Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu VIII d.

QUOTE(barsukas222 @ 2013 08 28, 13:56)
Mergaites isduokit paslapti kur perkat natrio sarma  blush2.gif  ACIU  4u.gif

Aš Avsistoj
Atsakyti
QUOTE(barsukas222 @ 2013 08 28, 12:56)
Mergaites isduokit paslapti kur perkat natrio sarma  blush2.gif  ACIU  4u.gif

Aš bitininkų parduotuvėj.
Atsakyti
As perku Eurochemicals, ir planuoju kad prie progos i bitininku pade uzsukti prienose, girdejau kad ten pigiau smile.gif
Atsakyti
Googlinu googlinu ir jau pavargau. doh.gif Mane domina tik ispilstymas ar jus ka klojate pries pilant? Maciau i keturkampe medine forma itiese sviestini popieriu, o jei forma apvali, tai lygiai neissities ir muilas bus griovetas. Arba patarkite i ka ji supilt, kad lengvai sustinges issiimtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nefer @ 2013 09 17, 16:25)
Googlinu googlinu ir jau pavargau. doh.gif Mane domina tik ispilstymas ar jus ka klojate pries pilant? Maciau i keturkampe medine forma itiese sviestini popieriu, o jei forma apvali, tai lygiai neissities ir muilas bus griovetas. Arba patarkite i ka ji supilt, kad lengvai sustinges issiimtu ax.gif

gali dar pabandyti tiesti maistine plevale, o formai gali naudoti beveik viska, kad tik nebutu kiauras kaip retis mirksiukas.gif pradedant turbut patogiausia i pailga kekso forma, toki daigta beveik visos namie turim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krisle159 @ 2013 09 17, 16:38)
gali dar pabandyti tiesti maistine plevale, o formai gali naudoti beveik viska, kad tik nebutu kiauras kaip retis  mirksiukas.gif  pradedant turbut patogiausia i pailga kekso forma, toki daigta beveik visos namie turim  rolleyes.gif

aš tokio neturiu biggrin.gif
O ar tiktų supilstyt į plastikines smelio formeles? ar eitūs iškrapštyt?.. g.gif Bandysiu pirmą kart daryt su šarmu, tai kažkaip nesinorėtų tiek prisvilt, kad ūpas atšoktų blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 09 17, 22:27)
aš tokio neturiu  biggrin.gif
O ar tiktų supilstyt į plastikines smelio formeles? ar eitūs iškrapštyt?..  g.gif  Bandysiu pirmą kart daryt su šarmu, tai kažkaip nesinorėtų tiek prisvilt, kad ūpas atšoktų  blush2.gif  biggrin.gif

Tai va va, mane tas ir domina lotuliukas.gif kaip pilstyti, kad eitu isimti. As gal bandysiu tiesti plevele, turiu tokios labai labai plonos, gal ir ne lb ji maistine, bet tiks, net nezinau po teisybei kam ji skirta blush2.gif dideles rauksles neturetu gautis, tai gal ir muilas bus negriovetas, glotnus. Ir tikriausiai rinksiuosi pradziai keturkampe forma g.gif ir pjaustysiu storom riekelem wub.gif
Papildyta:
QUOTE(krisle159 @ 2013 09 17, 17:38)
gali dar pabandyti tiesti maistine plevale, o formai gali naudoti beveik viska, kad tik nebutu kiauras kaip retis  mirksiukas.gif  pradedant turbut patogiausia i pailga kekso forma, toki daigta beveik visos namie turim  rolleyes.gif

Pailga kekso forma turiu, tik bijau pirma kart toki dideli kieki muilo gamint blush2.gif o mazai ipylus gausis jis labai plonas. O kita vertus, gal tuomet ne riekelem pjaustyt, o i kokias tris dalis padalint ir gausis tas pats g.gif
Atsakyti
Labai mazai dyryti nepatariu, labai lengva klaudu primaisyti ir reikia ypac tiksliai susverti viska, rekomenduojamas mazausias kieki yra 500g.
galite pabandyti susipilstyti y pieno pakeli, nupjaukite sona, itieskite plevele, o kai ipilsite su lipnia juosta ties viduriu sukabinkite sonus pakuotes, kad nesiskestu wink.gif pigiau nebuna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(crazy woman @ 2013 09 17, 21:27)
aš tokio neturiu  biggrin.gif
O ar tiktų supilstyt į plastikines smelio formeles? ar eitūs iškrapštyt?..  g.gif  Bandysiu pirmą kart daryt su šarmu, tai kažkaip nesinorėtų tiek prisvilt, kad ūpas atšoktų  blush2.gif  biggrin.gif

Viena karta esu dejus i vaikiskas smelio formeles. Labai sunkiai issikrapste doh.gif (bedauzant net formele suskilo) net saldymas nepadejo. Daugiau i tokias formeles nebededu. schmoll.gif
Iprastam muilui gaminti vyras sukale is keliu lentu medine forma. Visada ja ir naudoju. thumbup.gif
Vaikiskam muiliukam, nusipirkau silikonine formele wink.gif Gaunasi va tokie mazyciai muiliukai mirksiukas.gif
user posted image
Ta bite bandyta pacios pasidaryti silikonine formele is vaikisku smelio zaislu, bet nelabai gerai gavosi.. ax.gif
Atsakyti
Goccia, kokios mielos formos:) Kodėl vaikiškos, pati tokių muiliukų norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
Asta vadinu vaikiskomis, nes jie mazyciai. Mano trimetes rankytei kaip tik wink.gif O kadangi dar ir formu ivairiu, tai labai mielai plauna rankytes. Nors megsta ir mano dideli gabala pasiimti, nes sako : sitas kvepia. biggrin.gif Tai galvoju gal kita karta i vaikiska irgi desiu kokio ea (tarkim levandu), kad ir jos muiliukas kvepetu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goccia: 18 rugsėjo 2013 - 15:36
Labai dailūs muiliukai 4u.gif

QUOTE(goccia @ 2013 09 18, 13:56)
Viena karta esu dejus i vaikiskas smelio formeles. Labai sunkiai issikrapste doh.gif  (bedauzant net formele suskilo) net saldymas nepadejo. Daugiau i tokias formeles nebededu.  schmoll.gif
Iprastam muilui gaminti vyras sukale is keliu lentu medine forma. Visada ja ir naudoju. thumbup.gif
Vaikiskam muiliukam, nusipirkau silikonine formele wink.gif Gaunasi va tokie mazyciai muiliukai mirksiukas.gif
user posted image
Ta bite bandyta pacios pasidaryti silikonine formele is vaikisku smelio zaislu, bet nelabai gerai gavosi.. ax.gif

Aš standartinės kvadratinės formos nenoriu biggrin.gif Turiu silikoninių kelias, bet net ir gaminant 500 g muilo jų neužteks, tad ir galvoju gal eitūsų panaudot smelio formeles jei tik būtų būdas, kaip tą muilą gražiai iškrapštyt g.gif doh.gif
Atsakyti