)
Sveikos,
man labai buitinis klausimas iskilo...vis ruosiuos pagaminti ukisko muilo..pirmai pradziai... visko turiu, isskyrus inda sarmo tirpinimui...gal galit patart koki paprasta dalyka is buities? ar butinai specialaus ieskot? jei taip, tai kur?
Aciu laaabai
Aciu laaabai
Jau ne kartą rašytą ir patikėkit ne šiaip sau, kad stiklinio indo nei šarmui, ne aliejaus šildymui nereikėtų naudoti. Nepasimokiau vieną kartą kai sprogo atsparus karščiui indas (pagalvojau, kad gal buvo nekokybiškas), pabandžiau ir antrą kartą, deja rezultatas tas pats, vėl indas sprogo. Tai buvo indai skirti kepti orkaitėje ir tai atsitiko ne pirmą kartą naudojant.