QUOTE(redazuka @ 2014 02 17, 21:46)
Aš tai mainau.Tai su eteriniais, tai baziniai+eteriniai, prausiuosi. Kartą besiprausdama su eteriniais esu apsideginusi. Eterinis buvo Kv. Šalavijų (prieš tai nekart buvau jį naudojus). Manau, kad tam įtakos turėjo išgertas antibiotikų kursas.
Saule, Guoda, o jūs meridianų ir čiakrų mišinukus naudojat atskirai kiekvienai čiakrai vis kitokį mišinuką ar vienu metų visam kūnui naudojat tą patį mišinuką?
Taip pat norėjau paklausti ar verta savo gamybos hidroliatus naudoti muilų gamyboje? Ar pastebėjote skirtumą tarp vandens ir hidroliatų panaudojimo galutiniam muilų rezultatui?
Man muilas tikrai geresnis su specifiniais hidrolatais - su liepų tualetinis, šampūninis - su dilgėlių ( tamsiems plaukams), ramunėlių ir medetkų - šviesiems. Naudodama kitus nepajutau skirtumo, bet naudoju, nes daug prisigaminu
Gal apie EA mišnius reikia kalbėti kitoj temoj? darau tik a'la meridianų/čakrų.
Nusideginus buvau su rozmarino ea, šalavijų ir dašių, raudonėlių dar gali būti stiprūs odai; su citrusiniais nepasitaikė, naudoju dažniausiai iš apelsinų, mandarinų, citrinų, citronų sulčių , greifrutų be furukomarinų. Darausi tik vieną mšinuką, tiesa ne mažą kiekį ( 10-20 ml), bet kas kart šiek tiek kitokį