Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

QUOTE(Monira @ 2014 01 09, 15:23)
Baudziamasias abi islaikiau per savaite, bet tik perskaicius abu piesliako vadovelius .. niekaip kitaip nesiseke sad.gif  ir siaip jie visai idomus pasirode smile.gif))

na šaunu, o nesinaudojai daugiau jokia papildoma literatūra? Ten bendrosios dalies 2 dalys, taip? Aš ir turiu spec dalį, tikiuosi išlaikyti....gal gali patarti į ką atkreip daugiau dėmesį. Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
Po egzamino pas VAIGE papasakokit kaip sekesi, nes ir man sita skola dar laukia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 12 30, 11:41)
Gal kasnors ruosiasi sausio 18d laikyti CPT? MAn egzaminas pas ŠULCĄ. Gal kas esate laike? Kaip vyksta egzaminas? Kaip destytojas?

Sveika
As laikiau cp, gavau tik 4 tai 18 d. vel ruosiuosi bandyt ... iki balandzio reikia skolas susitvarkt o su cp ir bauzdiaku nesiseka:(.
Egze buvo du teoriniai klausimai po 1.5 balo ir praktines sitacijos is teismu parktikos.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2014 01 12, 12:06)
Sveika
As laikiau cp, gavau tik 4 tai 18 d. vel ruosiuosi bandyt ... iki balandzio reikia skolas susitvarkt o su cp ir bauzdiaku nesiseka:(.
Egze buvo du teoriniai klausimai po 1.5 balo ir praktines sitacijos is teismu parktikos.

Gal gali pasakyti kokie teoriniai, kokia mazdaug situacija? Galima naudotis kodeksu?
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2014 01 12, 14:10)
Galima naudotis kodeksu?

Kiek laikiau "kodeksinius" dalykus visur buvo galima jais naudotis topsecret.gif nebent kokio dėstytojo kokia fanaberija būtų ir neleistų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2014 01 12, 18:32)
Kiek laikiau "kodeksinius" dalykus visur buvo galima jais naudotis topsecret.gif nebent kokio dėstytojo kokia fanaberija būtų ir neleistų mastau.gif

O man yra buvę, kad negalima buvo naudotis kodeksu per šeimos teisės egzaminą, o kitai grupei mano kursiokams negalima buvo turėti kodekso per darbo teisės egzaminą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2014 01 12, 17:53)
O man yra buvę, kad negalima buvo naudotis kodeksu per šeimos teisės egzaminą, o kitai grupei mano kursiokams negalima buvo turėti kodekso per darbo teisės egzaminą  ax.gif

OI, teisingai, visai pamiršau Darbo teisę doh.gif neleido naudotis, bet ten toks dalykas irnesakyk.gif kelis kartus perskaitei kodeksą ir išlaikei topsecret.gif

O per Šeimos teisę leido naudotis smile.gif bet matomai dėstytojas kitoks pasitaikė mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2014 01 12, 21:34)
OI, teisingai, visai pamiršau Darbo teisę  doh.gif neleido naudotis, bet ten toks dalykas irnesakyk.gif kelis kartus perskaitei kodeksą ir išlaikei topsecret.gif

O per Šeimos teisę leido naudotis  smile.gif bet matomai dėstytojas kitoks pasitaikė mastau.gif

drinks_cheers.gif

Aha, kodeksų matyt nereikia kai gana nesunkūs dalykai ir kodeksas nėra storas smile.gif

O per šeimos teisę Jums turbūt ne testas buvo, nes mums testas ir neleido kodeksu naudotis, nes visi atsakymai jame buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sankcija- @ 2014 01 12, 19:58)
Aha, kodeksų matyt nereikia kai gana nesunkūs dalykai ir kodeksas nėra storas  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cpt daug teorijos kodekse, tai ir sudvejojau smile.gif o man pasitaike keletas dalyku kur net programa neleido naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pagalvele111 @ 2014 01 13, 00:02)
Cpt daug teorijos kodekse, tai ir sudvejojau smile.gif o man pasitaike keletas  dalyku kur net programa neleido naudotis  biggrin.gif

Kodeksu galima naudotsi, todel matyt teoriniai klausimai nebuvo paprasti.
Vienas buvo apie atstovavaimo CT ir CP skirtumus
Kitas salies pakeitimo tinkama ir teisiu peremimo institutai

Viena situacija tikari buvo apie teisminguma kitu nelabai atsimenu
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2014 01 13, 07:26)
Kodeksu galima naudotsi, todel matyt teoriniai klausimai nebuvo paprasti.
Vienas buvo apie atstovavaimo CT ir CP skirtumus
Kitas salies pakeitimo tinkama ir teisiu peremimo institutai

Viena situacija tikari buvo apie teisminguma kitu nelabai atsimenu

Aciu uz info, nors zinosiu ko tiketis smile.gif sekmes mokintis mirksiukas.gif
Atsakyti