Nafeldovanu, tai taipnelabai isvaizdu, bet tikrai neblogiausias dar variantas
QUOTE(sarada @ 2014 03 31, 15:25)
https://www.flickr.c...08/13535988475/
https://www.flickr.c...08/13536383154/
Va mano druskinukas suluzelis. Tikiuosi matysis foto.
https://www.flickr.c...08/13536383154/
Va mano druskinukas suluzelis. Tikiuosi matysis foto.
Labai simpatiškas Norėjau pasiteirauti su kuo dažote muiliukus? Dabar domiuosi mineraliniais pigmentais Kažin, ar jie tikrai tokie jau natūralūs? Ką manot, merginos?
Nuorodos neatirado,bet as isivaizduoju kad cia tie patys kuriuos esu pirkusi mineralines pudros gamybai - ten sudetis yra parasyta,bent jau geltonieji,rudieni,raudoni - tai elementarus gelezies oksidai. Tai naturalus,ne zoleles,bet praktikoje naudojami minerinei kosmetikai kaip naturalus pigmentas.
Kai paiilgstu spalvų, muilo dažymui naudoju mineralinius oksidus iš AZ. Prie kiekvieno jų nurodyta sudėtis ir belieka tik pačiai nuspręsti ar ji priimtina, ar ne.
Kavos muilas. Dėl spalvos dar dėjau kakavos. Dabar galvoju, ar nebūsiu jos padauginus, nes muilinant eina rusvos putos. Ar taip turėtų būti?
labai gražus muiliukas
Taip gali būti. Kai dažiau cinamonu, norėdama stipresnės spalvos, įdėjau jo daugiau, tai puta ir buvo truputį rusva. Pradžioje pamaniau, kur aš rankas taip išsitepliojau paskui susipratau Su oksidais dažant, puta taip pat gali būti spalvota. Tai priklauso nuo dažančiojo elemento kiekio.
Prisimenu, kad mergaitės dažė su aktyvuota anglimi, tai rašė, kad puta buvo tokia į pilkumą.
Taip gali būti. Kai dažiau cinamonu, norėdama stipresnės spalvos, įdėjau jo daugiau, tai puta ir buvo truputį rusva. Pradžioje pamaniau, kur aš rankas taip išsitepliojau paskui susipratau Su oksidais dažant, puta taip pat gali būti spalvota. Tai priklauso nuo dažančiojo elemento kiekio.
Prisimenu, kad mergaitės dažė su aktyvuota anglimi, tai rašė, kad puta buvo tokia į pilkumą.
Tap norint intensyvesnes spalvos tikrai gali puta buti siek tiek su spalva. Kazkada irgi dariau su kakava (nemazai kakavos) puta buvo rusva. Kai oksidu ir ultramatrinu nepadauginu puta buna normali.
Sveikos supermamytes
Labai ilga Jūsų temutė, permečiau akim, bet lyg neužmačiau tokio klausimo ir atsakymo (gal ne itin atidžiai ir skaičiau, nes labai jau daug visko ), na žodžiu, gal kas nors galėsit patart ir pasiūlyt man ką nors
Situacija tokia, jog turiu taukų muilą namų gamybos (anties ar žąsies, tiksliai net nežinau), tik prausiantis juo lieka nemalonus kvapas ant rankų ir kūno..Turiu visokių eterinių aliejų ir keletą nerafinuotų aliejų, klausimas būtų toks, kaip reikėtų "pagerinti" muilo kvapą, kuris jau pagamintas? Išlydyti kažkaip jį ir pripilti kažko "kvapnaus" ? Gal kas galėtų konkrečiomis instrukcijomis paaiškint ar numesti nuorodą ar dar kažką kaip tai padaryti, kad nesugadinti muilo?
Labai ilga Jūsų temutė, permečiau akim, bet lyg neužmačiau tokio klausimo ir atsakymo (gal ne itin atidžiai ir skaičiau, nes labai jau daug visko ), na žodžiu, gal kas nors galėsit patart ir pasiūlyt man ką nors
Situacija tokia, jog turiu taukų muilą namų gamybos (anties ar žąsies, tiksliai net nežinau), tik prausiantis juo lieka nemalonus kvapas ant rankų ir kūno..Turiu visokių eterinių aliejų ir keletą nerafinuotų aliejų, klausimas būtų toks, kaip reikėtų "pagerinti" muilo kvapą, kuris jau pagamintas? Išlydyti kažkaip jį ir pripilti kažko "kvapnaus" ? Gal kas galėtų konkrečiomis instrukcijomis paaiškint ar numesti nuorodą ar dar kažką kaip tai padaryti, kad nesugadinti muilo?
Sveikos muiliukų gamintojos, labai noriu išmokti pati pasigaminti sau muilo, tačiau nežinau nuo ko pradėti, kokių priemonių pirkti. Pasižvelgiau po temutes, čia tiek daug visko... Kad neaišku ar visko reikia. Gal turite kokį sąrašą, ko reikia pradedančiajam?
QUOTE(Krirma @ 2014 07 08, 16:40)
Sveikos muiliukų gamintojos, labai noriu išmokti pati pasigaminti sau muilo, tačiau nežinau nuo ko pradėti, kokių priemonių pirkti. Pasižvelgiau po temutes, čia tiek daug visko... Kad neaišku ar visko reikia. Gal turite kokį sąrašą, ko reikia pradedančiajam?
Sveiki, nepatingėkite paieškoti tikrai yra visas sąrašiukas, ką reikėtų turėti (jei neklystu auksarankių forume kiparisės lyg tema yra apie muilo gamybą, ten viskas labai išsamiai)
Papildyta:
Gal kuri norėtų jungtis užsisakant aliejus didesniais kiekiais? Tiesa, dar nelabai žinau ir kur užsisakyti, kad šiek tiek pigiau būtų
QUOTE(Kaprizinga. @ 2014 09 01, 15:59)
...Gal kuri norėtų jungtis užsisakant aliejus didesniais kiekiais? Tiesa, dar nelabai žinau ir kur užsisakyti, kad šiek tiek pigiau būtų
Mergaitės šioje temoje kooperuojasi aliejų bei kitų gėrių pirkimams
Priemonės natūralios kosmetikos gaminimui, Nuorodos, nuolaidos ir kt.
Ačiū!